M. Zbranek 44. (p.)
1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

20.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strání proti oslabenému soupeři srovnalo v poslední minutě


Branky


44. M. Zbranek (p.) - 94. L. Miklovič
12

Duel 20. kola divize E mezi Vsetínem a Stráním vítěze nepoznal. I když to dlouho vypadalo, že domácí Vsetín se bude radovat z výhry za tři body, v závěrečných minutách přispěchal s vyrovnávací trefou kanonýr Miklovič.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vsetín se v oslabení dostal do vedení

Úvod se nesl až v příliš poklidném tempu. O něco častěji měli míč na svých kopačkách hosté a vytvořili si mírnou územní převahu. Již ve 2. minutě zahrávali Hrubošem rohový, jenž Vítek dlouhým odkopem „uklidil“ do bezpečí. Vsetínští však krok se svým sokem brzy srovnali a přibližně od desáté minuty se hra přelévala z jedné strany na druhou. Ve 13. minutě uvolnil domácí V. Mlýnek nabíhajícího Zbranka, jehož střela po zemi vystrašila hostujícího gólmana Nemravu.

 

 

První větší příležitost ke skórování se naskytla Vsetínu v 17. minutě, v níž po samostatném úniku Dominuka Hnila z pravé strany a jeho následné střele byl blízko úspěchu T. Mlýnek. Brankář Nemrava ale dorážku vsetínského „dlouhána“ z bezprostřední blízkosti zlikvidoval. Ve 28. minutě se děj na ploše rapidně změnil. Při snaze odkopnout míč z vlastní poloviny chyboval Dulík a jen za cenu nedovoleného zákroku zastavil unikajícího Mikloviče. Po zásluze ihned obdržel červenou kartu a tím svůj celek výrazně oslabil.

 

 

Domácí působili chvíli zakřiknutě, ovšem po několika minutách se psychicky i herně zvedli a na trávníku to vůbec nevypadalo, že je jich v poli o jednoho hráče méně. Podnikali nebezpečné výpady, a byli protivníkovi naprosto rovnocenným soupeřem. Po jednom z nich se ve 32. minutě protáhl kolem levé lajny Martin Mlýnek  a před hranicí velkého čtverce byl faulován. Zahrávání trestného kopu se ujal Pafka, který míč přesně naservíroval na hlavu T. Mlýnka. Brankář Nemrava musel „vytasit“ výborný zákrok, aby míč neskončil za jeho zády. Hosté si vytvořili prakticky první vážnější možnost skórovat až ve 36. minutě. Na centrovaný míč Jahody postupujícího z pravé strany naběhl Hruboš, jenž naštěstí pro domácí po jednom ze střetu přišel o kopačku, takže s jeho slabou ránou neměl domácí brankář Tomek sebemenší problém.

 

 

Ve 37. minutě unikl opět po levé straně hbitý Hnilo, po jehož centru mířil Zbranek těsně nad. Stránští byli velmi blízko k prvnímu „zářezu“ o pět minut později, kdy po rohovém kopu M. Michalce nastřelil Miklovič hlavou spojnici břevna a tyče, po níž míč skončil v zámezí. Z následného protiútoku se šikovně prodral z pravé strany do šestnáctky M. Mlýnek, zezadu byl faulován bránícím Kičinem a hlavní rozhodčí Řezníček ukázal zcela jasně na značku pokutového kopu. Míče se chopil Martin Zbranek, brankáře Nemravu poslal na opačnou stranu a zajistil pro svůj oslabený tým průběžné vedení - 1:0.

Miklovič srovnal ve čtvrté minutě nastavení

Po změně stran vstoupili Stránští na vzorně připravený „pažit“ s jednoznačnou snahou pro ně průběžný nepříznivý stav co nejrychleji změnit. Vehementně se vrhli do útoku, byli rychlejší především ve startu na míč a vyhrávali většinu osobních soubojů. Jenže Valachům bezvadně pracovala defenzíva, a co již přece jen přešlo za obranu, spolehlivě vyřešil Tomek. Nedosáhl ale na míč ve 49. minutě, kdy po jednom z dlouhých autových vhazování Deklevy a nepřehledné situaci ve velkém čtverci míč vyrazil, ale dorážce od tyčky po střele Řiháka již nedokázal zabránit. Avšak po konzultaci hlavního rozhodčího se svým asistentem gól nebyl uznám pro ofsajd hráče Strání.

 

 

I když v této časti hry převaha v poli byla jasně na straně „drtičů“, domácí hrozili nebezpečnými výpady. Jako například v 59. minutě, kdy unikl Dominik Hnilo, prudce vypálil, a jen díky reflexivnímu zákroku Nemravy se stav neměnil. Poté se na vsetínskou obranu opět řítily útoky ze všech stran, a krátce po sobě zahrávali hosté tři rohové kopy. Vsetínská obrana si s nimi ale hravě poradila. V 67. minutě se znovu v tom nejlepším světle představil vsetínský gólman Tomek, který vyrazil velmi nebezpečnou střelu Švrčka. V 71. minutě se na rohový kop domácího Pafky nejvýše „zavěsil“ Zbranek a gólman Nemrava tlačil míč očima, aby skončil po prudké hlavičce vsetínského mladíka nad břevnem. Ihned z protiútoku se na druhé straně znovu vyznamenal Tomek, když nejprve vyrazil nebezpečný projektil Nomilnera a po něm následná dorážka Holíka naštěstí skončila na jeho boční síti.

 

S přibývajícími minutami se vkrádala na hostující kopačky značná nervozita a hráči zapomínali na „zadní vrátka“. O výsledku mohl rozhodnout v 78. minutě po samostatné akci domácího Strachoně zcela volný M. Mlýnek, ale v konečné fázi neuspěl. Rovněž blízko ke svému druhému úspěchu byl v 88. minutě Zbranek, jehož „jedůvku“ po zemi z pravé strany Nemrava s velkou námahou ukryl ve své náruči. Když už se zdálo, že parta deseti vsetínských bojovníků zdárně dokráčí ke třem bodům, zahrávali hosté poslední rohový kop, po kterém se míč odrazil za šestnáctku k Nomilnerovi. Stránský hráč přihrávkou přes hlavu vrátil míč zpět do velkého čtverce, kde se jej zmocnil nekrytý Luboš Miklovič a následnou přízemní střelou propálil hradbu šesti bránících vsetínských těl - 1:1.

 

Brankáři Tomkovi nedal sebemenší možnost zareagovat a postaral se tak o to, že favorizovaný celek hostů, hrající více než hodinu v početní výhodě, si odváží ze Vsetína gólem ve čtvrté minutě nastavení šťastně „urvaný“ bod.



Sestavy


FC Vsetín
J. Tomek [-] - M. Zbranek [-] (91. J. Kusák [-] ) , V. Mlýnek [-] (78. O. Strachoň [-] ) , T. Mlýnek [-] , M. Mlýnek [-] , D. Hnilo [-] , D. Venený [-] , J. Pafka [-] , J. Matyáš [-] , D. Dulík [-] , J. Vítek [-] (53. P. Mikuš [-] )

FC Strání
V. Nemrava [-] - L. Miklovič [-] , J. Michalec [-] (68. J. Spáčil [-] ) , M. Michalec [-] (64. A. Nomilner [-] ) , F. Hruboš [-] , A. Řihák [-] , R. Holík [-] (46. J. Švrček [-] ) , D. Jahoda [-] , F. Kičin [-] , P. Silnica [-] , T. Dekleva [-]

ŽK: 81. J. Tomek , 83. P. Mikuš - 77. F. Hruboš , 83. D. Jahoda , 95. L. Miklovič . ČK: 28. D. Dulík .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - DOLEŽAL David, PETRÁSEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů