0:2
(0:0)
57. J. Černý
67. M. Šulc (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:00

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rezerva Českého Brodu vyplenila Nučice. Rozhodl Černý a vlastní branka domácích


Branky


57. J. Černý , 67. M. Šulc (vl.)
10

Český Brod zajížděl do Nučic s vizitkou dosud neporaženého celku soutěže. A po závěrečném hvizdu se tato série opět protáhla, jelikož hosté zvítězili o dvě branky a s celkovým skóre 25:4 drží jednobodový náskok na první příčce okresního přeboru Kolín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lapená penalta

Úvod utkání patřil hostujícímu týmu, kterýžto dorazil do Nučic posílen několika hráči z divizního áčka, což se od prvních minut projevovalo. Hned v úvodu se totiž rezervě Českého Brodu naskytla možnost zahrávat pokutový kop, ten však domácí fantom mezi tyčemi Svoboda lapil. 

 

Do konce poločasu měla obě mužstva shodně po jedné velké šanci, avšak, bohužel pro diváky, branky se do konce prvního poločasu nedočkal ani jeden tým.

Dělovka snů

Druhý poločas začal v podobném tempu, ve kterém končil ten první. Skóre vyrovnaného zápasu otevřel krásnou střelou z dálky domácí mladík Černý. V 57. minutě tak porvé na výsledkové tabuli zasvítilo skóre 0:1 z pohledu domácích Nučic. Domácí se vší silou snažili gólově odpovědět, ale obrana rezervy Českého Brodu je zkrátka do šancí jen tak nepouštěla. Zápas rozhodla vlastní branka domácího stopera Šulce z 67. minuty. Branky se od té chvíle diváci v Nučicích nedočkali a utkání tak skončilo výhrou rezervy Českého Brodu 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Dnes jsme byli vyrovnaným soupeřem týmu, který je na okresní přebor nadstandardní. Bohužel jsme hned na začátku nabídli hostům penaltu, tu ale náš brankář zlikvidoval. Pak měl každý možnost otevřít skóre zápasu, ale nikomu se to nepovedlo. Druhý poločas bylo jasné, že ten, kdo dá první gól získá tři body. Bohužel se krásně z dvaceti metrů trefil hráč hostů, a to rozhodlo. My jsme bojovaly hosté nás do zakončení nepouštěli. Pak jsme si dali nešťastný vlastní gól a zápas byl rozhodnutý. Nám se kontaktní gól dát nepovedlo a hostům jsme žádný taky nedovolili. Nasazení a bojovnost byla v pořádku, tak věřím, že body přijdou příště, pokud budeme hrát pořád takto.




Sestavy


TJ Nučice
M. Svoboda [-] - D. Černý [-] (62. K. Hurtík [-] ) , D. Kočí [-] , P. Zápotocký [-] , J. Jelínek [-] , T. Vlasák [-] , M. Chromý [-] , M. Šulc [-] , F. Tyšer [-] , L. Kulhavý [-] , J. Novák [-]

SK Český Brod B
J. Hrdinka [-] - M. Doležal [-] , T. Miňovský [-] - M. Částka [-] (46. T. Čermák [-] ) , M. Šermauer [-] (79. L. Rypl [-] ) , J. Černý [-] , V. Soukup [-] - F. Blecha [-] - Z. Šmejkal [-] , J. Nekolný [-] , M. Kozlíček [-]

ŽK: 29. F. Tyšer , 54. M. Chromý , 70. J. Novák - 66. J. Nekolný .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: LÖWE Vilém - KOČÍ Miroslav (N), VOKÁČ Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích