3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání převážil na tříbodovou stranu Čapkův přímák!


Branky


11

Zásmuky nabídly pohledné utkání domácích borců se silným výběrem Kouřimi. Gólové hody rozhodl krásný gól z přimého kopu, ale nabídl i jiné povedené fotbalové akce. Jak se utkání vyvíjelo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíz

Úvod poločasu nabídl několik zajímavých gólových příležitostí, bohužel pro diváky, žádná nenesla kýžený gólový štempl. Branky se diváci dočkali až ve 33. minutě, kdy domácí Bárta dobře zavíral prostor zadní tyče a prostřelil Havránka v hostující bráně. 1:0

 

Hosté, kterým v zápase chyběli stěžejní hráči v čele s kanonýrem Dufkem, se však nevzdali a brzy se dočkali vyrovnání. Ve 43. minutě se trefil střídající Hampl a těsně před poločasovou přestávkou srovnal pohotově skóre zápasu. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Čapek hrdinou

Vstup do druhého poločasu se lépe vydařil týmu trenéra Václava Jindry. Hned v 54. minutě se z vápna trefil Lukáš Martínek a Zásmuky šly znovu do vedení. Vedení však domácím znovu nevydrželo příliš dlouho. O dvě minuty později se totiž trefil po rohovém kopu hostující Svoboda a znovu srovnal skóre zápasu. 2:2.

 

V době, kdy už utkání pomalo spělo do penalt, přišlo nečekané rozuzlení. Tři minuty před koncem základní hrací doby se z přímého kopu krásně trefil domácí kapitán Čapek a rozjásal všechny fanoušky domácích. Kouřim odpovědět nedokázala a Zásmuky si tak ze zápasu odnáší tři body za výhru 3:2. Nutno ještě zmínit fakt, že na zápase bylo přes sto diváků, což je na okresní poměry krásná kulisa. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: V prvním poločase jsme měli několik slibných situaci, ale k prvnímu gólů vedla až ta v 33. minutě, kdy Bárta dobře zavřel zadní tyč a prostřelil Havránka. Těsně před poločase se hostům podařilo zásluhou Hampla skóre srovnat. V 54. minutě se prosadil Lukáš Martínek střelou z vápna a šli jsme znovu do vedení, které bohužel pro nás vydrželo jen dvě minuty, když se z rohového kopu prosadil hostující Svoboda. O tom že máme tři body rozhodl v samém závěru utkání Čapek, když se krásně trefil z přímého kopu.




Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
Č. Hurt [-] - P. Pavlík [-] , Z. Vokáček [-] , R. Zimmermann [-] (82. M. Hervert [-] ) , L. Martínek [-] , P. Bárta [-] , J. Martínek [-] (18. M. Kraus [-] ) , M. Čapek [-] , P. Pěkný [-] (53. O. Jahoda [-] ) , K. Žemba [-] , M. Fíla [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Keltner [-] , P. Královský [-] , F. Vaňkovský [-] (36. J. Hampl [-] ) , M. Navrátil [-] , D. Zahradníček [-] , R. Světnička [-] , T. Valenta [-] , M. Tománek [-] , J. Paclík [-] (8. T. Novák [-] ) , T. Svoboda [-]

ŽK: 26. K. Žemba , 87. M. Čapek - 40. T. Svoboda , 53. J. Hampl , 90. P. Královský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Klíma Miroslav - MEDLEN Jiří (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích