2:1p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2023 14:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o přední příčky nakonec na penalty ovládla domácí Tuchoraz!


Branky


10

Důležitý střet dvou fotbalových týmů, Český Brod B a Tuchoraz, ve vysoce konkurenceschopném Okresním přeboru na Kolínsku, nabídl fanouškům vzrušující podívanou, která skončila remízou 1:1 a následným penaltovým rozstřelem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza

Český Brod B, vedoucí mužstvo tabulky, a Tuchoraz, která se umístila na třetím místě, předvedly bojovný a vyrovnaný zápas. Dominik Borovička z Tuchorazi otevřel skóre v 21. minutě, ale Lukáš Plucha z Českého Brodu B rychle vyrovnal na 1:1 ve 29. minutě. První poločas byl záživný a oba týmy se snažily získat náskok.

Nápor

Druhý poločas zaznamenal nápor hostujícího týmu, který měl více šancí a snažil se zvrátit průběh zápasu ve svůj prospěch. I přesto se však skóre nezměnilo a zápas skončil remízou.

 

Penaltová loterie

Po regulérním hracím čase se přistoupilo k penaltovému rozstřelu, v němž byla Tuchoraz úspěšná a zvítězila 4:1. Tým Tuchoraz reprezentoval brankář Jan Matoušek, zatímco za Český Brod B v bráně stál Jakub Hrdinka.



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz
Trenér Tomáš Liga: Český Brod byl velmi těžký soupeř z první pozice tabulky, kromě toho derby jsou vždy trochu vyhrocená. Měli jsme jasně danou taktiku a v celku se nám ji dařilo v prvním poločase bez chyb plnit. Druhý poločas byl v režii soupeře a odvraceli jsme útok za útokem. Nakonec se nám podařilo udržet remízový výsledek a na penalty vyhrát. Pro nás velmi cenné body. Děkuji fanouškům za podporu




Sestavy


FC Tuchoraz
J. Matoušek [-] - A. Vosecký [-] (46. V. Vopařil [-] ) , P. Šafář [-] , R. Nývlt [-] , D. Borovička [-] (53. A. Jochlík [-] ) , J. Votoček [-] , L. Kadeřábek [-] (65. J. Šedina [-] ) , M. Hozman [-] (46. J. Pokorný [-] ) , A. Kliment [-] , J. Flieger [-] , M. Vostrovský [-] (76. T. Marc [-] )

SK Český Brod B
J. Hrdinka [-] - T. Miňovský [-] (46. M. Lohoyda [-] ) , J. Nekolný [-] - M. Šermauer [-] (65. V. Soukup [-] ) - F. Blecha [-] (86. L. Rypl [-] ) - M. Palečko [-] , P. Novák [-] , L. Plucha [-] , J. Černý [-] , M. Kozlíček [-] , Z. Šmejkal [-]

ŽK: 17. J. Votoček - 38. P. Novák , 51. M. Kozlíček , 63. L. Plucha .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MELICHAR Vít - ŠIMŮNEK David (N), VOKÁČ Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 11:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 22:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 19:40

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 08:47
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 07:58

Tip: výhra hostů