1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 14:30

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Opavě se urodila remíza


Branky


15

Opava se brzy ujala vedední. Hradec do přestávky vyrovnal. Další branka už nepadla. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

Opava hostila na svém hřišti mužstvo z Hradce. Opava měla raketový vstup do zápasu, když se dostal ve vápně míč k Láníkovi, který z úhlu nedal brankáři Válkovi šanci – 1:0. Domácí pak i nadále diktovali tempo hry a hosty přehrávali. Do dalších domácích šancí se dostal dvakrát Melecký a jednou Štencel. Hosté se poprvé připoměnli, když Manderla vysunul Štencla a domácín hráč atakoval hostujícího hráče tak, že se hosté dožadovali červené karty. Na druhé straně se zase dožadovali domácí penalty, leč taky marně. Zhruba od 25. minuty převzal Hradec otěže zápasu do svých rukou. Ve 32. minutě pak se rohový kop Machury vrátil zpátky k němu a opakovaný centr pak přistál u Lichého, který z jedenácti metrů poslal míč přímo pod víko – 1:1. Zbytek poločasu se už nic podstatného nestalo a poločas tak skončil nerozhodně.

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase domácí zcela fyzicky odpadli a po celý poločas se jen bránili lavinovitým útokům Hradce. Hosté ale nebyli se schopni dostat přes zformovanou obranu domácích, kterří hráli na hranici sebeobětování. Do velké šance se pak dostal po nahrávce Krejsy Lichý, ale ten si míč ukopl a gólman Honka jeho pokus chytil. Opava pak hrozila z ojedinělých útoků. Střelu Meleckého ale Válek chytil. Neujala se ani hlavička Matějka. Těsně před koncem dokázali domácí přežít klinickou smrt, když Černín našel na pětce kapitána Krejsu, jehož střelu skvěle vyrazil na rohový kop Honka. Zápas tak skončil remízou.

 

Opava jede v příštím kole do Slavkova. Hradec bude hostit Budišov. 



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Dalibor Fišer (trenér): Klobouk dolů jak jsme to dneska ubojovali. Ale kdybychom vedli do dvacáté minuty o čtyři góly, nikdo by se nemohl divit, a bylo by po zápase. My ale vedeme pouze o jednu branku a pak si necháme dát zbytečnou vyrovnávací branku. Soupeř si to nevyhrál tím, že se víc soustředil na výkon rozhodčího, než na svůj, a tím své dobré situace řešil špatně. Buďmě rádi za bod, který je ale do tabulky málo.

TJ Hradec n/M
David Žurek (trenér): Prvních dvacet pět minut nás Slavia přehrávala, byla bojovnější. My jsme měli v hlavě minulý zápas. Pak jsme převzali otěže zápasu my a bušili jsme do obrany domácích. Těm očividně docházeli síly. Bohužel se nám povedlo jen vyrovnat.



Sestavy


FK Slavia Opava
M. Honka [-] - J. Štencel [-] (46. I. Kratochvíl [-] ) , O. Melecký [-] , M. Škrobanek [-] (80. J. Schneider [-] ) , M. Pavlíček [-] , J. Hoblík [-] (56. M. Poštulka [-] ) , D. Klimeš [-] (84. V. Hrbač [-] ) , J. Vrána [-] (46. J. Hanslik [-] ) , M. Láník [-] , T. Matějek [-] , Š. Henčl [-]

TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - J. Štencel [-] , J. Tůma [-] , D. Machura [-] , R. Kellner [-] , L. Manderla [-] , M. Černín [-] , T. Krejsa [-] , M. Lichý [-] , J. Kvasnička [-] (68. M. Gebauer [-] ) , R. Dušek [-] (68. T. Hebelka [-] )

ŽK: 36. R. Dušek .
Hráči zápasu: M. Láník , M. Honka - M. Válek .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - GALVAS Michal, TEPLANSKÝ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 13:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 20:34

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:32

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:18
Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: výhra domácích

Slavia doma umí potrápit i silnější týmy než je Hradec. Ten je přeci namlsaný po minulém kole, ale nyní ho bude čekat houževnatější soupeř, který bude chtít bodovat. Výhra domácích .

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 09:40

Tip: výhra hostů