0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2024 16:30

33.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lipina těsně prohrála s lídrem


Branky


7

V předehrávce 33. kola přivítal Frýdek na stadiónu Stovky rezervu Baníku Ostrava. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Napínavý poločas plný šancí

Úvodní výkop měli domácí, kteří hned nakopli balón, ten ale vítěznou hlavičkou odehrál Uchena. První náznak šance hostů, nejprve posílal míč do vápna Fadairo, ale jeho centr nikoho nenašel. Následně po autovem vhazování se k míči dostal Sanneh a poslal míč na hlavu Kašpárka, ten ale svůj pokus poslal vedle brány. Následně se ještě ve vápně objevil Chvěja podpořený Fadairem, ale nakonec to bylo víceméně bez zakončení. Opět jenom náznak hostů, Fadairo se pokoušel nakopnout míč za obranu na Ondřeje Chvěju, tento pokus ale neměl dostatek kvality ani přesnosti. V 7. minutě celkem pěkný centr hostujícího Ferreiry, ale jeho pas šel jen do náruče brankáře Lasaka. Hráči Lipiny měli poté k dispozici 3 rohové kopy, bohužel pro fanoušky ani jeden nebyl úspěšný. Následně v 17. minutě Baník dokázal skórovat, když se prosadil Sirotek - 0:1. Ve 20. minutě měli k dispozici domácí přímý kop, ten odvrátila obrana Baníku, následně ale nepříjemně fauloval Neumann Ferreiru. Ve 23. minutě měli opět hráči Lipiny k dispozici přímý kop, ale opět nebyl dvakrát dobře zahraný. Hra se začala poté docela přiostřovat. Aby těch standardních situací nebylo málo, tak domácí měli ve 24. minutě k dispozici další. Opět ale nebyla dobře rozehraná. Ve 27. minutě se domácí tlačili dopředu, ale skvělý obranný zákrok předvedl Říha. Ve 28. minutě zahrával Baník rohový kop, na kapitána Říhu nacentroval Holaň, Říha následně hlavičkoval, ale jeho hlavička nemířila na bránu. Ve 31. minutě se ke střele po rohovém kopu dostal Sanneh, bohužel pro smůlu hostů trefil svého spoluhráče. Ve 39. minutě zkusil střelu šajtlí hostující Sirotek, ale jeho pokus skončil v rukou brankáře Lasaka. Po rohovém kopu se ve vápně dostal k zakončení hráč domácích, jeho tečovaná střela se lehce otřela o břevno. Z následného rohu musel pak brankář Kubny zasahovat a odvrátil míč na roh. Ve 42. minutě po faulu Velnera, který uviděl žlutou kartu měl Baník k dispozici přímý kop, ten sice hostující hráč moc dobře nezahrál, ale Baník míč poté vybojoval a po přihrávce Fadaira pod sebe na hranici vápna zakončoval tvrdou ranou Kašpárek, bohužel nad bránu. Což bylo pro první půli vše.

Bojovný fotbal

Druhá půle nabídla velmi bojovný fotbal. V 56. minutě pálil Chvěja, který místní prostředí velmi dobře zná, ale svou mušku měl tentokrát vychýlenou. O chvíli posléze získala Ostrava standardní situaci, po které musel vytasit skvělý zákrok Lasák. V průběhu utkání se na hrací plochu dostal také odchovanec Válcoven, nyní už v dresu Baníku, Michal Málek. Na pět minut mohlo 782 diváků vidět také novou tvář v domácím týmu, kterou je 24 letý Jihoafričan Tshimologo Huma. Ke konci utkání se už nic vážnějšího na hrací ploše neodehrálo a Frýdek-Místek podlehl rezervě Baníku Ostrava 0:1. 



Sestavy


MFK Frýdek-Místek
K. Lasák [-] - P. Rubý [-] (72. D. Němec [-] ) , A. Gorčica [-] , T. Hykel [-] , D. Bialek [-] , M. Obuch [-] , M. Neumann [-] (60. J. Martiník [-] ) , P. Zupko [-] (60. T. Kohut [-] ) , M. Velner [-] , J. Massaniec [-] (85. T. Huma [-] ) , R. Coufal [-]

FC Baník Ostrava B
M. Kubný [-] - E. Aririerisim [-] , D. Fadairo [-] (60. M. Málek [-] ) , Z. Říha [-] , O. Chvěja [-] , R. Šudák [-] (72. M. Temel [-] ) , D. Kašpárek [-] (72. J. Drozd [-] ) , D. Holaň [-] (91. P. Měkota [-] ) , . Ferreira [-] (60. M. Kilibarda [-] ) , S. Muhammed [-] , T. Sirotek [-]

ŽK: 21. M. Neumann , 42. M. Velner , 93. D. Bialek - 21. D. Kašpárek , 47. T. Sirotek , 75. S. Muhammed , 93. E. Aririerisim , 94. M. Kubný .
Počet diváků: 782. Rozhodčí: Slabý Jiří - GREČMAL Michal, ZAPLETAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů