Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:30

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osm gólů! Zásmuky vezou z Krakovan vysokou výhru


Branky


12

Osm branek bylo k vidění v zápase domácích Krakovan s hostujícími Zásmuky. Ačkoliv první půle skončila jen dvoubrankovým vedením týmu trenéra Jindry, druhý poločas se dominance hostujícího týmu projevila i ve skóre. Zaujal především hattrick mladíka Žemby či dvougolové představení zkušeného Lukáše Martínka. Jak se zápas odehrál?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Csaplárova past?

Vhled do zápasu nám nabídne povedený report z dílny domácího beka Ondry Černého.

 

K dalšímu zápasu jsme nastoupili na domácí půdě proti Zásmukům, bohužel nás stále více a více trápí zdravotní problémy, a tak do tohoto zápasu museli nastoupit i ne úplně zdraví hráči. Začátek zápasu vypadal že by se s hosty dalo hrát v první dobré příležitosti se zjevil L. Chvojka s jeho ránou si však hostující brankář věděl rady. Následně se začali do šancí dostávat i hosté, které však do vedení nepouštěl výborně chytající Špinka. V šestatřicáté minutě se hosté již prosadili, a to, když využili našeho špatného vhazování, po kterém se prosadil L. Martínek. Do poločasu se za hosty stihl ještě z dorážky prosadit Žemba a do kabin se tak šlo za stavu nula dva.

Ne, vůbec!

Druhý poločas pro nás začal přímo hrůzostrašně, a to, když hosté vstřelili v rozmezí čtyř minut tři góly, které znamenaly definitivní konec našich šancí na body. Zásmuky poté polevili a vypadalo to, že bychom už další góly dostat nemuseli, bohužel další čtyřminutový výpadek a další tři góly v síti znamenají naši další vysokou porážku.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Obránce Ondřej Černý: Abychom byli v takových sračkách to jsem ještě nezažil, jedno zranění za druhým, dnes se zranil Kozel a kotník opět zlobí L. Chvojku, pak podle toho vypadá bohužel i náš fotbal. Co se dá dělat musíme tento zápas hodit za hlavu a dát se do kupy na další zápasy, které hrajeme s týmy co mají bodů podobně jako my.

TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: V prvních třiceti minutách se nám nedařilo vstřelit branku. Domácí pozorně bránili a několikrát je podržel gólman Špinka. Až ve 36. minutě se neukvapil Jahoda, dobře se uvolnil a našel přihrávkou volného Lukáše Martínka, který otevřel skóre. Do poločasu se ještě prosadil Žemba, když dorazil odražený balón do odkryté brány. Vstup do druhého poločasu nám vyšel na výbornou, když jsme se během prvních pěti minutách prosadili hned 3x. Zbytek utkání už byl jen o tom, na jakém čísle se skóre zastaví.



Sestavy


TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - M. Věříš [-] , L. Jelínek [-] - L. Chvojka [-] (68. T. Šícha [-] ) , T. Sixta [-] , D. Chvojka [-] , O. Beneš [-] , J. Robovský [-] , R. Mochari [-] , P. Kozel [-] (28. V. Šanc [-] ) - L. Neruda [-]

TJ Sokol Zásmuky
Č. Hurt [-] - P. Pavlík [-] (68. L. Sobotka [-] ) , J. Martínek [-] , R. Zimmermann [-] , O. Jahoda [-] , L. Martínek [-] , P. Bárta [-] , Z. Vokáček [-] , M. Čapek [-] , P. Pěkný [-] (51. M. Fíla [-] ) , K. Žemba [-]

Počet diváků: 110. Rozhodčí: LÖWE Vilém - KUBIČEK Luboš (N), MEDLEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 13:46

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 07:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 20:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 11:17

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 08:46
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 11:06

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 10:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 09:01

Tip: výhra hostů