1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 17:00

2.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Srchu kralovali gólmani


Branky


6

Na úvod dobrý. Tak by se dal shrnout výsledek úvodního zápasu Titanicu Srch s holickým béčkem. V zápase plném šancí se zrodila zasloužená remíza 1:1, když vládli zejména oba brankáři - domácí Vlastimil Mičjan a hostující Ondra Kroutil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba góly již v první půli

Návštěva 68 diváků se v Srchu na fotbal jistě těšila, a to v novém tradičním odpoledním čase (loni se hrálo v Srchu v sobotu dopoledne). Úvodní soupeř Titanicu však byl z kategorie nelehkých, vždyť holické béčko v loňské sezóně ovládlo podzimní část soutěže a i když se na jaře již tolik nedařilo, nakonec skončilo na pěkném třetím místě.

Domácí tým představil ve svých řadách novou posilu ze zaniklého Torpeda Pardubice - Lukeše a v typickém žlutém dresu se objevil i slavný pardubický hokejista s všestranným sportovním talentem - Tomáš Rolínek.

Obraz hry celého zápasu? Domácí Titanic vytrvale tlačil a SK Holice sázel na rychlé brejky, které má vypilované k dokonalosti.

S kapitánskou páskou nastoupil za domácí kanonýr Jakub Maivald a byl to právě on, kdo poprvé rozvlnil síť. V pro něj typické náběhové akci za obrannou linii nedal v 15.minutě Kroutilovi pražádnou šanci - 1:0.

Vyrovnání se hosté dočkali ve 27.minutě, kdy se z brejkové rychlé akce dokázal střelecky prosadit mladík Vodák - 1:1. Ten v ofenzivní spolupráci se zkušenými Kopřivou a Černým skvěle nahradil absenci Kovaříka.

 

Po pauze vládli brankáři

Nerozhodný stav z prvního poločasu se již ke smůle domácích fandů nezměnil. Na vině jsou oba brankáři, kteří se doslova předháněli, kdo zlikviduje více šancí soupeře. 

Hostující Kroutil přiváděl trochu k zoufalství Rolínka, který měl za domácí nejvíc vyložených příležitostí. Na druhé straně likvidoval minimálně čtyři brejkové nebezpečné situace Mičjan, který skvěle četl hru a jeho předností jsou právě včasné výběhy.

Blíže ke třem bodům měli spíše Holice, kterým se v 65.minutě naskytla skvělá šance jít do vedení. Kopala se penalta a k její exekuci se postavil zkušený Kopřiva. Mičjan si na míč sice nesáhl, ovšem bohužel pro hosty se zatřáslo pouze břevno.

S dělbou bodů byly nakonec spokojené oba celky, ani jeden z týmů nechtěl zahájit sezónu porážkou. Jak Srch, tak Holice ukázaly sílu a určitě budou oba celky okupovat horní polovinu tabulky.



Ohlasy k zápasu


Titanic Srch
Tomáš Urbanec, hráč: "Zápas to byl vyrovnaný, na šance asi vyhrály Holice. K těm docházelo po hrubých chybách naší obrany. Na tom musíme zapracovat."

SK Holice B
Ondřej Kroutil, brankář: "Jak jsem viděl gól domácích? Předskočení obránce a borec na mě běžel sám. Trefil to dobře. Jinak mi to dnes docela lepilo, hlavně Rolínkovi jsem chytil pár pěkných šancí."



Sestavy


Titanic Srch
V. Mičjan [-] - P. Homola [-] (74. V. Dostál [-] ) , L. Trupl [-] - M. Doležal [-] , P. Kuchta [-] , J. Maivald [-] - T. Rolinek [-] (74. P. Chmelař [-] ) - M. Práchenský [-] , T. Urbanec [-] (46. H. Kopecký [-] ) , F. Lukeš [-] (46. D. Lietavec [-] ) , P. Fišar [-] (63. M. Nedvěd [-] )

SK Holice B
O. Kroutil [-] - D. Valenta [-] , J. Tláskal [-] , V. Klasovitý [-] , T. Kopřiva [-] , P. Vodák [-] (46. D. Matys [-] ) , J. Černý [-] , D. Kudrna [-] (84. T. Jedlička [-] ) , P. Kopa [-] , J. Velinský [-] (84. O. Vojtěch [-] ) , F. Záhrobský [-]

ŽK: 47. L. Trupl , 64. H. Kopecký - 50. P. Kopa .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Čermák Jiří - KLAMTA Petr, RÁZEK Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích