0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:30

9.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zásmuky odváží tři body z Ratboři a drží se na předních příčkách!


Branky


9

Proti zdravotně zdecimovanému týmu Ratboři nastoupily Zásmuky, které naopak přijeli takřka v plné polní. Na výsledku byl tento fakt znát. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bárta střelcem

Úvod utkání patřil hostujícímu mužstvu. Slibné náznaky příležitostí však dlouho nemohli hráči Zásmuk proměnit, a tak si diváci na úvodní branku zápasu museli počkat až do 20. minuty. David Bárta si naběhl za obranu Ratboři a poohotově prostřelil Jeřábka v domácí bráně. 1:0

 

Více branek nepadlo a do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro hostující tým trenéra Václava Jindry.

Spolupráce mladíků

Druhé dějství odstartovalo střídání na hostující straně. Bellada nahradil střelce úvodního gólu Bártu, jinak zůstalo vše při starém. Do kroniky zápasu se příliš zmínek o brankových příležitostech nedochovalo, tudíž můžeme jen spekulovat, jak moc nahoru-dolů fotbal se hrál. 

 

Co se však dochovalo perfektně, byl gól na 2:0 z kopačky hostujícího Jahody, kterého našel jeho bývalý spoluhráč z Kolínského dorostu Žemba. Gól na dva nula dodal hostujícímu týmu klid na kopačky. A jelikož více branek nepadlo, Zásmuky si z venkovního klání odvážejí všechny tři body za výhru 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
Trenér Tomáš Kratochvíl: Nastoupil proti nám zatím nejlepší soupeř, kterého jsme mohli doposud na hřišti poznat. Z naší strany to nebylo ideální, bohužel jsme přišli opět o dalšího hráče, teď už budu muset sáhnout i do gardy.

TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: Napravili jsme zaváhání z minulého kola a vezmeme důležité tři body z venkovního utkání. Skóre otevřel ve 20. minutě David Bárta, když se dostal za obranu soupeře a prostřelil domácího gólmana. Uklidňující gól přidal v 57. minutě Jahoda, když ho našel přihrávkou Žemba. Někteří hráči šli do zápasu se zdravotními problémy, o to víc si výhry vážíme, navíc s nulou na naší straně.



Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - L. Vohnický [-] , M. Hrstka [-] , V. Švarc [-] , J. Benc [-] (31. M. Uher [-] ) , J. Svoboda [-] , L. Horák [-] (75. L. Kruliš [-] ) , J. Kovařík [-] , D. Kemza [-] , R. Biško [-] , M. Adámek [-]

TJ Sokol Zásmuky
Č. Hurt [-] - P. Pavlík [-] (71. R. Zimmermann [-] ) , J. Martínek [-] , O. Jahoda [-] , L. Martínek [-] , P. Bárta [-] , D. Bárta [-] (46. M. Bellada [-] ) , Z. Vokáček [-] , M. Čapek [-] , P. Pěkný [-] (71. J. Lindner [-] ) , K. Žemba [-]

ŽK: 52. V. Švarc , 80. J. Svoboda , 90. J. Kovařík - 43. L. Martínek , 48. M. Bellada , 73. Č. Hurt .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: LÖWE Miloš - SEMERÁK David (N), MEDLEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů