0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediné žihadlo stačilo


Branky


15

Do Chvojence zavítali fotbalisté Titanicu Srch a domácí fanoušci byli zvědaví, zda jejich miláčci naváží na šokující bod ze hřiště Pardubiček. Defenzíva byla celkem v pořádku, dopředu to ale drhlo, a tak k vítězství Sršňů 0:1 stačilo jediné žihadlo Jakuba Maivalda ze 75.minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rolinka vychytal Jiran

Bod ze hřiště lídra Okresního přeboru Pardubic příliš velký ohlas v Chvojenci nezpůsobil, jinak si totiž nelze vysvětlit chabou návštěvu pouhých třech desítek skalních fandů. Ti viděli po celé utkání aktivní hru hostujících fotbalistů, kteří s velkou převahou drželi míč a hledali skuliny v defenzívě Chvojence. 

Ta však velmi dlouho odolávala, sebevědomí nabrané po minulém úspěchu hrálo svou roli, navíc do výborné formy se vychytal domácí gólman Jiran.

Právě on byl v prvním poločase katem dvou příležitostí Tomáše Rolinka, který na něj běžel dvakrát sám a přesto ani jednou neuspěl. 

O co více to šlape Chvojenci vzadu, o to méně dokáže vyprodukovat směrem dopředu. V úvodním dějství to nebylo prakticky nic.

Bezgólový stav zlomil Maivald

Obraz hry nezměnila ani poločasová pauza. S přibývajícími minutami se zvyšovala šance domácích na bodový zisk, proti čemuž byl zejména rychlonohý kapitán hostů Maivald. 

Že nemá výbornou formu pouze brankář domácích, prokázal i jeho sparingpartner na straně druhé Vlastimil Mičjan. Příležitosti po rychlých brejcích se totiž zrodily na straně Chvojeneckých, konkrétně úniky Skutila a Borrelliho. 

Zápas tak nakonec rozhodla jediná branka, ta přišla v 78.minutě. Po pěkné kombinaci středem to nemohl být nikdo jiný než Maivald, kdo prostřelil jinak výtečného Jirana - 0:1.

Sršni ze Srchu tak dali zapomenout třem utkání bez výhry a z Chvojence si odvezli zasloužené, byť perně vydobyté tři body.



Ohlasy k zápasu


Sokol Chvojenec
Dominik Čáň, útočník: "I přesto, že byl Srch lepší a zasloužil si vyhrát, nechybělo mnoho a zápas jsme mohli překlopit na naši stranu. Ale celkově je to od nás málo, poslední zápasy hrajeme dobře dozadu, ale dopředu je toho strašně málo."

Titanic Srch
Matěj Práchenský, stoper: "Chvojenec do posledních minut bojoval, ale výsledek jsme si zkušeně pohlídali."



Sestavy


Sokol Chvojenec
D. Jiran [-] - G. Borrelli [-] , D. Čáň [-] , F. Zbudil [-] (53. P. Ehl [-] ) , V. Černý [-] , L. Zbudil [-] (66. M. Vávra [-] ) , M. Skutil [-] , P. Hrin [-] (83. J. Lounek [-] ) , Z. Mach [-] , M. Centner [-] , D. Nechvíle [-]

Titanic Srch
V. Mičjan [-] - T. Rolinek [-] (90. . Kochan [-] ) , T. Urbanec [-] (46. P. Kuchta [-] ) , H. Kopecký [-] (66. P. Chmelař [-] ) , J. Maivald [-] , F. Lukeš [-] , M. Doležal [-] , R. Třešnák [-] , R. Beran [-] (46. D. Orts [-] ) , M. Práchenský [-] , L. Trupl [-]

ŽK: 44. G. Borrelli , 47. M. Centner - 43. R. Třešnák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - SCHMEISER Kamil, ÚLEHLA Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Agáta Urbancová
Tip experta: výhra hostů

V Srchu jsou výborní fotbalisti, takže dvojka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů