Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Také kanonýr Maivald začíná přidávat plyn


Branky


13

Opět v kombinované sestavě vlivem absencí a zranění byl Starý Mateřov pro fotbalisty Srchu snadným soustem. Hosté zaujali snad jen gólem svého kapitána z půlící čáry, byla to však pouze jejich labutí píseň. Na hattrickový plyn šlápl kanonýr domácích Jakub Maivald.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólu hostů již otěže zápasu převzal Titanic

Hosté přijeli do Srchu opět ve značně kombinované sestavě doplněné skoro z poloviny hráči béčka. Mateřov by zřejmě potřeboval delší reprezentační přestávku, ve které by se uzdravili všichni marodi a kdy by si někteří hráči áčka odbyli své letní akce.

Naopak domácí nastoupili v plné palbě a svým výkonem i výsledkem potěšili pěknou návštěvu 100 diváků, zdá se, že změna hracího času jde Titanicu k duhu.

Vedení se ale ujali hosté, když Jakub Melichar po prodlouženém míči za obranu přeloboval vyběhnuvšího Mičjana - 0:1. To však bylo z jejich strany v prvním poločase vše.

V 17.minutě bylo srovnáno, když po přihrávce z pravé strany od Rolinka skóroval na přední tyči Dostál - 1:1.

A pak vstoupil do děje utkání kanonýr Srchu Jakub Maivald. Ten si v prvních dvou utkáních seřizoval mířidla, když dal gól pouze Holicím. Do poločasové pauzy se dokázal prosadit po svých typických rychlých akcích zleva ve 22. a 35.minutě - 3:1.

Komárek to z dálky umí

Po návratu z kabin pokračovali domácí v aktivním fotbale a byli lepším týmem na ploše. V 53.minutě zvyšoval střídající Nedvěd hlavou po centru výborně hrajícího Doležala už na 4:1.

Hned z rozehrávky na půlící čáře ukázal kapitán hostů, že z dálky vystřelit umí, jak dokazoval už v minulé sezóně. Zbyněk Komárek se opřel do míče a Mičjan se musel hodně červenat - 4:2.

Mateřov snížení povzbudilo a dvougólové manko vydrželo na ukazateli skóre až do 76.minuty, kdy Maivald dovršil hattrick - 5:2.

Svůj první gól v nové sezóně pak vstřelil i všestranně nadaný Rolinek, kterého ke skórování vybídl pěknou přihrávkou za obranu Homola - 6:2.

Účet zápasu pak podepsal v 85.minutě svým druhým gólem Nedvěd - 7:2 a domácí mohli začít slavit vítězství, díky kterému se v tabulce drží na předních příčkách.

Zato v Mateřově mají velmi chmurné myšlenky - bez bodu s hrozivým skóre 5:17 a v dalším zápase přijede Újezd. Ale žádný zápas se nevyhraje pouze na papíře, tak se necháme překvapit.



Ohlasy k zápasu


Titanic Srch
Tomáš Urbanec, záložník: "Jasná výhra lépe hrajících domácích, vynikli zejména "bratři" Maivald a Doležal. Krásným gólem z poloviny hřiště překvapil Mičjana Komárek."




Sestavy


Titanic Srch
V. Mičjan [-] - P. Homola [-] , M. Práchenský [-] , R. Beran [-] (77. F. Lukeš [-] ) - J. Maivald [-] , P. Kuchta [-] , P. Fišar [-] (46. M. Nedvěd [-] ) , M. Doležal [-] - T. Urbanec [-] (58. M. Žák [-] ) , T. Rolinek [-] , V. Dostál [-] (46. D. Lietavec [-] ) -

SK Starý Mateřov
M. Vašíček [-] - T. Fenyk [-] , O. Svichkar [-] (80. J. Melichar [-] ) , D. Holek [-] , Z. Komárek [-] , T. Zach [-] , J. Melichar [-] , P. Kaválek [-] , R. Starý [-] (38. J. Hruška [-] ) , T. Holek [-] , K. Veselák [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - PEMČÁK Róbert, VONDRUŠKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Srch dá nejméně 4 góly

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Michal Zounar
Tip experta: výhra domácích

Netuším co se teď v Mateřově děje, ale zatím to vypadá strašidelně. Srch má dost kvalitních hráčů, hlavně Maivald dokáže větrat obrany soupeřů ve velkém stylu. Přál bych hostům alespoň bod, ale musím tipnout výhru domácích.

Tip: výhra domácích