1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:00

13.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trápení lídra ukončil Kříž


Branky


12

Souboj prvních Pardubiček s posledními Dražkovicemi měl být jasnou a bezproblémovou záležitostí. Ve skutečnosti to bylo velké trápení lídra soutěže, které ukončil až v 63.minutě jediným gólem zápasu Jindřich Kříž. Kdo by čekal tuhé dobývání zaparkovaného dražkovického autobusu, mýlil by se. Hosté běželi asi pětkrát sami na brankáře Veselého, který se stal ovšem jejich noční můrou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úplně naruby

Těžký podmáčený terén nesliboval pohlednou podívanou, ale že to ze strany rezervy Pardubiček, která vévodí okresní tabulce, bude tak špatné, to čekal málokdo. Pravda, domácím chybělo asi 6 hráčů základní sestavy a tak se v jejich dresu objevilo poměrně dost dorostenců, kteří do okresu zatím pouze nakoukli.

Dražkovice zahrály možná svůj nejlepší zápas na podzim a je docela nespravedlivé, že nakonec neberou ani bod. Přitom vyložených šancí měly rozhodně více, v první půli to na tutovky bylo 0:3.

V obraně Pardubiček to totiž hodně skřípalo a zejména rychlý Leno s Ťopkem dělali velké starosti. Všechny jejich samostatné úniky však pochytal hrdina zápasu brankář Tomáš Veselý, který ve svých 15 letech prokazuje velký talent a příslib pro budoucnost.

Domácí záložník Ondřej Pečinka zhodnotil první poločas velmi trefně:

"Obrana nám chyběla prakticky celá a bylo to poznat. Záloha byla chaotická a bez potřebné komunikace. Útok málo doplňován a křídla byla ve finálních momentech nepřesná. Dražkovice spálily neskutečné příležitosti a jen Tomáš Veselý nám umožnil, abychom ve druhém poločase jediným gólem rozhodli utkání. Bez něj by nás náš fotbal stál první místo."

Navrátilec Kříž jediným střelcem

Obraz hry se příliš nezměnil ani po příchodu ze šaten. Domácí obraně prospěl příchod Němečka na pozici stopera, hosté pak již tolik vyložených šancí neměli.

Do té doby nejistý Jindřich Kříž, který se pomalu vrací do sestavy Pardubiček po zranění z loňské sezóny, se vysunul více dopředu. 

A byl to právě on, kdo vstřelil jediný gól zápasu v 63.minutě. Popsal jej takto:

"Gól padl snad z jediné střely na bránu, co si pamatuju. Oberreiter zahrával standardní situaci a poslal do vápna střílený centr. Na něj jsem si naskočil a hlavou trknul balón na přední tyč. Zapadlo to do šibenice, takže klika."

To bylo pro domácí vysvobození z obrovského trápení, které nebralo konce a pro nováčka soutěže krutý trest za neproměněné tutovky.

Pojistku v podobě druhého gólu mohl ještě v 85.minutě přidat Troják, který v samostatném úniku přeloboval gólmana Šmardu. Balón ovšem zamrzl v blátě těsně před brankovou čarou. Terén v sobotu fotbalistům opravdu nevycházel vstříc.

Pardubičky tak po nedávné remíze s Chvojencem opět nepříjemně pocítily, jak těžké bývá porážet soupeře z opačného pólu tabulky. 



Ohlasy k zápasu


SK Pardubičky B
Stanislav Procházka, trenér: "Dnešní zápas byl naším nejhorším v této sezóně a asi nejlepším Dražkovic. Veselý v bráně doslova čaroval. Kdyby to skončilo 1:5, odpovídalo by to dění na hřišti."

SK Dražkovice
Lukáš Němec, kapitán: "Hru hodně ovlivnilo rozbahněné hřiště, na kterém se v sobotu dopoledne před námi ještě proháněli dorostenci. Jsem rád, že jsme to domácím nedali zadarmo a myslím, že jsme si i zasloužili nějaké body odvézt."



Sestavy


SK Pardubičky B
T. Veselý [-] - F. Krejčí [-] , M. Mec [-] (57. A. Gering [-] ) , P. Halbich [-] (46. A. Němeček [-] ) , O. Pečinka [-] (46. A. Troják [-] ) , J. Lejsek [-] (57. O. Hátle [-] ) , B. Hlavinka [-] , M. Hofman [-] (78. H. Čebiš [-] ) , J. Oberreiter [-] , J. Kříž [-] , J. Ficek [-]

SK Dražkovice
D. Šmarda [-] - D. Leno [-] (64. J. Jukl [-] ) , T. Ťopek [-] (46. J. Šmíd [-] ) , D. Stehno [-] , T. Šmarda [-] , L. Němec [-] , M. Marek [-] , F. Kubánek [-] , M. Bílek [-] (46. T. Hájek [-] ) , L. Kuta [-] , M. Kopečný [-]

ŽK: 71. F. Krejčí , 88. J. Ficek , 89. J. Kříž - 81. L. Kuta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Syrůček Oldřich - BÉM Zdeněk, BAŠUS Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 08:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 08:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 19:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 14:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 17:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 12:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 23:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 19:10
Filip Hlaváček

Expert: Václav Velinský
Tip experta: výhra domácích

První s posledním, to by měla být jasná výhra Pardubiček.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 08:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 20:49

Tip: výhra domácích