1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 14:00

9.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

To nečekal nikdo!


Branky


16

Rovných 16 bodů činil rozdíl mezi nedělními soupeři. Zatímco lídr soutěže SK Pardubičky "B" se vyhřívá na výsluní, Sokol Chvojenec zatím herně i výsledkově tápe. I přesto se zrodila šokující a nečekaná dělba bodů 1:1. Jak je vidět, fotbal nemá logiku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čáň zaskočil lídra

Doposud stoprocentní béčko Pardubiček chtělo před zraky stovky přítomných diváků navázat na bezchybný vstup do letošního ročníku okresu a navléct na vítězný náhrdelník další, v pořadí již osmý korálek. I když nastoupili domácí v neúplné základní sestavě, jejich kádr je natolik široký, že se Sokol Chvojenec měl stát poměrně snadným soustem.

A ejhle! Přišlo klopýtnutí, které čekal opravdu jen málokdo!

Už začátek zápasu naznačil, že to nebude jednoduchá záležitost. Hostující tým totiž mladíky zaskočil velmi časným gólovým úderem, když v 6.minutě útočník Čáň po rychlém protiútoku obelstil celou obranu Pardubiček včetně gólmana Zahradníka a dopravil míč do prázdné brány - 0:1.

Po této úvodní trefě to Chvojenec zavřel a vybudoval na své polovině obranný val, od kterého se odrážely stereotypní útoky Pardubiček jako míček od tenisové zdi.

A to ještě vzápětí po rohu nastřelil hostující Mach břevno.

Opaření domácí celý první poločas marně dobývali bránu soupeře, chyběl nápad a lehkost. 

Pouze vyrovnání Vojtěcha

Po poločasové pauze udělali domácí několik změn s cílem oživit hru, což jim sice přineslo územní převahu, ovšem dlouho bez vyložené šance.

Na obranu Chvojence nakonec vyzrál střídající Halbich, který v 67.minutě vybídl k vyrovnání po přímém kopu Vojtěcha - 1:1.

To bylo však vše! Hostující Sokol si již zkušeně dokráčel k pohodlné remíze. Jak je vidět, ve fotbale je možné vše. Pardubičky již letos dokázaly skolit věhlasnější protivníky, nicméně v každém zápase se musí bojovat a bez práce nejsou koláče.

Štěstí prostě ten den Pardubičkám nepřálo, což se ukázalo i v závěrečných minutách, kdy se zaskvěl brankář Chvojence David Jiran.

Trenér domácích Stanislav Procházka utkání zhodnotil:

"Nemohu hodnotit jen kvalitní výkon, dnes musím ohodnotit i ten nekvalitní. Nedařilo se nám dostávat do volných prostorů, náš přístup byl laxní a soupeř uhrál zaslouženou remízu. Dnes byl den blbec."



Ohlasy k zápasu



Sokol Chvojenec
Lukáš Zbudil, střední záložník: "Pardubičky byly sice celý zápas lepší, ale náš obranný val dnes pracoval výborně. Výkon soupeře neodpovídal pověsti týmu, který ještě neztratil body."



Sestavy


SK Pardubičky B
P. Zahradník [-] - J. Metelka [-] (59. P. Halbich [-] ) , A. Troják [-] (46. O. Hátle [-] ) , M. Hofman [-] (82. M. Maršíček [-] ) , T. Vojtěch [-] , O. Podsztavek [-] , B. Hlavinka [-] (46. M. Kubista [-] ) , J. Dojčán [-] , J. Oberreiter [-] , J. Koleček [-] , M. Svoboda [-] (82. J. Stejskal [-] )

Sokol Chvojenec
D. Jiran [-] - D. Čáň [-] , M. Melichar [-] (64. P. Ehl [-] ) , D. Nechvíle [-] , F. Zbudil [-] , L. Zbudil [-] (34. J. Lounek [-] ) , G. Borrelli [-] (90. A. Joska [-] ) , P. Hrin [-] , T. Richter [-] , M. Centner [-] , Z. Mach [-] (79. J. Zbudil [-] )

ŽK: 87. O. Podsztavek - 18. M. Melichar , 65. P. Hrin , 89. F. Zbudil , 90. D. Čáň .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - SCHMEISER Kamil, VONDRUŠKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Tonda Spěvák
Tip experta: výhra domácích

Bude to jasná záležitost týmu, který má aktuálně nejlepší formu a výsledky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza