3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 10:15

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zásmuky doma opět vítězně! Tentokráte na ně nestačily Polepy


Branky


11

Sobotní dopoledne přineslo v Zásmukách zajímavé utkání. Hostující Polepy dlouho vzdorovaly, ale našlapané domácí mužstvo dokázalo zvítězit za všechny tři body. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fantom Hruška

Vhled do utkání nám nabídne povedený report momentálně na marodce působícího Ondry Dvořáka z Polep. 

 

 

Po vítězné sérii nás čekala jedna z nejtěžších možných zkoušek a to venkovní zápas proti Zásmukům, kterej mají jasné ambice na postup. Do karet nám nehrála naše personální situace, protože se den před zápasem zranil defenzivní pilíř našeho mužstva Exner a rovněž absentoval Slezák, ale i tak jsme byli odhodlání nedat soupeři nic zadarmo. Počítali jsme s tím, že Zásmuky mají naprosto jasně postavenou sestavu ve stylu zkušených borců ve středu hřiště a běhavým mladých hráčů na krajích a na to jsme se připravovali, nicméně jsme v první půli předváděli extrémní naivní hru na příliš velké riziko a dávali tak soupeři možnost chodit do rychlosti za obranu. Aby toho nebylo málo tak se hned ani ne po půl hodině zranil levý bek Vojta Kočí (potíže se zadním stehenním svalem) a před koncem první půle jeden z hráčů hostí záměrně zaklínil ruku Martina Dohaniče ve svém podpaží a následně upadl, protože si chtěl vyprosit faul, naneštěstí při pádu stále držel v páce ruku našeho záložníka a při pádu mu poranil rameno a loket. Věřím, že neměl v úmyslu ho takhle zranit, ale stejně trvám na tom, že to byl nechutný a odporný zákrok a můžeme být jen rádi, že Dohaničovi ruku nezlomil, tohle na fotbal absolutně nepatří a budeme doufat, že si Martin na podzim ještě zahraje. Nebýt fantasticky chytajícího Hrušky, tak mohlo být po první poločase rozhodnuto, ale nakonec šli Zásmuky do poločasové přestávky jen s jednogólovým vedením.

 

 

 

 

Standardky

O poločasové přestávce bylo v kabině dost horko, protože jsme absolutně nedodrželi taktiku, kterou jsme si před zápasem stanovili. Ve druhé půli jsme zlepšili defenzivní a taktickou činnost a soupeř se dostával do méně šancí, ale rozdíl v kvalitě byl i tak znát a do konce zápasu jsme ještě dva góly dostali. Co se týče ofenzívy, tak tam jsme se dostávali do šancí primárně ze standardek, které nám ovšem většinou dobře likvidoval odvážný brankář domácích, musím říct, že předvedl opravdu zkušený a sebejistý výkon. Zásmukům gratuluji k určitě zaslouženému vítězství a zároveň ještě jednou děkujeme za obědovou pohostinnost na oplátku za to, že jsme jim vyšli vstříc s přeložením zápasu na dopoledne, ať se daří.

 

Příští týden nás čeká soupeř z opačného konce tabulky a sice Červené Pečky u nás na domácím hřišti, kde budeme rozhodně usilovat o nastartování nové bodové série.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Kapitán Lukáš Kmoch: Zápas nemá cenu moc hodnotit, domácí byli po celou dobu jednoznačně lepší. Pro nás je to ještě docela přijatelný výsledek. Navíc jsme nebyli kompletní a proto jsme domácím nemohli konkurovat. Za mě jsou Zásmuky určitě adept na postup.

TJ Polepy
Trenér Václav Jindra: S dnešním výkonem jsem spokojený. Jediné, co nás v dnešním utkání trápilo, bylo proměňování šancí. Skóre mohlo být výrazně vyšší a v poločase mohlo být už o utkání rozhodnuto. Skóre otevřel Jahoda ve 29. minutě, když ho našel ve vápně přesným centrem z pravé strany Zimmermann. V poločase jsme si řekli, že musíme hrát trpělivě a že šance přijdou. Hlavně jsme nechtěli inkasovat a nepřipustit zbytečné drama. Druhý gól přišel až v 76. minutě po střele L. Martínka a v samém závěru se ještě prosadil D. Bárta.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
Č. Hurt [-] - P. Pavlík [-] , J. Martínek [-] (42. J. Lindner [-] ) , R. Zimmermann [-] , O. Jahoda [-] (52. D. Bárta [-] ) , L. Martínek [-] , P. Bárta [-] , Z. Vokáček [-] , M. Čapek [-] , P. Pěkný [-] (66. O. Chábera [-] ) , M. Fíla [-]

TJ Polepy
A. Hruška [-] - M. Kvasil [-] , O. Richter [-] , M. Dohanič [-] (37. J. Kočí [-] ) , T. Hynek [-] , M. Sixta [-] , L. Kmoch [-] , D. Pych [-] , V. Kočí [-] (27. Š. Jindra [-] ) , T. Jelínek [-] , D. Kuchař [-] (72. T. Exner [-] )

ŽK: 27. M. Fíla , 50. L. Martínek , 60. J. Martínek - 19. D. Kuchař , 72. O. Richter .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: LÖWE Vilém - PANGRÁC Michal (N), VOPĚNKA Oldřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích