1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 17:00

2.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

MADE IN Radek Bukač


Branky


72. J. Stárek - 17. R. Bukač , 27. R. Bukač , 68. R. Bukač , 80. T. Horák
6

Měl to být šlágr kola, dramatický souboj Sokola Chvojenec, který se netají ambicemi okamžitého návratu do 1.B třídy, a loni stříbrných Sezemic. Nakonec to byla jasná záležitost a "one man show" kanonýra hostů Bukače, který hned v úvodním kole vsítil hattrick, přičemž všechny tři branky byly výstavní. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva přesně mířené přímáky

Domácí tým se netají odhodláním vrátit se v co nejkratším možném čase zpět do 1.B třídy, ovšem bude muset předvádět mnohem lepší výkony než v neděli proti Spartaku Sezemice. Pěkná návštěva 110 diváků viděla celý zápas velké ofenzivní trápení domácích borců, kteří byli místy s přibývajícími minutami až bezradní.

To hosté předvedli velmi slušnou produktivitu a navíc mají ve svých řadách snajpra ve famózní formě - Radka Bukače. Ten jako by pouze pokračoval v gólovém představení z konce minulé sezóny, kdy sázel branky jako na běžícím pásu a soupeřil s Jiřím Hombou o korunku krále střelců.

Bukač načal gólový účet už v prvním poločase dvěma precizně zahranými přímáky. Nejprve v 17.minutě po zbytečné úmyslné ruce domácích a podruhé ve 27.minutě po faulu těsně před vápnem - 0:2.

Chvojenec byl vývojem utkání dokonale zaskočen, nedařila se kombinace. Hosté si byli vědomi pohodlného náskoku a nikam se netlačili.

 

 

Galapředstavení završeno patičkou

V poločase domácí provedli dvojnásobné prostřídání s cílem zvrátit vývoj utkání. Marně. Místy až laxní přístup nemohl vést k ničemu dobrému. Představy, že vše půjde samo, se ukázaly jako liché.

Ani Sezemice neměly mnoho nadějných příležitostí, a tak nakonec udeřilo v 68.minutě z čistého nebe. Radek Bukač byl zřejmě na dovolené v Brazílii a tam odkoukal někde na pláži moc hezkou technickou kulišárnu. Zády k bráně, navíc tísněn obráncem se rozhodl nezdržovat se otáčením a patičkou zkusil překvapit všechny přítomné. A povedlo se mu to náramně, míč zapadl přesně k tyči zaskočeného brankáře Jirana - 0:3.

Přesto se domácí ještě nadechli. V 72.minutě vykřesal naději pomocí tečované střely Stárek - 1:3.

Domácí vycítili šanci ještě s utkáním něco provést, ovšem hosté je do žádných příležitostí nepustili. Naopak přidali ještě v 80.minutě pojistku na 1:4. Bukač takřka od rohového praporku poslal naslepo balón do vápna Chvojence, kde se nejrychleji zorientoval hlavou Horák - 1:4.

Sezemice ukázaly zodpovědný výkon, podpořený vynikajícím individuálním výkonem svého kanonýra. Chvojenec musí na toto utkání co nejdříve zapomenout, jinak si o postupu může nechat pouze zdát.



Ohlasy k zápasu


Sokol Chvojenec
David Jiran, brankář: "Musíme se konečně oklepat z té deky, která nás doprovázela v 1.B třídě a nezbývá nám nic jiného než v dalším kole uspět a konečně dostat do hlav nás všech vítěznou mentalitu!"

TJ Spartak Sezemice
Lukáš Knaute, krajní záložník: "Byl to Radkův zápas. Pokud si takovou formu udrží, mají se fanoušci na co těšit."



Sestavy


Sokol Chvojenec
D. Jiran [-] - L. Zbudil [-] (69. R. Šmíd [-] ) , D. Bydžovský [-] (56. P. Hrin [-] ) , Z. Mach [-] (46. V. Dubec [-] ) , M. Skutil [-] , F. Zbudil [-] (46. G. Borrelli [-] ) , J. Stárek [-] , D. Nechvíle [-] , T. Richter [-] , M. Centner [-] , M. Vávra [-] (77. M. Melichar [-] )

TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - V. Tláskal [-] (66. V. Ševeček [-] ) , P. Kmetík [-] (77. T. Horák [-] ) , R. Bukač [-] , T. Vykoukal [-] , D. Sušil [-] (76. L. Knaute [-] ) , L. Vach [-] , L. Borovec [-] , A. Blažek [-] , P. Reinberg [-] , P. Sušil [-]

ŽK: 16. M. Centner , 37. J. Stárek , 55. M. Skutil - 66. L. Borovec , 74. D. Sušil , 82. A. Blažek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Rambousek Josef - KLAMTA Petr, STOČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích