Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 10:15

21.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Rozhodčí nás neskutečně poškodil, vypěnil po rozhodující brance Zach


Branky


6. J. Flachs , 62. J. Treml , 76. M. Provod , 93. M. Vohrna - 14. P. Holub , 38. M. Kapolka , 58. M. Kapolka
18

Pro fanoušky nádherný zápas se odehrál v sobotu v Plzni na Petříně, domácí prohrávali 1:3, nakonec však zvítězili 4:3, když rozhodující branku vstřelili v nastaveném čase. Každý by čekal, že se po zápase budou všichni bavit o nádherném zápase, opak je ale pravdou. Sporné momenty neunesl trenér Mariánských Lázní Aleš Zach. Bude mít zápas ještě dohru? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Petřín se dostal rychle do vedení po brance Flachse. Následně ale domácí polevili a Mariánským Lázním se postupně po brance Holuba a dvou trefách Kapolky otočit skóre na 1:3. Plzeňané se ale nezvdali a po prostřídání znovu začali pálit ostrými. 

 

Postupně se trefil Treml a následně předvedl fotbalovou parádu střídající Provod, který z dálky zakroutil balon nekompromisně do sítě. Taková branka se povede někomu jen jednou za život. Bylo tak srovnáno a vše nasvědčovalo tomu, že si oba týmy rozdělí každý po bodu. 

 

V nastaveném čase ale přišly klíčové momenty zápasu. Nejprve se po sporném zákroku ve vápně vztekali domácí fotbalisté, když rozhodčí Lepič nechal zákrok bez povšimnutí a pouze přerušil hru kvůli zranění domácího hráče. To hlavní ale teprve mělo přijít. Při dlouhém balonu dopředu se Aleš Demeter opřel tělem do soupeře, který spadl k zemi a následně našel balonem před vápno nabíhajícího Marka Vohrnu, který z voleje vstřelil rozhodující branku. 

 

Od této chvíle se začaly dít věci. Hostující trenér Aleš Zach, který v předchozím zápase proti Českému Krumlovu dostal červenou kartu, ale i tak vedl svůj tým z lavičky, kde byl vedený jako náhradník, těžko nesl sporný moment. O jeho pocitech nejlépe vypoví celkové hodnocení trenéra Mariánských Lázní. 

 

Videa ze sporných situací najdete ZDE



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň
Radek Vodrážka, trenér: Aleš Zach to trochu nezvládl, což mě trochu uráží. Emoce tam podle mě byly až za hranou. Chápu, jak se cítí, protože něco podobného se nám také stalo s Aritmou. Ale tohle bylo za mě přes čáru. Jinak se nám v utkání dařilo střílet branky, to bylo všechno. Nepředvedli jsme dobrý výkon. K té rozhodující situaci. Nejprve jsme za mě měli kopat penaltu a následně to sudí asi chtěl kompenzovat, nevím, tak nechal hraniční zákrok našeho Demetera, z něhož pak padl rozhodující gól.

FC Viktoria Mariánské Lázně
Aleš Zach, trenér: Hráli jsme do stavu 3:1 dobrý fotbal, byli jsme myslím i lepším týmem. Soupeř má svoji kvalitu, prostřídal, poslal na hřiště silové typy, Provoda a Vohrnu. Provod pak vyrovnal po nádherné střele. Vypadalo to, že to skončí remízou, ale pak do toho skočil pan rozhodčí, který nás neskutečně poškodil. Je to druhé utkání po sobě, kdy jsme o vítězství přišli takovým způsobem. Domácím gratuluji k téměř jistému postupu, ale jestli z tohoto vítězství mají radost, tak klobouk dolů, ať to slaví tři dny. Já věřím, že navážeme na dobrý výkon odsud a nedáme rozhodčím už žádnou šanci, protože k tomuhle nemám slov.



Sestavy


SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - A. Demeter [-] , J. Flachs [-] (46. M. Provod [-] ) , J. Treml [-] , L. Nový [-] (55. D. Heller [-] ) , J. Mudra [-] , J. Vodrážka [-] (46. M. Vohrna [-] ) , L. Maxa [-] (46. P. Bednář [-] ) , A. Kohout [-] , P. Klich [-] , V. Lisý [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
J. Gembický [-] - J. Dvořák [-] , J. Fremr [-] , D. Cinkanič [-] , P. Voves [-] - D. Pěček [-] (29. J. Trojanec [-] ) , M. Skopový [-] , M. Kapolka [-] (74. A. Bártl [-] ) , K. Bílik [-] - P. Holub [-] - T. Koudele [-]

ŽK: 44. J. Mudra - 92. P. Holub , 93. K. Bílik .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Lepič Jiří - MATYŠ Jakub, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Fait

Expert: Kryštof Bilik
Tip experta: výhra hostů

Mariánky umlčí kritiky, porazí Petřín. Konečně začnou proměňovat vypracované šance.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Souboj o čelo a přiblížení se postupu zvládnou domácí lépe.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích