Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 16:00

9.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prokop má nabito


Branky


16

Holické béčko proměnilo domácí zápas s AFK Ostřešany v jasnou záležitost. Na konečném výsledku 5:1 se dvěma góly podílel Lukáš Prokop, který skóroval i v posledním zápase dvakrát v Dražkovicích a má aktuálně nabito ostrými. Holice si díky výhře pojistily třetí místo v tabulce s minimálním odstupem od vedoucího dua.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostřešany to v Holicích neumějí

Holice se do svého soupeře, kterému se na jejich stadionu příliš nedaří (loni 4:1), pustily s vervou získat co nejrychleji vedení a klid na kopačky.

Na úvodní branku se tak dlouho nečekalo, v 6.minutě se kopal roh a vzniklé zmatky v obraně hostů využil Prokop - 1:0.

Ostřešany mnoho pohledných akcí v neděli nepředvedly. Výjimkou byla 9.minuta, kdy Nevřala skvěle zakončil pohlednou kombinaci - 1:1.

Vyrovnání znovu nabudilo domácí hráče a ti svou aktivitu po několika neproměněných šancích přetavili ve vedení ve 29.minutě, kdy Tláskal přiťukl Vodákovi a jeho střelu zastavila až síť - 2:1.

Sedm desítek diváků pak vyprovázelo své miláčky potleskem poté, co na 3:1 hlavou upravil opět Prokop. Velkou zásluhu na jeho úspěchu nese Tláskal svým milimetrově přesným centrem - 3:1.

Lukáš Prokop má tak aktuálně výtečnou střeleckou formu, když v posledních dvou zápasech vstřelil čtyři branky.

Skóre mohlo být dvouciferné

Po přestávce pokračovala aktivní hra Holických, kteří si vytvořili šancí snad na tři zápasy. Kdyby se jim povedlo proměnit alespoň polovinu z nich, mohl být výsledek dvouciferný. 

Takto se do listiny střelců zapsal pouze dvakrát Tomáš Kopřiva. Poprvé v 52.minutě, kdy mu daroval gól do prázdné brány na zlatém podnose hbitý Vodák.

Konečnou podobu výsledku pak dal v 75.minutě opět Kopřiva, když zužitkoval další gólovou přihrávku od aktivního Tláskala - 5:1.

Celkem snadné vítězství pojistilo holickému béčku aktuálně třetí místo v tabulce s minimálním bodovým odstupem od Pardubiček a Sezemic. Vyrovnané čelo slibuje příznivcům napínavý boj o podzimního krále okresu.



Ohlasy k zápasu


SK Holice B
Zděnek Nývlt, trenér: "Chválím všechny hráče a děkuji klukům z áčka za výpomoc při absenci některých marodů."




Sestavy


SK Holice B
O. Kroutil [-] - P. Vodák [-] (77. F. Hájek [-] ) , T. Kopřiva [-] , L. Prokop [-] (58. D. Kudrna [-] ) , J. Tláskal [-] (85. Z. Nývlt [-] ) , R. Machatý [-] , F. Křtěn [-] , J. Velinský [-] , T. Velinský [-] , V. Klasovitý [-] , T. Sochůrek [-]

AFK Ostřešany
J. Vahlström [-] - J. Vohradník [-] (46. T. Maivald [-] ) , V. Křivka [-] , M. Moravec [-] , Z. Brus [-] , D. Paštyka [-] (45. P. Hegyi [-] ) , L. Nevřala [-] (77. T. Havlíček [-] ) , J. Havlíček [-] , M. Filípek [-] , P. Němec [-] , F. Krigovský [-]

ŽK: 3. V. Křivka , 82. P. Němec .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: HEJDUK Matěj - BUDÍNSKÝ Pavel, ŠMAHA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Tonda Spěvák
Tip experta: výhra domácích

I když u nás ve čtvrtek v poháru OFS nepředvedly Ostřešany špatný výkon, myslím, že Holice doma vyhrají. Hlavně v domácím prostředí dokáží využít široký kádr a podporu hráčů z jejich áčka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů