3:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 11:00

2.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchoraz si pojistila třetí flek! Doma porazila Kouřim


Branky


63. P. Šafář , 83. P. Jirků (vl.) , 92. V. Vopařil - 15. T. Novák
8

Vyrovnané utkání přinesl zápas domácí Tuchorazi s hostující Kouřimí. Ačkoliv domácí tým po prvním poločase prohrával, dokázal nakonec otočit skóre a třemi body si pojistit třetí místo v tabulce. Zaujal především výborný výkon brankáře Havránka, před kterým smekl i domácí trenér. Jak se zápas vyvíjel?

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novák jako Poborský

Vstup do první půle vyšel lépe Kouřimi. Za nepříliš příjemného počasí otevřel skóre lobem Novák, který využil fištrónu a drobného zaspání domácí obrany. 

 

A jelikož bylo brankových příležitostí jako šafránu a úspěšných střelců v první půli ještě méně, do kabin se šlo za stavu 1:0 pro hostující tým.

Výborný Havránek

Domácí trenér Liga udělal do druhé půle taktické i personální změny, Fliegera nahradil moderní bek Kadeřábek. 

 

 

Taktika se vyplácela a domácí brzy po startu druhé půli srovnali krok. V 63. minutě trefil míč z vápna Šafář nechytatelně pro Havránka v hostující bráně. 

 

 

Domácí tlačili, ale hosté cítili, že alespoň na bod by se to dalo uhrát. Tuchoraz však utahovala šrouby a v 83. minutě skóre definitivně otočila. Střelu útočníka domácích smolně tečoval Jirků a Havránek byl podruhé v zápase bez šance. Domácí pak ještě přidali třetí gól, když se do otevřené obrany trefil Vopařil. Tuchoraz tak zvítězila 3:1 a udržela si třetí místo v tabulce po podzimní části.



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz
Trenér Tomáš Liga: Poslední utkání před pauzou jsou vždy náročné a v podstatě záleží, jak se sejdete. Kouřim je velmi kvalitní soupeř, a to nám taky v prvním poločase ukázali. Kde se jim povedlo i po zaspání naší obrany skórovat. Do druhého poločasu jsme pozměnili taktiku a povedlo se nám výsledek otočit. Musím smeknout před výkonem brankaře soupeře.

TJ Kouřim
Záložník Martin Snížek: Poslední zápas jsme odehráli bohužel s velkým počtem nemocných a domácím, hlavně ve druhé půli, už nestačili. Nehrál se žádný krásný fotbal, velkých šancí bylo pomálu. My jsme šli do vedení v první půli po Novákově lobu, hosté vyrovnali střelou z vápna ve druhém poločase. Rozhodující branku jsme dostali pár minut před koncem po smolné tečované střele. Domácí byli v zápase určitě aktivnější a více na míči, ale k penaltám nebylo daleko.



Sestavy


FC Tuchoraz
M. Beran [-] - A. Vosecký [-] (42. V. Vopařil [-] ) , P. Šafář [-] , D. Borovička [-] , T. Marc [-] , A. Jochlík [-] , M. Vostrovský [-] (72. J. Matoušek [-] ) , M. Hozman [-] , J. Flieger [-] (46. L. Kadeřábek [-] ) , A. Kliment [-] , J. Pokorný [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - M. Navrátil [-] , J. Keltner [-] , T. Valenta [-] , P. Jirků [-] , M. Snížek [-] (52. D. Zahradníček [-] ) , R. Světnička [-] , T. Novák [-] , D. Procházka [-] , M. Tománek [-] (33. P. Farkaš [-] ) , T. Svoboda [-]

ŽK: 41. A. Jochlík , 90. V. Vopařil - 12. D. Procházka . ČK: 90. D. Procházka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - ŠIMŮNEK David (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 23:36

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích