Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kde se vzal, tu se vzal...Standa Školník!


11

Vyrovnaný duel mezi Sokolem Rohoznice a AFK Ostřešan dlouho vyzníval výsledkem ve prospěch hostujícího mužstva. Až přišel závěr utkání a kde sevzal, tu se vzal...Stanislav Školník! Ten dvěma góly nedávno sestřelil Újezd a nyní tento povedený kousek zopakoval. Rohoznice tak zvítězila 3:2 a k zimnímu spánku se může uklidit s pocitem velmi vydařené půlsezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Další střelecké zápisy ofenzivních es AFK

Pouhých 30 diváků se přišlo podívat na poslední zápas svých fotbalistů v podzimní části Okresního přeboru Pardubic. Po celý zápas to byl především boj - se soupeřem i s těžkým terénem.

Utkání začalo lépe pro domácí Rohoznici, když skóre otevřel v 6.minutě povedenou střelou kanonýr domácích Petránek - 1:0. Ten se stal nejlepším střelcem podzimu svého klubu, když se mu podařilo vsítit celkem 9 branek.

Pak ovšem začala chybovat obrana oranžových a hostující ofenzivní esa toho dokázala využít dokonale. Už za dvě minuty po Petránkově gólu srovnal stav Vlastimil Křivka (pro změnu s 10 góly nejlepší snajpr hostů) a do vedení poslal Ostřešany v 23.minutě Moravec - 1:2.

 

Dobývání Pechmannovy brány zlomil Školník

Druhý poločas byl ve znamení velké snahy domácích minimálně vyrovnat, Rohoznice se rozhodně nechtěla rozloučit s podzimem porážkou.

Domácím však velmi dlouho nepřálo štěstí, proti byl i velmi obtížný terén. Až závěr utkání přinesl rozuzlení!

A hlavním aktérem nebyl nikdo jiný, než útočník Stanislav Školník. Ten se dostal v posledních zápasech do výtečné formy a má hlavně chuť dávat důležité branky, což ho mimo jiné vyneslo i k titulu Hráče 12.kola.

V 76.minutě po velkém závaru před bránou hostů Školník hlavou vyrovnal a vizitku hráče, o kterém se teď v Rohoznici nejvíce mluví, mu pak v 89.minutě vynesl vítězný gól na 3:2.

Rohoznice tak díky sedmému vítězství v sezóně může směle odsouhlasit, že podzimní část se klubu opravdu povedla. Naopak Ostřešany určitě spokojené nejsou, ambice se naplnit nepodařilo, ovšem závěrečná kola ukázala vzestupnou tendenci kvality výkonů.



Ohlasy k zápasu


Sokol Rohoznice
Kevin Ovečka, hráč: "Jsem několik týdnů zraněný, tak jsem se byl jen kouknout. Fenomén Školník je masakr! U rozhodujícího gólu to chtěl z radosti sjet po kolenou i trenér."




Sestavy


Sokol Rohoznice
M. Zahradník [-] - M. Mlynka [-] (80. J. Buchta [-] ) , A. Spěvák [-] (70. P. Ryšavý [-] ) , S. Školník [-] , P. Zezulák [-] , V. Malinský [-] (46. O. Metelka [-] ) , F. Petránek [-] , M. Křenek [-] , J. Štěpánek [-] , P. Šmaha [-] , J. Skoupý [-]

AFK Ostřešany
M. Pechmann [-] - L. Moravec [-] (88. J. Havlíček [-] ) , V. Křivka [-] , O. Dufek [-] , Z. Brus [-] , M. Moravec [-] (72. T. Maivald [-] ) , L. Nevřala [-] , P. Hegyi [-] , L. Drbohlav [-] , P. Němec [-] , F. Krigovský [-]

ŽK: 19. M. Moravec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠVÁB Jan - HENDRYCH Ondřej, SLAVÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Ondřej Kroutil
Tip experta: výhra domácích

Aktuální forma a kouzlo domácího prostředí rozhodne.