Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

5.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasná výhra Sezemic objektivem tří fotografů


Branky


15

I ve svém letošním čtvrtém utkání nenechali sezemičtí fotbalisté nikoho na pochybách, že to s postupem myslí vážně. Ostřešanský AFK rozdrtili 5:1 a vrátili se do čela průběžné tabulky. Fotbal v Sezemicích navíc táhne - podívat se přišlo 150 diváků a dokonce tři fotografové - Jan Kábele, David Haan a Petr Hrnčíř.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půlhodince bylo vymalováno

Pohoda a sebevědomí z hráčů a trenéra Spartaku Sezemice doslova čiší, proto nikoho nepřekvapilo, že k vybudování jasného náskoku stačilo domácím pouhých 30 minut. 

V 11.minutě si krajní záložník Tomáš Vykoukal náběhem na hraně ofsajdového postavení řekl o přihrávku a tu skutečně dostal od Bukače. Následné zakončení za záda brankáře Vahlströma bylo více než precizní - 1:0.

O tři minuty později vsítil svůj 10.ligový gól kanonýr Radek Bukač, když si po přesné české uličce pohrál s hostujícím brankářem a zasunul poté do nikým nehlídané svatyně - 2:0.

Kombinační akce těšily oko přítomných fanoušků celý první poločas, hosté se k náznakům šancí dostali, až když Sezemice polevily v aktivitě.

Ve 29.minutě už to bylo o tři branky, když pěkný centr Vykoukala přetavil na zadní tyči v gólové vyústění Jiroušek - 3:0.

 

Nemusí být hattrick, hlavně když to tam padá

V předchozích třech utkáních zazářil díky třem hattrickům v řadě Radek Bukač. Nicméně on i trenér Dubovči si pochvalují, jak je letos kádr Sezemic široký a kvalitní. Jejich slova se potvrdila v nedělním zápase, kdy branku dokázalo střelit pět různých hráčů. Koncovka tedy neleží pouze na bedrech bývalého prvoligového střelce Viktorie Žižkov.

Na začátku druhého poločasu ovšem domácím asi 20 minut vázla souhra a hosté toho využili v 56.minutě ke vstřelení čestného úspěchu - autorem byl pracovitý Křivka - 3:1.

Snížení stavu ale neznamenalo nějakou vážnou komplikaci pro rozjetý sezemický stroj.

V 70.minutě po přihrávce Bukače skóroval Kmetík a konečnou podobu výsledku nasadil v 82.minutě nádhernou peckou z voleje střídající Horák. Ten byl v tu chvíli na hřišti pouhé tři minuty.

Ostřešany podaly lepší výkon než ten "prázdninový" v Mikulovicích, na lídra tabulky to ale nestačilo. Domácí se pěti góly navnadili na příští utkání, kdy znovu na domácím stadionu přivítají nováčka z Dražkovic. Každý mač ale bývá jiný...



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Sezemice
Roman Dubovči, trenér: "I přes výpadky v naší hře musím kluky pochválit a smekám před Radkem Bukačem. Ten dostal v řadě soubojů naloženo, ale zvládl to s grácií."

AFK Ostřešany
Vlastimil Křivka, útočník: "Soupeř ukázal kvalitu a má jasný kádr na postup. Škoda 20.minuty, kdy jsem dal gól, který měl platit. Rozhodčí ovšem zvednul praporek. Utkání se mohlo vyvíjet úplně jinak."



Sestavy


TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - R. Bukač [-] (79. T. Horák [-] ) , P. Kmetík [-] (87. D. Markl [-] ) , T. Vykoukal [-] , D. Sušil [-] (79. V. Ševeček [-] ) , M. Jiroušek [-] (46. D. Mareš [-] ) , L. Vach [-] (46. V. Karel [-] ) , L. Borovec [-] , A. Blažek [-] , P. Reinberg [-] , P. Sušil [-]

AFK Ostřešany
J. Vahlström [-] - V. Křivka [-] (83. V. Nekut [-] ) , J. Vohradník [-] (85. T. Havlíček [-] ) , L. Nevřala [-] , Z. Brus [-] , L. Drbohlav [-] , F. Libánský [-] , O. Dufek [-] , M. Filípek [-] (68. D. Paštyka [-] ) , P. Němec [-] , P. Hegyi [-]

ŽK: 18. A. Blažek , 40. P. Reinberg - 34. P. Němec , 79. V. Křivka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - SCHMEISER Kamil, RÁZEK Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Roman Dubovči
Tip experta: výhra domácích

Nemohu jinak, hrajeme na postup a doma je výhra povinnost. Oproti loňsku máme mnohem širší kádr, naskočit může 15 kvalitních hráčů, navíc se po dovolené vrací další. Pro mě radost s takovým týmem pracovat, proto jsem se i vrátil z Prahy domů, do Sezemic.

Tip: výhra domácích