0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 10:00

1.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Titanic ukázal v Dražkovicích svou kvalitu


Branky


32. H. Kopecký (p.) , 49. P. Kuchta , 85. P. Homola
11

Souboj posledního týmu tabulky SK Dražkovice s Titanicem Srch byl jednoznačnou záležitostí hostujícího mužstva, které se výhrou 0:3 propracovalo již na 4.příčku okresní tabulky. Srch dominoval od první do poslední minuty, bojovnost nebyla domácím co platná.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z mnoha šancí pouze proměněná penalta

Od první minuty zápasu bylo třem desítkám diváků jasné, kdo bude diktovat tempo hry. Hosté ze Srchu tvořili, Dražkovice odolávaly. Jedinou záchranou pro domácí byla špatná koncovka jejich soupeře. 

Největší šanci v první půlhodině mělo útočné duo Urbanec - Orts, kde druhý jmenovaný sám před gólmanem Danielem Šmardou přestřelil. Další možnost měl na svědomí Maivald, ani on však na Šmardu nevyzrál.

Výbornými výpady se po celý zápas z pozice pravého krajního beka prezentoval Petr Homola. Po jednom z nich ve 32.minutě hasil faulem celou situaci Kubánek, bohužel ve vápně. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Kopecký - 0:1.

Domácí se z toho příliš nepoučili a podobná situace se opakovala o chvíli později. Tentokrát unikajícího Homolu zastavil faulem Němec, bylo to sice ještě před vápnem, ale dražkovický kapitán mohl být hodně rád za žlutou kartu. Následný trestný kop zamířili hosté těsně vedle Šmardovy branky. Dražkovice odpověděly šancí Jukla, který se dostal za obranu, ale střelou z úhlu branku minul.  

Kuchta přidal rychlou pojistku

Nástup do druhé půle vyšel jednoznačně lépe hostům. Ve 49. minutě se pro domácí nešťastně odrazil míč po odkopu přímo do šance Kuchtovi, který se nemýlil - 0:2.

Od vstřelení pojistky byli hosté ještě více jistější, dominující a drželi utkání v pohodě ve své režii.

Dvakrát zvonila tyč Šmardovy branky po dalekonosných projektilech Kopeckého, který byl po proměněné penaltě při chuti.

Dražkovičtí hodně běhaly bez míče, což je stálo spoustu sil a hosté tím pádem dostávali více a více prostoru.  Domácí čekali na zaváhání obrany Srchu, jenže těch moc nebylo, a když už ano, tak to hosté vždy celkem v pohodě uhasili. V závěru zápasu se dočkal vstřelené branky i aktivní Homola, který využil chyby brankáře Šmardy a pohodlně skóroval - 0:3.   Nováček soutěže tak v posledním podzimním zápase nepřekvapil a dál živoří na samém dnu tabulky se čtyřbodovým odstupem od předposledního Mateřova. Naopak Titanic se díky zaváhání Újezdu posunul již na čtvrtou příčku průběžného pořadí.


Ohlasy k zápasu


SK Dražkovice
Lukáš Němec, kapitán: "Za mě byl Srch nejlepší soupeř, který proti nám na podzim hrál. V jejich hře byl vidět systém a velká kvalita na míči. Vyhráli naprosto zaslouženě a skóre mohlo být i vyšší."




Sestavy


SK Dražkovice
D. Šmarda [-] - T. Šmarda [-] , T. Ťopek [-] (59. O. Souček [-] ) , D. Stehno [-] , J. Jukl [-] (75. J. Šmíd [-] ) , L. Němec [-] (77. P. Chvojka [-] ) , M. Marek [-] (66. D. Leno [-] ) , F. Kubánek [-] , M. Bílek [-] (57. T. Mareček [-] ) , L. Kuta [-] , M. Kopečný [-]

Titanic Srch
V. Mičjan [-] - D. Orts [-] (46. M. Žák [-] ) , T. Urbanec [-] , J. Maivald [-] , P. Kuchta [-] , M. Doležal [-] , L. Trupl [-] , R. Beran [-] , M. Práchenský [-] , H. Kopecký [-] (69. . Kochan [-] ) , P. Homola [-]

ŽK: 38. L. Němec - 65. H. Kopecký .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: URBANEC Nathaniel - KLAMTA Petr, OLAJOS Viliam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Ondřej Kroutil
Tip experta: výhra hostů

Jasná záležitost.