Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

9.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ofenzivní koncert ovládl Újezd


Branky


16

Titanic Srch i TJ Sokol Újezd vyznávají ofenzivní styl fotbalu, při kterém padá hodně branek. Nejinak tomu bylo ve vzájemném souboji, lepší koncovku prokázali hosté z Újezdu a po zásluze si odvezli vítězství 2:4. Stínem utkání byl kolaps pomezního rozhodčího Olajose.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kvarteto gólů za jeden poločas

Před zraky velice pěkné návštěvy 125 fanoušků se v prvním poločase oba soupeři do sebe pustili zhurta jako dva hladoví zápasníci. Je vidět, že fotbal i příjemné posezení v Hospůdce Na hřišti v Srchu táhne.

Už ve 3.minutě hry otevřel skóre zápasu nechytatelným angličanem kanonýr Jirka Homba - 0:1.

Pravá gólová smršť ovšem přišla mezi 26. a 27.minutou, kdy se do zápisu utkání zapsali dokonce tři úspěšní střelci. Nejprve předvedli pěkný ťukes mezi sebou pravý bek Vohralík s Gočaltovským a prvně jmenovaný zvýšil na 0:2.

Oslav hostů a jejich chvilkovou nepozornost využili domácí hned z rozehrávky od středového kruhu. Dlouhý nákop na Maivalda a ten už si s Jandákem věděl rady - 1:2.

Ve 27.minutě ovšem Újezd odskočil opět na dvoubrankový rozdíl, když asi nejurostlejší hráč na okrese Václav Chlumecký dotlačil po standardce míč do sítě potřetí - 1:3.

Stínem první půle byl kolaps pomezního rozhodčího Viliama Olajose pět minut před přestávkou. Ten sice chtěl pokračovat v zápase, nicméně vážnost situace nakonec vyústila v odvoz rychlé záchranné služby do nemocnice. Všichni příznivci Okresního přeboru přejí brzké uzdravení a návrat na hřiště.

 

O slovo se přihlásili také brankáři

Zatímco v prvním poločase brankáři příliš nevynikli, druhá část zápasu již přinesla pro Mičjana a Jandáka více příležítostí ukázat své umění. Zejména domácí střážce zlikvidoval několik samostatných úniků rychlých hráčů Újezdu a držel tak dlouho naděje Sršňů na dobrý výsledek.

Na začátku poločasu se domácím podařilo snížit z pokutového kopu. Díky oslnění sluncem fauloval dezorientovaný Vohralík Ortse a Hubert Kopecký si s penaltou věděl rady - 2:3.

V 57.minutě vlétl do vápna agilní Vohralík a došlo ke kontaktu s kopačkou Práchenského. K údivu všech hlavní sudí Hamrník odpískal pouze nepřímý kop, i ten však stačil hostům, aby po narážce nechytatelnou střelou Doseděla opět odskočili na rozdíl dvou gólů - 2:4.

Následně již kralovali brankáři a ani jednomu celku se nepodařilo pohnout stavem na výsledkové tabuli.

Újezd si ve čvrtém venkovním zápase připsal čtvrtou výhru a evidentně mu návštěvy cizích stadionu jdou k duhu. Titanic Srch se po úvodních kolech držel v tabulce na dostřel nejlepších, nyní se po výsledkově slabší sérii posunul blíže středu tabulky.



Ohlasy k zápasu


Titanic Srch
Tomáš Urbanec, hráč: "Domácí se snažili hrát fotbal, ale po hrubých chybách inkasovali zbytečné góly. V zakončení kraloval Újezd. Srch se trápí s velkou marodkou, naproti tomu Újezd má velkou útočnou sílu."

Sokol Újezd
Martin Vohralík, krajní obránce: "Týmový výsledek, kde jsme několikrát svými chybami a neproměněnými šancemi zkomplikovali vývoj utkání. Především přejeme zdraví pomeznímu rozhodčímu!"



Sestavy


Titanic Srch
V. Mičjan [-] - M. Nedvěd [-] (76. . Kochan [-] ) , M. Žák [-] , J. Maivald [-] , T. Urbanec [-] (51. P. Chmelař [-] ) , M. Doležal [-] , D. Orts [-] (64. V. Nikl [-] ) , D. Lietavec [-] , H. Kopecký [-] , M. Práchenský [-] , R. Třešnák [-]

Sokol Újezd
M. Jandák [-] - J. Homba [-] (90. M. Zahradník [-] ) , L. Doseděl [-] , F. Gočaltovský [-] , J. Rozsévač [-] (62. M. Norek [-] ) , M. Urbanec [-] , T. Linha [-] (82. J. Petříček [-] ) , M. Molnár [-] (80. Š. Mindek [-] ) , M. Zounar [-] , V. Chlumecký [-] , M. Vohralík [-]

ŽK: 32. M. Práchenský , 47. D. Orts , 65. J. Maivald , 67. M. Doležal - 65. L. Doseděl , 67. M. Vohralík .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Hamrník Miroslav - KLAMTA Petr, OLAJOS Viliam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Tonda Spěvák
Tip experta: remíza

Na velkém hřišti v Srchu to bude hezký zápas, síla soupeřů signalizuje plichtu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza