Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 13:00

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva hattricky a drama do posledních vteřin! Libodřice vezou výhru z Červených Peček


Branky


12

Devět gólů nabídl zápas Červených Peček s hostujícimi Libodřicemi. Zatímco první půle patřila jasně týmu z Libodřic, druhé dějství se role prohodily. Na hattrick Škopka navázal ve druhé půli třemi  góly i domácí Suchý a zápas musel rozhodnout až dvě minuty před koncem stoper Šafránek. Jak se, pro oko diváka interesantní, zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha

První poločas byl zcela v nadvládě Libodřic. Tým trenéra Baška dominoval a vytvářel si jednu šanci za druhou. Hlavní postavou byl hostující kanonýr Pavel Škopek. Nejprve se trefil v 17. minutě, aby druhý gól přidal o čtyři minuty později a hattrick zkompletoval dvě minutky před poločasovým hvizdem rozhodčího Vlka. Když už to vypadalo, že se do kabin půjde za stavu 3:0 pro hosty, trefil se v samém závěru i hostující talent Pánek a zaokrouhlil skóre na 4:0.

Zvrat

Vedení o čtyři branky trochu nabádá k lehkému pocitu uspokojení z výsledku, hráči přestanou být tak koncentrovaní a může dojít ke gólovému vzedmutí ze strany soupeře, poněvadž nemá tak říkajíc, co ztratit. Co se však stalo v případě Libodřic, je dalším důkazem, že na okresní fotbal se vyplatí chodit, protože každý zápas v sobě ukrývá povídky z fotbalové knížky pohádek. Plné hrdinů, zloduchů, magických momentů či křivd.

 

 

U úvodu druhého dějství se domácí rytíři rozhodli školit čtyřgólovou saň pěkně branku po brance, nutno zmínit, že se jim to dařilo náramně. V 54. minutě se totiž trefil Suchý, aby o pět minut později skóroval i Hradílek. Domácí byli v laufu, hosté v rozkladu a červenopečečtí pokračovali v náporu na Skočdopoleho bránu. V 64. minutě se znovu trefil zkušený Suchý, aby devět minut poté srovnal skóre, na začátku poločasu zdánlivě ztraceného zápasu, a zkompletoval hattrick. Pomyslná saň byla poražena a náskok Libodřic v propadlišti dějin.

 

 

Domácím se dokonce naskytla i branková příležitost na 5:4, ale bohužel pro ně, zůstala nepotrestána a zlaté fotbalové pravidlo — nedáš, dostaneš, znovu úřadovalo.

 

 

V 88. minutě totiž po rohu vystřelil Libodřicím všechny tři body stoper Šafránek. Libodřice si tak připsali velmi důležité venkovní vítězství.

 



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Hráč Lukáš Křelina: První poločas patřil jasně hostům z Libodřic. A ujali se poločasového vedeni 0:4. Nutno podotknout, že jsme jim všechny góly doslova darovali. Ve druhé půli si hoste mysleli, že je hotovo, ale nebylo. Do 70. minuty jsme vyrovnali na 4:4 a měli šanci i na otočení zapasu, ale tu jsme bohužel nedali. Tak 2 minuty před koncem přisel trest a hoste z rohového kopu rozhodli o svém vítezství. Zapas rozhodli individuální chyby našich hráčů.

FK Libodřice
Trenér Adam Baško: Myslel jsem si, že už jsem ve fotbale zažil všechno, ale tohle teda ještě ne. Vedeme v poločase 4:0 a můžeme si v pohodě dokráčet k jasné výhře. Místo toho abychom utkaní v pohodě dohráli a pohlídali si výsledek, uděláme ze zapasu nesmyslnou kovbojku, kdy necháme soupeře vyrovnat a pak naštěstí vstřelíme v závěru vítěznou branku. Dneska jsem zestárnul tak o 10 let a mam zase o hodně šedivých vlasu navíc. Jediné pozitivum je, že máme 3 body do tabulky.



Sestavy


FK Červené Pečky
V. Svoboda [-] - K. Suchý [-] , M. Hejduk [-] , J. Hradílek [-] , M. Král [-] , J. Kulhánek [-] , J. Maršík [-] , M. Zuza [-] , M. Rauch [-] , R. Herčík [-] , Z. Bulíř [-] (31. L. Chábera [-] )

FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - P. Škopek [-] (92. L. Lanc [-] ) , M. Pánek [-] , J. Košík [-] (73. F. Krejčí [-] ) , M. Hovorka [-] , J. Kovařík [-] , M. Matějka [-] , L. Pohanka [-] , P. Batelka [-] , V. Dittrich [-] , F. Šafránek [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: VLK Karel - ZUZA Miloš (N), MLÁZOVSKÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 13:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 07:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 20:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 11:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 08:46
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 11:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 10:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 09:01

Tip: výhra hostů