1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červené Pečky nakonec doma nestačily na Nučice!


Branky


10

Za nepříliš pohledného utkání se odehrálo kláná mezi domácími Červenými Pečkami a Nučicemi. Dvě neuznané branky, čtyři žluté karty a několik zajímavých momentů. Jak se utkání vyvíjelo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka

Hosté do zápasu nastoupili po vydatném "soustředění" Petr Všímal se ženil, což znamenalo, že tým Nučic byl na zápas po psychické stránce velmi dobře naladěn.

 

Utkání začalo pozvolna, těžké počasí příliš tempu zápasu nepomáhalo, dlužno říct. Prvním zápisem do statistik byla až žlutá karta z 19. minuty, kterou obdržel domácí Kulhánek od rozhodčího Hrona.

 

Na gól si fanoušci museli počkat až do 31. minuty, kdy se trefil hostující Novák a otevřel tak skóre zápasu. Více branek do konce poločasu nepadlo a do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro hostující tým.

Offside

Druhý poločas nám, stejně jako ten první, příliš fotbalové krásy nenabídl, ale nutno zmínit jeden statistický údaj z Nučic. Hostující brankář Tomáš Krutský se totiž startem v utkání dostal na první místo v počtu odehraných zápasů za Nučické A-mužstvo před Jana Vedrala. Před tímto zápasem měli oba shodně 433 startů.Tomáš je nučická brankářská legenda s více než sto čistými konty. Bohužel ze zdravotních důvodů musel skončit s pravidelným chytáním a tak chodí pouze vypomáhat, když je potřeba. řekl o svém bývalém spoluhráči právě zmíněný Jan Vedral.

 

Ale zpět k zápasu...

 

Hostujícímu týmu se zanedlouho podařilo vstřelit druhou branku. V 57. minutě navýšil skóre Tyšer. Domácí se ale jen tak nevzdávali a hnali se vstřic zdramatizování zápasu.

 

To se jim povedlo v 78. minutě, kdy se trefil zkušený Křelina a snížil na rozdíl jediné branky. Srovnat se však domácím nepodařilo a utkání tak skončilo výhrou 2:1 pro hostující Nučice.

 

 

   


Ohlasy k zápasu



TJ Nučice
Trenér Petr Samek: První zasloužené body přišli po kvalitním soustředění většiny týmu na svatbě spoluhráče Petra Nevšímala a jeho Karolínky. Tímto jim děkujeme a přejeme hodně štěstí ve společném životě. Po fotbalové stránce to nebyl super zápas, ale dali jsme celkem 4 góly dva neplatili pro postavení mimo hru. Takže vládne vzhledem k okolnostem velká spokojenost. Počasí fotbalu taky moc nepřálo. Velká pochvala pro tým, jak vše zvládl, protože Pečky nám to jen tak neodevzdaly.



Sestavy


FK Červené Pečky
V. Svoboda [-] - M. Král [-] (85. M. Carda [-] ) , J. Kulhánek [-] , L. Chábera [-] , L. Křelina [-] , M. Zuza [-] , J. Maršík [-] , K. Suchý [-] , M. Rauch [-] , M. Hendrych [-] , M. Hejduk [-]

TJ Nučice
T. Krutský [-] - T. Vlasák [-] , F. Tyšer [-] , J. Novák [-] , D. Černý [-] (73. L. Kulhavý [-] ) , P. Zápotocký [-] , J. Jelínek [-] (90. K. Hurtík [-] ) , M. Chromý [-] , D. Kočí [-] , M. Jícha [-] , M. Šulc [-]

ŽK: 19. J. Kulhánek , 64. M. Rauch , 87. L. Křelina - 40. P. Zápotocký .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: Hron Karel - ZUZA Miloš (N), ZÁPOTOCKÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích