Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichov udělil lekci z produktivity Vítkovu


Branky


17

Jindřichov už po půli vedl o tři branky. Ve druhé části své vedení dvěma góly ještě navýšil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichov vedl o tři branky

V posledním podzimním zápase přivítala družina z Vítkova mužstvo z Jindřichova. V prvním poločase hosté udělili domácím lekci z produktivity. Už ve 2. minutě po nahrávce domácího kapitána Mikulenky pálil nad bránu Prda. Jindřichov ujal vedení už po pěti minutách, když Štalmach nastřelil brankáře Snášela a Kusenda dorazil míč do sítě - 0:1. Na to domácí odpověděli po nahrávce Chudíka střelou Prdy do spojnice. Po čtvrthodině hry pak po přihrávce od Štalmacha nabil Tilkeridis pro Šmída, který zakončil přesně k tyčce – 0:2. Vítkov pak nastřelil opět brankovou konstrukci, tentokrát Ondřejem. V závěru poločasu dával Šmíd za obranu míč Štalmachovi, který zkušeně poslal míč do brány – 0:3. V závěru poločasu pak měl gól na hlavě domácí Mikulenka, ale minul branku o dvacet čísel. 

Jindřichov vedení navýšil

Ve druhém poločase se šance střídaly na obou stranách. Zpoza šeestnáctky vystřelil domácí Hučík, ale jeho pokus gólman Kašpar vytáhl. Vychytal i střelu Prdy. Jakub Dohnálek zase v jasné pozici nastřelil Kašpara. Mikulenka na pětníku přestřelil branku. Hosté zahodili gólovky dvakrát Tilkeridisem a jednou Štalmachem. . Teprve v závěru hosté svůj náskok navýšili. Nejdříve se z rychlého kontru prosadil Štalmach – 0:4. V poslední minutě zakončil své sólo Hanslík – 0:5.

 

Vítkov podzimní část zakončil se ziskem 7 bodů. Jindřichov na podzim získal 22 bodů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Dnes se bohužel završilo celé naše podzimní trápení a opět se potvrdilo, že nejsme schopni proměňovat své šance. Soupeř naopak do čeho kopl, tak mu tam i spadlo.

TJ Slezan Jindřichov
Michal Kuřec (hráč): Úplně jednoznané to teda nebylo. Domácí taky měli šance, jen je nedávali. My jsme hráli ze zatažené obrany a vyráželi jsme k rychlýjm brejkům, které nám vycházeli.



Sestavy


TJ Vítkov
M. Snášel [-] (46. M. Rozehnal [-] ) - Š. Hučík [-] , J. Dohnálek [-] , V. Ondřej [-] (85. L. Lamatschek [-] ) , P. Prda [-] , K. Špok [-] , J. Mička [-] (60. J. Hučík [-] ) , M. Mikulenka [-] , T. Kristián [-] , J. Holub [-] (60. M. Bek [-] ) , M. Chudík [-]

TJ Slezan Jindřichov
D. Zábranský [-] (46. J. Kašpar [-] ) - M. Hricko [-] (60. K. Barvík [-] ) , R. Pavlíček [-] (83. J. Hanslík [-] ) , P. Táborský [-] (60. J. Zavadil [-] ) , M. Kuřec [-] , P. Lapuník [-] , R. Štalmach [-] , V. Boháček [-] , T. Kusenda [-] (73. M. Čech [-] ) , M. Šmíd [-] , M. Tilkeridis [-]

ŽK: 67. P. Prda .
Hráči zápasu: D. Zábranský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠEVČÍK Jan - HENNIG Antonín, BISKUP Lubomír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jan Mička
Tip experta: výhra domácích

Zde si budeme chtít napravit chuť za špatný podzim a vyhrát za 3 body. Tipuju 1

Tip: výhra hostů