1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 10:15

17.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klatovy vybojovaly v Mariánských Lázních cenný bod


Branky


21

Fotbalisté Klatov, které čeká na jaře boj o záchranu, na úvod vydřeli remízu na půdě Mariánských Lázní. Tým od Ferdinadova pramene se sice po podzimu nacházel na první příčce, ale během zimy jeho kádr prošel velký průvan. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klatovská posila otevřela skóre

Začátek zápasu se lépe vyvedl hostům z Klatov. Celek z Pošumaví byl odvážný a trápil svého soupeře. Ujal se navíc vedení, když se po standardní situaci prosadil hlavou Tadeáš Přibáň, jenž posílil Klatovy během zimního přestupového období. 

Následně se Mariánské Lázně tlačily dopředu, ale jejich akce brzdily nepřesnosti. Proti konsolidované obraně soupeře se jen těžko prosazovaly. 

Domácí vyrovnali

Po změně stran Mariánky přidaly na tempu a zza svou snahou byly odměněny vyrovnávacím gólem. Rovněž po standardní situaci se tentokrát prosadil přesnou hlavičkou Dan Cinkanič. 

Následně mohli domácí přechýlit misku vah na svoji stran, velkou šanci ale nevyužili. Stejně ale mohli nakonec uzmout tři body i Klatovští, ale gólovou příležitost zazdil i Ferko. 



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Aleš Zach: Vstup do zápasu se nám nepovedl. Nepohlídali jsme si standardní situaci, z níž jsme inkasovali, byla to hodně laciná branka. Zlepšení přišlo až po přestávce. Šli jsme za vyrovnáním, jehož jsme nakonec docílili. Bod beru, tým je nově složený a po špatném úvodu musel dotahovat ztrátu na soupeře.

SK Klatovy 1898
Matěj Spěváček: Remízu beru. Byl jsem spokojený i s předvedenou hrou, i když měli domácí v některých pasážích herně navrch. Do velkých příležitostí jsme ale domácí nepouštěli. V závěru jsme sami mohli rozhodnout. Mohli být tak tři body, ale i tak ten jeden bereme.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
J. Gembický [-] - J. Fremr [-] , D. Cinkanič [-] , P. Voves [-] , T. Skála [-] - M. Kapolka [-] , D. Pěček [-] (82. A. Bártl [-] ) , J. Trojanec [-] (75. M. Buršík [-] ) , K. Bílik [-] (60. M. Skopový [-] ) , M. Drahorád [-] - P. Holub [-] -

SK Klatovy 1898
O. Valeš [-] - M. Brož [-] , M. Lukeš [-] (90. L. Král [-] ) , T. Přibáň [-] , F. Holík [-] , L. Prokop [-] , O. Mareš [-] (75. T. Vaněk [-] ) , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , M. Lávička [-] (60. A. Vacek [-] ) , M. Ferko [-]

ŽK: 18. D. Cinkanič , 47. P. Holub , 55. J. Trojanec , 69. J. Fremr - 36. O. Mareš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: GERHARDT Jiří - HAMOUZ Jakub, JEŽEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: Michal Lukeš
Tip experta: výhra hostů

Musíme konečně začít sbírat i body venku, abychom pomýšleli na vzdáleni ze sestupových příček. Nám se celkem v Mariánských lázních daří, pravidelně tam bodujeme. Takže věřím, že i tentokrát něco odvezeme. Výhra 2:1 nás nakopne do dalších zápasu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí roli favorita splní a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Převrat v Mariánkách a trápící se Klatovy. Za mě volba na remízu asi nejpřijatelnější. Uvidíme jak se Lázně oklepaly z událostí z konce roku a zda se Klatovům podařilo posílit nevýrazný kádr. Generálka Klatov s Domažlicemi byla nekoukatelná z obou stran, tak uvidíme jak se posunou za zbývající týden.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích