Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 17:00

3.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mateřov schytal další pětku


Branky


9

Rozdíl v kvalitě, šíři a přítomnosti kádru se naplno projevil v utkání Starého Mateřova s béčkem Pardubiček. Zatímco za domácí nastoupilo z poloviny béčko, které hraje pouze IV.třídu, hostující kádr se mohl pochlubit kvalitním základem plus solidní lavičkou náhradníků. Výsledkem byla výhra Pardubiček 2:5, domácí tak inkasovali podruhé v řadě pomyslného "búra".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté diktovali hru od začátku

V hostující základní jedenáctce se mimo stabilních a osvědčených jmen znovu objevil i Filip Krejčí, který po přesunu z áčka Pardubiček skolil v minulém kole Roveň dvěma přesnými trefami. V sestavě byl navíc i zkušený Jiří Koleček, který již nasbíral několi startů v MSFL. 

A právě Krejčí opět potvrzoval, jak rychle se do systému béčka zapracoval. V 11.minutě mu naservíroval ideální přihrávku za obranu Pečinka a hostující útočník si povodil zkušeně gólmana Svichkara - 0:1.

V první půli hosté dominovali, bohužel dopláceli na svou starou známou bolest - proměňování šancí. Klidně to mohlo být 0:5.

Ještě že v závěrečné minutě před odchodem do kabin zakončil gólově rychlý útok Pečinka - 0:2.

Dva slepené góly rozhodly

O zápase se rozhodlo bezprostředně po pauze, mezi 48. - 49.minutou, kdy se povedlo Kubistovi a Krejčímu zvýšit stav na 0:4. Pro Krejčího to byl již čtvrtý úspěšný zásah ve dvou zápasech této sezóny. Pokud mu takováto produktivita vydrží, mají Homba s Bukačem vážného konkurenta v boji o pomyslnou korunku nejlepšího střelce okresu.

Čtybrankový rozdíl vedl k hosty k polevení, čehož využili domácí ke snížení stavu. V 66.minutě byl úspěšným autorem Komárek - 1:4.

V poslední desetiminutovce už v parném odpoledni docházely oběma týmům síly a ubývalo soustředění, čehož využily oba celky vstřelením branky. Za hosty se trefil Jakub Ficek a za domácí kanonýr Fenyk.

Zatímco Pardubičky jsou bez ztráty kytičky na předních místech tabulky, Mateřov se musí začít scházet, jinak body nepřijdou.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Mateřov
Tomáš Fenyk, útočník: "Poděkování patří hráčům z B-týmu, bez nich by nás 11 nebylo. Hosté jsou výrazně mladší a je to znát. Byli aktivnější a hlavně stříleli na rozdíl od nás góly."

SK Pardubičky B
Ondřej Pečinka, záložník: "Naštěstí už dáváme jednu ze tří šancí, dříve to byla jedna z deseti."



Sestavy


SK Starý Mateřov
O. Svichkar [-] - Z. Komárek [-] , J. Melichar [-] (57. D. Pozdník [-] ) , T. Fenyk [-] , Z. Antonijevič [-] (46. J. Moder [-] ) , P. Kaválek [-] , D. Matýs [-] (46. A. Nedělka [-] ) , P. Hromádko [-] , R. Tomiška [-] (60. J. Pavlas [-] ) , M. Kučera [-] , K. Veselák [-] (64. J. Macek [-] )

SK Pardubičky B
P. Zahradník [-] - J. Dojčán [-] , J. Oberreiter [-] (54. M. Svoboda [-] ) , T. Vojtěch [-] (58. M. Maršíček [-] ) , J. Čunderle [-] , J. Koleček [-] , A. Troják [-] (45. M. Kubista [-] ) , F. Krejčí [-] , B. Hlavinka [-] (46. O. Hátle [-] ) , O. Pečinka [-] , L. Svoboda [-] (45. J. Ficek [-] )

Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠVÁB Jan - PEMČÁK Róbert, KLAMTA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Tomáš Fenyk
Tip experta: remíza

Opět v oslabené sestavě doufáme v bod. Absence byly výsledkově znát už v minulém zápase v Dříteči. Co je pozitivní?! Krásně připravené hřiště, za což patří dík našemu starostovi.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů