P. Voves 16.
1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 10:15

22.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezervu Jiskry zachraňoval v brance hráč z pole, i tak otočila duel v Mariánkách


Branky


19

Nečekaným výsledkem dopadl sobotní zápas mezi Mariánskými Lázněmi a rezervou Domažlic. Tři body si nakonec odvezli domů fotbalisté Jiskry, kteří duel otáčeli ve druhé půli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po opatrném úvodu to byly Mariánské Lázně, které se ujaly vedení v utkání. Po standardní situaci přistál balon na hlavě Petra Vovese, jenž ho lehce poslal do branky. Pro domácího hráče to byl pikantní moment, protože ještě na podzim působil v dresu Domažlic. Mariánské Lázně byly celkově v první půli aktivnější a vyhrávaly i více osobních soubojů. Nakonec mohly své vedení ještě navýšit. Pokutový kop před koncem poločasu ale skvěle chytil mladý domažlický gólman Rajchart, když vystihl střelu Martina Kapolky. 

 

Pro něj ale utkání brzy skončilo, když po souboji ve vápně, když se vrhl po míči, musel kvůli zranění v obličeji předčasně střídat. Protože Domažlice neměly na střídačce druhého brankáře, zápas musel odchytat David Sedláček, který se ze střídačky místo do pole dostal náhle mezi tři tyče. Hosty ale tento moment semkl. Po přestávce nejprve neuspěl v obrovské šance Hendrych. Následně se ale stejnému hráči povedl centr zakroutit se štěstím až za záda gólmana Gembického. O malou chvíli později navíc po standardce otočili hosté zápas. Střílený centr tečoval v chumlu Jakub Secký mimo dosah gólmana. 

 

Zbytek zápasu dokázaly Domažlice odolat náporu soupeře, který jen jednou výrazněji prověřil nepříjemnou střelou zaskakujícího gólmana Sedláčka. 



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Domažlice B
Pavel Macháč: Musel jsem o pauze zvýšit hlas, což nám pomohlo. Kluci se semkli, druhý zápas odmakali a pomohli Davidovi Sedláčkovi, který zaskakoval v brance. Výhry si ohromně cením.



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
J. Gembický [-] - P. Voves [-] , D. Cinkanič [-] , J. Fremr [-] , J. Dvořák [-] - K. Bílik [-] , M. Kapolka [-] , M. Skopový [-] (70. A. Bártl [-] ) , M. Drahorád [-] - P. Holub [-] (63. J. Trojanec [-] ) - T. Koudele [-]

TJ Jiskra Domažlice B
V. Rajchart [-] (46. D. Sedláček [-] ) - F. Velfl [-] , L. Janča [-] (92. M. Petráš [-] ) , O. Pecháček [-] , V. Kašpar [-] , D. Hendrych [-] , F. Copák [-] (91. J. Kolena [-] ) , S. Staněk [-] , D. Žák [-] , J. Secký [-] , T. Soběhart [-]

ŽK: 46. M. Kapolka , 62. P. Holub , 69. J. Fremr - 34. D. Hendrych , 91. V. Kašpar , 93. D. Sedláček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - HANOUSEK Karel, PEKAŘ Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: František Copák
Tip experta: remíza

Věřím, že zahodíme za hlavu domácí prohru s Klatovy a budeme se rvát o body tak jako na Aritmě.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích