1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pětigólové utkání v Nučicích dopadlo vítězně pro Zásmuky!


Branky


9

Parná nedělě přinesla v Nučicích souboj domácích oblíbenců s výběrem Zásmuk. Hosté dorazili ve značně posílené sestavě, z Kolína přišli mladíci Fíla, Žemba, Hurt či Jahoda, z Libiše Zimmermann a po zranění se vrátil Chábera. I Nučice se mohli pyšnit několika posilami, z Bílého Podolí přišel Tyšer a z Liblic Černý. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři

Utkání vedené rozhodčím Trumpusem začalo pěkně od podlahy. Hned v 6. minutě se z dálky trefil hostující kapitán Čapek. Domácí se snažili odpovědět, ale dlouhé nákopy zvládala obrana Zásmuk zachytávat a tím i přerušovat nebezpečné akce domácích hned v zárodku.

 

Hosté dominovali na míči, ale další branku dokázali vstřelit až ve 36. minutě. Debutant Fíla se trefil pěkně z voleje a poslal svůj nový tým již do dvoubrankového vedení. 

 

Těsně před poločasem však přišel nešťastný moment pro hosty. Lindnder musel pro zranění odstoupit a nahradil ho Chábera. Ondřej Chábera, který nahradil ryšavého univerzála teprve ve 42. minutě, se mohl brzy radovat ze vstřelené branky. Těsně před poločasem totiž levou nohou trefil přesně a rozsvítil trojku na výsledkové tabuli.

 

Více branek již nepadlo a do kabin se tak šlo za stavu 3:0 pro hosty.

Čestný gól

Druhé dějství začalo stejně jako končilo to první. Znovu se trefil střídající hráč. Zlatá ruka trenéra Jindry tak neztrácela lesk ani ve druhé polovině zápasu. Chvilku po příchodu na hřiště se trefil mladík Jahoda a upravil skóre na 4:0 pro Zásmuky. O minutu později se však přeci jen trefili i domácí. V ojedinělé šanci se nemýlil debutant Tyšer a snížil rozdíl ve skóre na 1:4 z pohledu domácích. 

 

Zásmuky si poté dokázaly vytvořit ještě několik šancí, ale buď je zneškodnila obrana domácích, nebo skvěle zaúřadoval brankář Svoboda. A když už hosté neproměnili ani penaltu, začalo být stále více a více jasné, že zápas i výsledkém 4:1 pro hosty skončí.

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Trenér Petr Samek: První domácí zápas se nám vůbec nepovedl. Nevytvořili jsme si během zápasu žádné gólové šance. Hosté vyhráli zaslouženě. My se musíme připravit lépe na další zápas a pokusit se vyhrát.

TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: Dobře se nám podařilo vstoupit do utkání. Už v šesté minutě se podařilo Čapkovi otevřít skóre, když z dálky poslal míč do odkryté branky. Dařilo se nám zachytávat dlouhé nákopy domácích a držet míč na našich kopačkách. Po půlhodině hry se pěknou střelou z volejte prosadil Fíla. Těsně před poločasem jsme museli střídat pro zranění Lindnera. Toho nahradil Chábera a hned se prosadil levou nohou po příchodu na hřiště. V druhém dějství přišel na hřiště Jahoda a snad při třetím kontaktu s balónem si dobře připravil střeleckou pozici a upravil skóre na čtyři – nula. Vzápětí jsme obdrželi laciný gól, ale mrzet nás to nemuselo. Skóre už se do konce utkání nezměnilo i když mohlo. Neproměnili jsme penaltu, kterou domácí gólman chytil, a ještě jsme měli několik dobrých gólových příležitostí. S výsledkem a hrou jsem spokojený.



Sestavy


TJ Nučice
P. Bradáč [-] (46. L. Kulhavý [-] ) , M. Svoboda [-] - M. Chromý [-] , M. Jícha [-] , K. Hurtík [-] , M. Šulc [-] , J. Novák [-] , D. Černý [-] (46. F. Tyšer [-] ) , P. Zápotocký [-] , J. Jelínek [-] (70. T. Vlasák [-] ) , P. Nevšímal [-]

TJ Sokol Zásmuky
Č. Hurt [-] - P. Pavlík [-] , R. Zimmermann [-] , L. Martínek [-] , P. Bárta [-] (58. O. Jahoda [-] ) , J. Lindner [-] (42. O. Chábera [-] ) , Z. Vokáček [-] (55. A. Pokrupa [-] ) , M. Čapek [-] , P. Pěkný [-] , K. Žemba [-] , M. Fíla [-] (80. J. Svoboda [-] )

ŽK: 37. P. Bradáč .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - HOUDEK Petr (N), SOBĚSLAV Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích