3:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 10:30

17.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Csaplárova past sklapla. Slavičín otočil duel s HFK Olomouc a bere tři body


Branky


51. M. Goňa , 63. P. Naňák , 92. V. Juřica - 12. P. Purzitidis , 38. V. Novotný (p.)
9

Dokonalý obrat předvedl v 17. kole divize E Slavičín. I když o poločase prohrával o dvě branky, nadechl se k parádnímu obratu a nakonec zvítězil nad HFK Olomouc 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový začátek HFK

Slavičín vstupoval do zápasu v roli favorita a hned v úvodu mohl otevřít skóre Staněk, ale z dobré pozice branku přestřelil. A tak to byli naopak hosté z Olomouce, kteří se poprvé prosadili. Ve 12. minutě udeřil nikým nehlídaný Paris Purzitidis, který hlavou překonal brankáře soupeře - 0:1. 

Po inkasované brance Slavičín v utkání dominoval, nicméně z velkých příležitostí si vypracoval jen tu Juřicovu, kterou ale domácí hráč spálil. Naopak hosté v první půli nadělili favoritovi lekci z produktivity. Ve 38. minutě byl po chybě domácí obrany nařízen pokutový kop, ke kterému se postavil Vojtěch Novotný a nabízenou šanci s povděkem využil - 0:2. Do šaten tak odcházela HFK Olomouc za pohodlného vítězství 2:0.

 

Famózní obrat ve druhé půli

Slavičín vstoupil do druhé půle ve velkém stylu. Už v 51. minutě snižoval Martin Goňa, jenž šikovně přeloboval brankáře Šarmana - 1:2. A už v 63. minutě bylo vyrovnáno. To, když se k míči postavil Pavel Naňák a střelou na zadní tyč napnul síť - 2:2.

To už byli domácí psychicky nahoře a hnali se za obratem. Napřed ve své velké šanci selhal Školník, poté svůj tým podržel skvělými zákroky Šarman. A když už se zdálo, že zápas skončí remízou, využil Vlastimil Juřica velké chyby v obraně soupeře a ve druhé minutě nastavení úspěšně přehodil brankáře - 3:2. Vzhledem k pozdní brance už hosté nemohli nikterak zareagovat. Naopak to byl domácí Kořenek, jenž ještě mohl přidat pojišťovací branku, ale míč za záda brankáře nedostal. Slavičín tak slaví zisk tří bodů, se kterými už možná ani nepočítal.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín
Petr Slončík (trenér): S Hanáky se nám moc nedaří, naposledy jsme u nich prohráli 0:2, možná něco podcenili. Věděli jsme, že druhý duel nebude jednoduchý a to se potvrdilo. Nabádal jsme kluky, aby zapomněli na stav, průběhu první půle a zabrali. Cítil jsem, že to zvládneme. A ono to vyšlo. Zaslouženě jsme vyrovnali a v nastavení jsme za obětavost a smůlu z úvodu byli odměněni třetím gólem.

1. HFK Olomouc
Petr Večeř (trenér): Vyšel nám vstup do zápasu, pak měl Slavičín nějaké šance za stavu 1:0, které jsme přežili. V době největšího tlaku soupeře jsme dali druhý gól. Do druhé půle jsme vstoupili také dobře a nebylo to tak, že by nás soupeř mačkal. Před zápasem bychom brali bod, pak jsme to měli rozehrané na tři, takže jsou to ztracené body. Minimálně jeden jsme měli uhrát. Navíc, když se nám dařilo eliminovat na levé straně Staňka, čemuž jsme oproti původnímu plánu upravili rozestavení. První a třetí inkasovaný gól ani nebyly vypracované šance. Měli jsme si to pohlídat.



Sestavy


FC TVD Slavičín
T. Pjajko [-] - D. Staněk [-] (86. J. Žůrek [-] ) , M. Vašulka [-] , V. Juřica [-] , D. Hamalčík [-] (58. E. Hradil [-] ) , O. Školník [-] , M. Goňa [-] , P. Naňák [-] , A. Jakubowicz [-] , M. Kořenek [-] , M. Vincour [-]

1. HFK Olomouc
D. Šarman [-] - O. Zeman [-] (57. A. Zdráhal [-] ) , R. Machala [-] (88. M. Černík [-] ) , M. Skočovský [-] , D. Pavelka [-] , T. Svrčina [-] , V. Novotný [-] (91. K. Pícha [-] ) , J. Tylich [-] (91. J. Lang [-] ) , R. Vejvoda [-] , J. Kadlec [-] , P. Purzitidis [-]

ŽK: 37. T. Pjajko , 68. P. Naňák - 68. T. Svrčina , 82. P. Purzitidis .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: SMÝKAL Miroslav - PAVLICA Jiří, PROKŮPEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Patrik Lidmila

Expert: Aleš Rus
Tip experta: remíza

Zápas na menší umělce bude plný soubojů a o jednoduchosti. Jak jsem viděl HFK, tak do defenzívy pracovali se Vsetínem dobře.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích