1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj vedoucích týmů ovládla Tuchoraz brankou v poslední minutě!


Branky


10

Boj o přední příčky představoval duel domácích Zásmuk a hostující Tuchoraze. Oba týmy se mohou pyšnit velmi dobrou formou, což bylo od prvních vteřinek zcela patrné. Hrál se zápas ve velkém tempu, plný šancí, který nakonec rozhodl hostující mladík Vopařil brankou v samém závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza

Zápas začal ve vysokém tempu, které si držel v celém průběhu. Oba týmy chtěly hrát fotbal, což muselo přítomné diváky velmi bavit. Hned v 15. minutě šli do vedení hosté. Votoček využil chyby domácí obrany a otevřel skóre zápasu. 0:1

 

Na druhý gól si museli fanoušci počkat až do 42. minuty, kdy se trefil domácí mladík Jahoda a srovnal skóre zápasu. V dalších třech minutách žádná další branka nepadla, a tak se šlo do kabin za stavu 1:1.

Vopařil katem

Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako ten první. Pomyslná rudá nit nesoucí se celým poločasem byla symbolizována neproměňováním šancí. Domácí měli několik slušných šancí ke skórování, avšak žádná neskončila za hostujícím brankářem, a tak zápas pomalu spěl do penalt.

 

V závěru zápasu však přeci jen přišla ještě jedna obrovská šance domácích, v té však výběr trenéra Jindry selhal, a tak trestal hostující tým. Klasické nedáš, dostaneš. V poslední vteřině skóroval Vojtěch Vopařil a poslal Tuchoraz do stavu čiré euforie. Více branek již nepadlo a Tuchoraz tak zvítězila v Zásmukách ve skóre 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: K vidění bylo kvalitní utkání ve vysokém tempu. V patnácté minutě jsme po chybě darovali hostům vedoucí branku. Do poločasu jsme náskok vymazali, když se před poločasem prosadil Jahoda. Druhý poločas jsme měli několik příležitostí a mohli jsme strhnout vedení na naši stranu. Tu největší jsme měli v samotném závěru utkání, bohužel balón skončil vedle brány. V devadesáté minutě přišel trest, když hosté využili rychlý protiútok do naší otevřené obrany. Je to pro nás určitě ztráta v domácím prostředí, ale hráčům nemůžu nic vytknout, protože odvedli kvalitní a bojovný výkon.

FC Tuchoraz
Trenér Tomáš Liga: Každý zápas se přizpůsobujeme hře soupeře. V Zásmukách to bylo výhodou. Od první do poslední minuty bylo velmi vysoké tempo z obou stran a po dlouhé době mě fotbal bavil i na pohled. Soupeř byl velmi kvalitní, ale jak se říká nedáš, dostaneš, a to se potvrdilo i dnes. Zásmuky měli vyloženou šanci na konci utkání. Na štěstí pro nás šanci nevyužili. Naopak mi šanci v poslední minutě šanci proměnili, a tak si odvezli tři body. Nesmírně důležitý zápas. Chci poděkovat za obrovskou podporu od našich fanoušku.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
Č. Hurt [-] - P. Pěkný [-] , P. Pavlík [-] , O. Jahoda [-] (83. M. Bellada [-] ) , L. Martínek [-] , P. Bárta [-] , M. Kraus [-] , J. Lindner [-] (46. M. Fíla [-] ) , Z. Vokáček [-] , M. Čapek [-] , K. Žemba [-]

FC Tuchoraz
J. Matoušek [-] - J. Flieger [-] , V. Vopařil [-] , J. Votoček [-] , J. Šedina [-] (46. T. Marc [-] ) , A. Jochlík [-] , L. Kadeřábek [-] , M. Vostrovský [-] , M. Hozman [-] , A. Kliment [-] , P. Šafář [-]

ŽK: 27. P. Bárta , 62. M. Fíla - 19. L. Kadeřábek , 70. J. Flieger , 92. T. Marc .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - PANGRÁC Michal (N), ŠIMŮNEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích