Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

22.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubravka i v deseti otočila zápas s Příbramí


Branky


19

Ti, kdo v sobotu zašli na fotbalový zápas mezi Doubravkou a rezervou Příbrami, určitě nelitovali. K vidění byl zajímavý fotbal a i šest branek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Příbramská rezerva měla znovu ve svém týmu několik hráčů, kteří nastupují i o dvě soutěže výše. Lépe ale začala Doubravka. Ta byla aktivnější a i se dostala do dvou zajímavých možností, Černý je však nevyužil. Jak už to ale tak bývá, nakonec udeřilo na opačné straně. Po ztrátě balonu na útočné polovině rozjela Příbram bleskový brejk, když se osamocený Ondřej Novotný řítil ze strany sám na gólmana Luhového, kterého následně i s přehledem překonal. 

 

Po pauze byli hosté ještě spokojenější. Hudec hezky pronikl středem hřiště a kolmicí se štěstím našel Felixe Čejku, který tvrdou střelou z vápna propálil Luhového. Následně však domácí trenér Pavel Vaigl pořádně okysličil svůj tým a změny v sestavě brzy přinesly sladké ovoce. Nejprve udeřil z vápna střídající Petr Zajíček. O pět minut později sebral Milan Ungr na pravé straně míč váhajícímu Antwimu a následně ze strany levou nohou lehce obhodil příbramského gólmana.   

 

Konec zápasu ale dohrávala Doubravka v deseti, když byl vyloučen Filip Renza. I tak se ale domácím povedlo dokonat obrat. Při rychlém brejku našel Černý pěkným pasem na druhé straně Lukáše Roubala, který se štěstím prostřelil Melzocha. Definitivní hřebíček do rakve Příbrami přidal následně Vojtěch Černý, jenž využil dobrý pas Milana Ungra a z levé strany propálil gólmana. 



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Lukáš Roubal: Pro nás strašně důležité vítězství, které jsme potřebovali. V první půli jsme měli dobré pasáže, hlavně dvě šance, které měli skončit gólem, naopak jsme udělali chybu a soupeře pustili do vedení. Vstup do druhé půle jsme nezvládli a bylo to 0:2. Nicméně jsme to nezabalili, dokázali se semknout, makat a utkání otočili, což za stavu 0:2 asi čekal málokdo. Všichni kluci si zaslouží uznání jak to odmakali. Cenné 3 body.

FK Příbram B
Adam Kareš: V sobotu jsme prohráli takřka vyhrané utkání. Nemůžeme si dovolit z dvougólového vedeni prohrát 4:2 a dostat dva góly, když je soupeř v deseti. Doubravka využila naší nekoncentrovanosti a zaslouženě otočila. Pro nás to je facka, která se nesmí opakovat



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - P. Krejčí [-] , R. Novák [-] (62. M. Nový [-] ) - M. Mlynařík [-] , J. Kule [-] (46. P. Zajíček [-] ) , F. Renza [-] - V. Černý [-] , L. Roubal [-] , D. Skopový [-] (54. L. Vacata [-] ) - D. Pinc [-] (54. M. Ungr [-] ) , J. Blažek [-] (62. D. Novák [-] )

FK Příbram B
R. Melzoch [-] - T. Andronikou [-] , V. Jelínek [-] (90. R. Papst [-] ) , E. Antwi [-] , O. Novotný [-] , V. Gornický [-] , J. Hudec [-] (90. D. Roušar [-] ) , L. Lisý [-] (87. E. Lubega [-] ) , M. Coňk [-] , F. Čejka [-] (66. J. Park [-] ) , A. Kareš [-]

ŽK: 58. P. Zajíček , 67. M. Ungr - 54. J. Hudec , 87. V. Jelínek . ČK: 84. F. Renza .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: MAIELLO Francesco - ŠTÍPEK Zdeněk, JAKL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Fait

Expert: František Copák
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že domácí doma urvou důležité tři body.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích