1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov otočil během pár sekund


Branky


14

Hoštice sice vedly, ale Budišov na konci poločasu otočil a ve druhé části si už výhru vzít nenechal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov otočil na konci poločasu

Malé Hoštice přivítaly v sobotu mužstvo z Budišova. Hrála se bojovná a vyrovnaná partie. Do zápasu vstoupili lépe hosté, když už ve druhé minutě Kadlec nahrál Aleši Levákovi, a ten střílel jen do rukavic brankáře Exnera. Po čtvrthodině hry pak centr Wittka hlavičkoval Suchánek jen do míst, kde stál gólman Matěj Němeček. Za dvě minuty skončila střela Afamčíka těsně vedle levé tyčky. Domácí se dostali do vedení po dvaceti dvou minutách, když po centru Adamčíka poslal míč podél brankáře Matěje Němečka do sítě Wittek – 1:0. Za pět minut pak střílel domácí Watzlawik těsně vedle tyčky. Po půlhodině hry pak rohový kop Černocha se poodrážel k Andělovi, kterého vychytal brankář Exner. Ve 42. minutě po nahrávce Adamčíka střílel do brankáře Matěje Němečka Stříbný. Budišovu se podařil obrat na konci prvního poločasu. Ve 43. minutě našel Černoch Aleše Leváka, který si natáhl míč do lepší palebné pozice a vystřelil nechytatelně k levé tyči – 1:1. Hned za pár sekund vysunul aktivní Kadlec Černocha, jehož pokus zapadl přesně do sítě – 1:2.

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase vycházel Budišov ze zabezpečené obrany. Domácí se snažili po celý poločas vyrovnat. Hrozili hlavně z přímých kopů. V 62. minutě střílel z přímého kopu nad bránu domácí Šafarčík. Na druhé straně dokázal zlikvidovat únik Černocha včasným vyběhnutím brankář Exner. V 67. minutě skončil střílený centr Stříbného na břevně hostující brány. Za tři minuty pak přímý kop Teichmanna skončil v rukou brankáře Matěje Němečka. Čtvrhodinu před koncem pak po centru Šafarčíka vznikla v pokutovém území trma vrma, ale nikdo z domácích hráčů neuklidil míč do sítě. V závěrečné desetiminutovce hosté přežili tlak domácích a odvezli si domů vybojované tři body.

 

Malé Hoštice jedou příští kolo do Zlatníků. Budišov bude hostit Jindřichov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Dneska musím smeknout před všemi hráči, protože bojovali po celý zápas. Bohužel se ale štěstí přiklonilo na stranu hostů.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (verdoucí týmu): Povedl se nám konec prvního poločasu, kdy jsme dvěma rychlými góly otočili skóre zápasu. Druhý poločas jsme už ubojovali a ubránili přímé kopy a šance domácích. Vezeme domů vybojované tři body.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
F. Exner [-] - P. Stříbrný [-] , T. Wittek [-] , J. Chřibek [-] , D. Schrom [-] (88. E. Vltavský [-] ) , D. Watzlavik [-] , M. Adamčík [-] , J. Bena [-] , A. Juřík [-] (71. Š. Teichmann [-] ) , J. Droppa [-] , R. Suchánek [-] (46. O. Šafarčík [-] )

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - A. Levák [-] (75. J. Dvořák [-] ) , J. Kuric [-] , P. Pizur [-] , E. Levák [-] , M. Kadlec [-] (54. J. Němeček [-] ) , D. Chung [-] , T. Černoch [-] , D. Anděl [-] , M. Marek [-] (75. D. Huťa [-] ) , T. Skácel [-]

ŽK: 52. D. Schrom , 60. A. Juřík , 92. J. Bena - 71. A. Levák , 81. E. Levák , 92. J. Dvořák .
Hráči zápasu: D. Schrom - T. Černoch , M. Kadlec .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: LÁRYŠ Vít - PORUBEK Václav, BARTOŠEK Vladan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 09:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 11:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 22:02

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 18:31

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 18:16
Tomáš Holata

Expert: Marian Raiskup
Tip experta: výhra hostů

Budišov je aspirant na postup, a naváže na svou domácí výhru.

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 15:04

Tip: výhra hostů