Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jižané jako první překonali lídra Vítkovice


Branky


11

Ve 13. Kole přivítal domácí Jih na svém hřišti Vítkovice. Vítkovice se museli obejít bez Heráka, Vítka a Sýkory Nicolase, kteří jsou zranění. Utkání se hrálo na docela nepříjemné a podmáčeném terénu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzký gól

Domácí do zápasu vstoupili aktivně, na asi pět minut zmáčkli Vítkovice, nahazovali dlouhé auty a dva rohy. Po jednom z autů se povedlo Jižanům skórovat, tím kdo se ve 3. minutě prosadil byl Dominik Gregor. Poté se hra vyrovnala, Jan Hloch potáhl balón a předal ho bratrovi Martinovi, ten utekl a dal střílený centr do šestnáctky, útočník ho sice netrefil, ale na zadní tyči zavíral Pastrňák a srovnal stav utkání na 1:1. Jižané potom spíše bránili, naopak Vítkovice měly nějaké šance ke skórování, ale otočit vývoj ve svůj prospěch se jim nepovedlo. Poločas tedy skončil 1:1.

Neproměněná penalta a červená karta.

Vítkovice začaly kombinačně, potom prostřídaly, Rigo se vysunul dopředu, jelikož hosté neměli vyloženého útočníka vepředu. Hosté se dostali po pěkné kombinaci dostali do šestnáctky, kde následně brankář domácích fauloval a dostal druhou žlutou kartu, balón si na pokutový kop připravil Kapler, ale největší šanci na otočení skóre neproměnil. Jižané se poté semkli, Vítkovice pouze nakopávály balóny, s čímž domácí problém neměli a následně po jednom z odkopnutých míčů se dostali do šance, ze strany přišel centr a v 82. minutě Pavlišinec poslal Jih znovu do vedení! 



Ohlasy k zápasu



MFK Vítkovice B
Trenér Vítězslav Mooc: Byla to obrovská škoda, měli jsme to dotáhnout alespoň k zisku jednoho bodu, ale jedeme dál.



Sestavy


FC Ostrava-Jih
J. Chalupecký [-] - A. Georgiovský [-] (79. A. Pavlišinec [-] ) , L. Machala [-] , J. Němec [-] (79. M. Belina [-] ) , P. Sporina [-] , F. Chrašč [-] , D. Gregor [-] , F. Matiášek [-] , P. Hampel [-] , M. Leščák [-] , J. Georgiovský [-] (58. M. Gaži [-] )

MFK Vítkovice B
Z. Hypš [-] - T. Pastrňák [-] , K. Tarasenko [-] (84. A. Sýkora [-] ) , L. Tydlačka [-] , J. Tamajka [-] , M. Rygol [-] , J. Holcman [-] (55. M. Kapler [-] ) , M. Hloch [-] (55. A. Antonín [-] ) , O. Tarasenko [-] (84. M. Michel [-] ) , P. Widura [-] , J. Hloch [-] (76. A. Tobola [-] )

Počet diváků: 75. Rozhodčí: HRŇA Petr - SEIDLER David, RITTER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 11:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 11:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 11:05

Tip: výhra domácích

Specifické malé hřiště by mělo být výhodou pro domácí, Vítkovive možná nahlodala remíza s Darkovicemi, zkušenosti jsou spíše na straně domácích. Takže tipnu výhru domácích.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 20:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 13:33

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 07:45

Tip: výhra hostů