1:6
(0:2)
33. J. Vohradník
35. V. Křivka
66. L. Nevřala (p.)
74. L. Kuta (vl.)
78. T. Maivald
81. F. Libánský (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové dresy body nepřinesly


Branky


61. D. Stehno - 33. J. Vohradník , 35. V. Křivka , 66. L. Nevřala (p.) , 74. L. Kuta (vl.) , 78. T. Maivald , 81. F. Libánský (p.)
16

Nováček soutěže z Dražkovic stále čeká na první bodový zisk v Okresním přeboru Pardubice, když v sousedském derby podlehl AFK Ostřešany 1:6. Nepomohla ani pěkná návštěva téměř dvou stovek příznivců, ani nové modré dresy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stále stejná písnička

Domácí fotbalisté si pro své příznivce připravili na derby s Ostřešany novinku - pěknou novou sadu modrých dresů. Bohužel už první poločas ukázal starou opakující se bolest, a tou je koncovka. Respektive vůbec vytváření šancí, protože ačkoli byl první poločas herně bojovný a vyrovnaný, šance měli pouze hosté.

Ti se dlouho zastřelovali, když své možnosti nedokázali proměnit v prvních 30 minutách Vohradník ani Křivka.

Ve 33.minutě již hosté udeřili, když se z rychlého protiútoku trefil přesně Vohradník - 0:1.

O dvě minuty později přidal branku i Vlastimil Křivka, byl to jeho 6.gól v této sezóně. Přehození brankáře Šmardy bylo ukázkové - 0:2.

V tu chvíli začalo být domácím hráčům a fanouškům jasné, že bodové konto nováčka zůstane pravděpodobně i po 6.odehraném zápase prázdné.

Naděje měla jepičí život

Domácí hráči vlétli do druhé půle s jasným cílem dát gól a zdramatizovat tak zle se vyvíjející derby. Tento cíl se jim podařilo splnit v 61.minutě, když ve středu vápna zůstal trestuhodně volný David Stehno, který nedal Vahlströmovi žádnou šanci zasáhnout - 1:2.

Naděje domácích na zvrat zápasu však měla pouze jepičí život. 

Po 5 minutách byl v rohu vápna faulován Libánský a rozhodčí s nařízením penalty nezaváhal ani na vteřinu. Pokutový kop s jistotou proměnil Nevřala - 1:3.

Tento gól jakoby zasadil Dražkovicím tvrdý direkt, neboť další trefy hostů přicházely jako facky zprava zleva.

V 74.minutě centroval z levé strany Nevřala a stoper Kuta si dal hlavou ke zděšení gólmana Šmardy ukázkového vlastence - 1:4.

V 78.minutě přidal pátý gól Tomáš Maivald, který zakončil bezchybnou kombinaci dorážkou do prázdné brány - 1:5. A to byl autor branky na hřišti pouhé dvě minuty!

Konečnou podobu výsledku pak dal z druhé penalty hostující Libánský - 1:6.

AFK Ostřešany zvítězil zaslouženě, když působil fotbalověji a hlavně produktivněji. Domácí Dražkovice musí bojovat a věřit, že se na ně brzy štěstí usměje.



Ohlasy k zápasu


SK Dražkovice
Tomáš Biben, trenér: "Za mě nejhorší výkon v této sezóně. První dva góly jsme soupeři darovali a po dobrém úvodu 2. pol. když se nám podařilo snížit tak místo toho, abychom pokračovali v tlaku, tak uděláme 2,3 chyby a zakončíme to penaltou. Nechci v žádném případě snižovat výkon hostů, ale myslím, že o výsledku rozhodli první dva góly, které jsme jim dali. Bohužel se ty chyby neustále opakují."




Sestavy


SK Dražkovice
D. Šmarda [-] - O. Souček [-] (46. T. Ťopek [-] ) , T. Mareček [-] (79. J. Šmíd [-] ) , F. Kubánek [-] , L. Němec [-] (76. M. Marek [-] ) , D. Stehno [-] , J. Jukl [-] (75. D. Leno [-] ) , D. Čech [-] (65. T. Stehno [-] ) , M. Kopečný [-] , L. Kuta [-] , M. Bílek [-]

AFK Ostřešany
J. Vahlström [-] - V. Křivka [-] (87. T. Havlíček [-] ) , J. Vohradník [-] (76. T. Maivald [-] ) , L. Nevřala [-] (86. V. Nekut [-] ) , Z. Brus [-] , J. Pokorný [-] , F. Libánský [-] , O. Dufek [-] (64. D. Paštyka [-] ) , M. Filípek [-] , P. Němec [-] , J. Havlíček [-] (46. L. Drbohlav [-] )

ŽK: 30. M. Kopečný , 37. D. Stehno .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: KUTŘÍN Jaroslav - VÍCH Matyáš, VÍCH Mikoláš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Zdeněk Nývlt
Tip experta: výhra domácích

Dražkovice jako nováček soutěže na první body stále čeká, hapruje jim hlavně koncovka. Tak už by to mohly prolomit a vyhrát!

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů