4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bukač načal další sérii hattricků?


Branky


1. R. Bukač , 49. R. Bukač , 54. R. Bukač , 61. V. Karel
14

Až díky zlepšené hře ve druhém poločase zdolaly Sezemice "povinně" nováčka z Dražkovic výsledkem 4:0. Kdo si myslel, že minulé kolo odzvonilo hattrickům Radka Bukače, mýlil se... Už jsou tu zase!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dražkovice vzdorovaly

Soudě podle posledních výsledků i postavení v tabulce měl být nedělní souboj Spartaku Sezemice s SK Dražkovice snadným zápasem, ve kterém půjde pouze o to, kolikrát bude tahat míč ze své sítě brankář hostů Daniel Šmarda. Přítomných 100 diváků se tedy nestačilo divit, když odcházeli hráči obou týmů do kabin za poločasového stavu pouze 1:0.

Hosté se soustředili na poctivou defenzívu a využívali toho, že domácí akce postrádaly ve většině případů přesnost. K jejich cti je potřeba i říct, že i když již první akce Sezemic skončila brankou, nesesypali se a další gól již domácím do půlky vstřelit nepovolili.

A zmíněná trefa? Hned v 1.minutě dostal kanonýr domácích Bukač přesný balón za obranu soupeře, potáhl ho doprava a s jistotou zamířil do protipohybu Šmardy - 1:0.

Jak sám Radek dodal:

"To bylo bohužel z naší strany v první půlce všechno, možná jsme si mysleli, že vše půjde samo."

Dražkovice nebyly úplně bezzubé, naopak, první poločas vzdorovaly lídrovi souteže jako by je nedělila tabulková propast. Nejblíže k vyrovnání měl Tomáš Šmarda, který zkoušel štěstí prudkým, dobře umístěným bodlem. Lukáš Báča ale předvedl hezkou robinzonádu a míč vyrazil na roh.

Dusno v kabině pomohlo

Trenér Dubovči si v kabině v poločasové přestávce zřejmě nebral žádné servítky a naložil hráčům, co proto. Jejich výkon se totiž rapidně zlepšil a přineslo to hnedle ovoce.

Ve 49. a poté 54.minutě byl mozkem gólových akcí Spartaku Pavel Kmetík, hlavně jemu tedy může Bukač poděkovat, že se opět vrátil na hattrickovou vlnu. Radek si udržuje neuvěřitelnou střeleckou formu, když v 5 zápasech skóroval již 13krát - 3:0. Za velkých ovací publika pak domácí snajpr vystřídal.

Skvělou desetiminutovku pak ještě završil čtvrtým gólem Karel - 4:0.

Pak už tempo zápasu opět uvadlo, domácí se nikam nehnali a hosté, ačkoli se snažili, neměli ten den štěstí na brankové akce. Ostatně koncovka je jejich nevětší bolestí. Vyvrcholení střeleckého zmaru byla neproměněná penalta Šmardy, když gólman domácích vystihl úmysly dražkovického útočníka.

Kapitán Lukáš Němec k tomu s lítostí poznamenal:

"Naše zápasy jsou jako přes kopírák, tvrdá nováčkovská daň."

Sezemice se díky vysoké výhře vrátily do čela okresního peletonu, naopak Dražkovice jsou po bodovém zisku Starého Mateřova v Chvojenci jediným týmem, který ještě nezískal ani bod.

 



Ohlasy k zápasu



SK Dražkovice
Tomáš Biben, trenér: "Z pohledu trenéra mě mrzí stále se opakující situace, bohužel inkasujeme laciný gól vždy na začátku druhého poločasu. V Sezemicích se to stalo ve čtvrtém zápase po sobě. Na hráče apeluju, ale bohužel zřejmě mluvím jiným jazykem."



Sestavy


TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - R. Bukač [-] (59. M. Jiroušek [-] ) , P. Kmetík [-] (83. V. Čeloud [-] ) , T. Vykoukal [-] , D. Sušil [-] , V. Ševeček [-] (46. V. Karel [-] ) , T. Horák [-] (46. D. Mareš [-] ) , V. Tláskal [-] , A. Blažek [-] , P. Reinberg [-] , P. Sušil [-]

SK Dražkovice
D. Šmarda [-] - P. Chvojka [-] , T. Šmarda [-] , F. Kubánek [-] , L. Němec [-] (75. J. Šmíd [-] ) , D. Stehno [-] , J. Jukl [-] , D. Čech [-] (64. T. Ťopek [-] ) , M. Kopečný [-] (50. T. Stehno [-] ) , L. Kuta [-] , M. Bílek [-] (55. J. Kolář [-] )

ŽK: 30. V. Tláskal , 42. R. Bukač , 66. D. Mareš , 78. A. Blažek - 40. J. Jukl , 63. L. Němec , 90. P. Chvojka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rambousek Josef - MÁLEK Patrik, MATYÁŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Radek Vrážel
Tip experta: výhra domácích

První hraje s takřka posledním, jasná volba.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích