Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osm branek za poločas! Zásmuky doma deklasovaly Červené Pečky


Branky


9

Zajímavý zápas přinesl duel Zásmuk s hostujícími Červenými Pečkami. Zatímco první poločas nabídl jen jeden gól, v tom druhém se s kořením fotbalu roztrhl pytel. Jaký to byl zápas?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna

První poločas přinesl převahu domácího mužstva, kterou však dlouho nemohli svěřenci trenéra Jindry přetavit v kýžené vedení. 

 

 

Zásmuky se konečně dočkaly v minutě dvacáté čtvrté. Trefil se zkušený kapitán Martin Čapek a rázem bylo na domácí lavičce veseleji. Domácí měli ještě několik šancí na zvýšení skóre, ale buď byl na místě připravený Svoboda v hostující bráně, nebo naráželi na smůlu či nekvalitu v zakončení.

 

 

Poločas tak skončil hubeným vedením 1:0 pro domácí. 

Míče v síti

Druhý poločas se rozjel ve znamení střílení gólů. Domácím se začalo dařit proměňování brankových příležitostí a Svoboda musel v podstatě každou minutu řešit nějakou nebezpečnou střelu či závar. 

 

 

Hned ve 49. minutě se totiž trefil Jahoda, aby na něho v 55. minutě navázal zkušený Lukáš Martínek. Před šedesátou minutou tak na výsledkové tabuli svítilo 3:0 pro Zásmuky.

 

 

Klíčové pro zápas byla pasáž od 61. do 77. minuty, ve které se domácí trefili hned pětkrát. Rozhodčí Hron měl plný zápisník příjmení. Jahoda, Zimmermann, Bellada, Martínek, Chábera — slušný nápor na inkoust v psacím peru zkušeného arbitra.

 

 

V tu chvíli to vypadalo, že 8:0 je již definitivní výsledek, ale opak byl pravdou. Minutu před koncem ještě upravil skóre na 9:0 brankou mladík Žemba. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: Zápas měl podobný průběh jako před týdnem v Krakovanech. První poločas nebyl herně od nás optimální ale i tak měl být poločasový stav minimálně 3:0. Druhý poločas se hra zlepšila, a hlavně jsme proměňovali šance. Teď už je potřeba se připravovat na další utkání. Zůstat nohama na zemi a jít do dalšího zápasu zodpovědně a nic nepodcenit.

FK Červené Pečky
Hráč Lukáš Křelina: Utkali jsme se s dosud nejlepším týmem okresního přeboru. První poločas skončil 1:0 pro domácí, nicméně jsme i my měli svoje šance, které jsme nedokázali proměnit. Ve druhém poločase jsme brzy dostali gól na 2:0, a pak se sesypali jak domeček z karet. Osobně jsem v dospělém fotbale takto vysokým rozdílem nikdy neprohrál. Je to ostuda. Zkusíme zabojovat v posledních dvou zápasech sezony a získat nějaké body.



Sestavy


TJ Sokol Zásmuky
Č. Hurt [-] - P. Pavlík [-] (65. M. Bellada [-] ) , J. Martínek [-] (46. M. Kraus [-] ) , R. Zimmermann [-] , O. Jahoda [-] (62. O. Chábera [-] ) , L. Martínek [-] , P. Bárta [-] , Z. Vokáček [-] , M. Čapek [-] , P. Pěkný [-] (72. J. Lindner [-] ) , K. Žemba [-]

FK Červené Pečky
V. Svoboda [-] - K. Suchý [-] , T. Soukenka [-] (82. J. Semotam [-] ) , J. Hradílek [-] , M. Král [-] , J. Kulhánek [-] , J. Maršík [-] , M. Zuza [-] , M. Rauch [-] , L. Křelina [-] , M. Hejduk [-]

ŽK: 40. K. Suchý , 42. M. Hejduk , 61. J. Maršík .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Hron Karel - MEDLEN Jiří (N), ZUZA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 11:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 22:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 19:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 08:47
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 07:58

Tip: výhra domácích