Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malé Hoštice jasně přehrály Vítkov


Branky


14

Malé Hoštice vedly už po půli o tři branky. Ve druhém sice na začátku Vítkov snížil. Hoštice ale pak náskok navýšily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hoštice vedly o tři branky

Malé Hoštice ve svém posledním domácím podzimním zápase hostily mužstvo z Vítkova. Už v první minutě střílel tvrdě domácí Šafarčík, ale gólman Rozehnal jeho pokus chytil. V 18. minutě tutovku Adamčíka vykopl špičkou kopačky skvěle Rozehnal. Hned vzápětí Rozehnal vyrazil střelu Droppy na rohový kop. Ve 20. minutě po sklepnutí Jakuba Hučíka trefil domácího brankáře Exnera Ondřej. Za dvě minuty po centru Stříbného hlavičkoval nad bránu Wittek. Hned vzápětí si Wittek vylámal zuby na brankáři Rozehnalovi. Domácí začali střelecky úřadovat ve 26. minutě, když Adamčík přesně našel Wittka, jenž poslal balon k levé tyči – 1:0. Po půlhodině hry nabil Zouhar míč pro Prdu, který z hranice velkého vápna přestřelil domácí branku. Ve 34. minutě na druhé straně netrefil cílené zařízení Šafarčík. Za tři minuty pak našel rohový kop Adamčíka hlavu Chřibka, jenž nechytatelně zatloukl balon do sítě – 2:0. Za pár sekund pak Bena odcentroval a na zadní tyči uklidil míč hlavou do sítě Stříbný – 3:0. V závěru poločasu pak netrefil domácí branku Jakub Dohnálek. 

Hoštice náskok navýšily

Hned v úvodu druhého poločasu se po centru ze strany dokázal prosadit hostující Jakub Dohnálek a snížil na 3:1. Domácí ale toto nezaskočilo a hned odpověděli, když střela Rychlého skončila na tyči a Wittek pohotově dorazil míč do brány – 4:1. V 58. minutě se vydal na výlet Droppa, který míčpřesně naservíroval Rychlému, jenž už měl lehkou práci – 5:1. Osmnáct minut před koncem Stříbný nabil pro Rychlého, který zasunul míč přesně k pravé tyči – 6:1. Domácí pak už v pohodě dokráčeli ke třem bodům.

 

V posledním podzimním zápase zajížději Malé Hoštice do Staré Vsi. Vítkov bude doma hostit Jindřichov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Jsem rád, že se nám posledení domácí zápas povedl. Sice jsem byli ze začátku nervózní, ale od prvního gólu přestal Vítkov hrát, a my jsme byli jasně lepší. Šancí jsme měli na dva zápasy. Po této výhře můžeme podzim zhodnotit jako úspěšný. Do Staré Vsi jedeme překvapit.

TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Venkovní zápasy ná´m nejdou. Hoštice byly lepší ve všech směrech od první minuty. My jsme si po celý zápas nevypracovali pořádnou gólovku.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
F. Exner [-] - P. Stříbrný [-] (76. K. Kravar [-] ) , T. Wittek [-] (61. E. Vltavský [-] ) , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , D. Watzlavik [-] , M. Adamčík [-] , J. Bena [-] (46. A. Rychlý [-] ) , A. Juřík [-] (76. M. Unruh [-] ) , J. Droppa [-] , D. Schrom [-] (87. R. Suchánek [-] )

TJ Vítkov
M. Rozehnal [-] - L. Černín [-] , J. Dohnálek [-] , V. Ondřej [-] (81. L. Lamatschek [-] ) , P. Prda [-] , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] , Š. Zouhar [-] , T. Kristián [-] (46. D. Fabík [-] ) , M. Bek [-] , L. Dohnálek [-] (73. V. Sychra [-] )

ŽK: 68. A. Rychlý .
Hráči zápasu: A. Rychlý , D. Watzlavik .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - BARČÍK Antonín, LÁRYŠ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 07:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 11:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 11:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 07:46
Tomáš Holata

Expert: Michael Czerný
Tip experta: výhra domácích

Malé Hoštice se v posledních týdnech zvedají a začíná to mít bodový efekt. Můžou se od zadních řad opřít o zkušené borce jako je Droppa nebo Chřibek. Navíc v útoku mají šíkovného patnáctiletého Witteka, který by za mně měl hrát někde mládežnickou ligu než hrát mužský fotbal v 1.B třídě. U Vítkova to je vždycky jenom o tom, jestli bude nebo nebude hrát Kuba Dohnálek. Ale ten poslední dobou moc nehraje, takže věřím Malým Hošticím.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 10:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 08:18

Tip: výhra domácích