Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 10:00

12.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby skončilo výhrou Malých Hoštic


Branky


15

Zlatníky sice brzy vedly. Hoštice třemi góly ale výsledek otočily. Zlatníky pak snížily na začátku druhé půle, ale navíc se už nezmohly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hoštice vedly o dvě branky

V opavském derby přivítaly Zlatníky tým z Malých Hoštic. Úvod zápasu patřil domácím, když už ve druhé minutě si vylámal zuby na brankáři Exnerovi Paleta. V šesté minutě Paleta přiťukl balon ve velkém vápně Uvírovi, který vystřelil nechytatelně k hostující tyči – 1:0. Hosté mohli srovnat hned vzápětí, ale po průnikové nahrávce Šafarčíka vychytal Adamčíka brankář Losert. Pak se opět připomněl domácí Paleta, ale jeho střela mířila těsně vedle. V 19. minutě střela hostujícího Adamčíka skončila v náručí Loserta. Ve 25. minutě krásně nabil Stříbný Adamčíkovi, který z osmnácti metrů poslal míč k pravé tyčce a Losert se po střele marně natahoval – 1:1. Po půlhodině hry se hostům povedl obrat, když Dočkal nastřelil Adamčíka, který potáhl balon a našel u pravé tyčky Šafarčíka, který už měl lehkou práci – 1:2. Těsně před poločasem využil domácího špatného odkopu Beny, jenž potáhl míč do vápna a placírkou umístil míč přesně k pravé tyčce – 1:3. V závěru prvního poločasu vytáhl hlavičku Martina Bláhy na rohový kop Exner. 

Zlatníky jen snížily

Hned v úvodu druhého poločasu se ve skrumáži v malém vápně dostal míč k Uvírovi, jenž ho poslal kolem brankáře Exnera do sítě – 2:3. Domácí pak po celý druhý poločas tlačili hosty před jejich vápno. Hosté vyráželi k rychlých brejkům. Z jednoho z nich v 56. minutě nedokázali prostřelit Loserta Šafarčík, a po něm ani Stříbný. Zlatníky si vyporacovaly stoprocentní šance Dočkalem a Uvírou, ale Exner proti jejich střelájm zamknul branku. Domácí nadále tlačili, ale bez výraznějšího efektu. Poslední velkou možnost měl hostující Juřík, jehož střela skončila vedle tyčky. Hoštice pak už tři body udržet dokázaly. 

 

Zlatníky jedou příští kolo do Jindřichova. Malé Hoštice budou hostit Vítkov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Dneska to bylo o tom, že jsme nedali šance, a měli jsme jich dost. Branky jsme dostli většinou po hloupých chybách. Navíc nám nejdou ani standardky a rohy, se kterých se teď neumíme prosadit. Dneska jsme moc chtěli a nemáme nic.

TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Odehráli jsme velmi těžké utkání ne velmi náročném terénu. Navíc jsme vlivem zranění dojeli v okleštěné sestavě. Hráli jsme o šest bodů, které jsme díky naší velké bojovnosti vybojovali.



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
J. Losert [-] - J. Klimeš [-] (46. P. Pospíšil [-] ) , I. Paleta [-] (25. L. Němčík [-] ) , J. Morys [-] (87. M. Jaroš [-] ) , V. Dočkal [-] , T. Němčík [-] , V. Ležák [-] , R. Uvíra [-] (76. V. Pawlík [-] ) , M. Bláha [-] , O. Kořínek [-] , R. Chmel [-] (46. D. Bláha [-] )

TJ Slavia Malé Hoštice
F. Exner [-] - P. Stříbrný [-] , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , D. Watzlavik [-] (79. Š. Teichmann [-] ) , M. Adamčík [-] , J. Bena [-] (59. E. Klinger [-] ) , A. Juřík [-] , J. Droppa [-] , D. Schrom [-] (81. M. Holčapek [-] ) , R. Suchánek [-]

ŽK: 57. D. Schrom , 88. M. Holčapek .
Hráči zápasu: R. Uvíra - F. Exner , M. Adamčík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - HORÁKOVÁ Renáta, IVANSKÝ Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 13:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 18:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 20:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:18
Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: výhra domácích

Šílený dopolední čas, který nemá rád si myslím žádný soupeř, co k nim jede. (smích). K tomu malé, úzké hřiště, ale hezké, to se musí nechat. Domácí tohle vše zužitkuji ve svůj prospěch a vyhrají.

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 09:40

Tip: remíza