Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 10:15

22.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sedmigólovou přestřelku v Sokolově rozhodl hattrickem Provod


Branky


19

Šlágr kola nabídl pro diváky parádní podívanou. Utkání plné zvratů skončilo nakonec vítězstvím Petřína, který tak ještě navýšil své vedené v čele tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sokolov chtěl po ztrátách se ještě znovu vrátit do boje o prvenství v divizní skupině A. Domácím se povedlo úspěšně vstoupit do zápasu, kdy aktivitou zaskočili trochu vlažný Petřín a ujali se vedení. Po pěkné akci se domácí dostali do vápna, kde po několika odrazech to byl Kryštof Kýček, kds dopravil balon do sítě. Sokolov pokračoval ve své aktivitě, přesto nakonec se skóre vyrovnalo. Po rohovém přistál balon u Marka Vohrny, který se nemýlil. Hostům se navíc povedlo do přestávky dokonat obrat.

 

Patrik Klich prolétl po lajně kolem Daniela Krličky jako TGV a následně šel před brankou Michala Provoda. Tomu sice střela slabší pravou nohou příliš nesedla, ale i tak skončil balon v síti. Poslední slovo v prvním poločaseměli ale domácí. Krlička vrátil přetažený rohový kop zpátky do ohně, kde nehlídaný Štůla srovnal na 2:2. 

 

Jak poločas skončil, tak i ten následující začal. Sokolov se znovu dostal do vedení. Mykhailo Kabantsov si našel ve vápně balon a pěkně ho uklidil za bezmocného gólmana. Následně už ale úřadoval pouze Michal Provod. Po rohovém kopu jeden z domácích hráčů promáchl balon na hranici vápna a Provod se rozběhl ke sprintu přes celé hřiště, kdy si přiťukl balon s Demeterem, který mu ho poslal přesně mezi beky a hostující křídelník pravačkou obstřelil gólmana Švihoříka. 

 

Michal Provod o chvilku později skóroval znovu, když si opět dobře naběhl mezi obránce, kam dostal přihrávku, a z vápna prostřelil gólmana. Zakončil tak hattrick a zároveň nakonec mohl slavit vítězství. 



Ohlasy k zápasu



SK Petřín Plzeň
Marek Vohrna: Myslím, že byly pasáže, kdy jsem byli lepší, ale byly i pasáže zápasu, kdy byl lepší soupeř. Co se týče skóre, tak se zápas přeléval na obě strany a zatímco Sokolov těžil spíše ze standardních situacích, tak my těžili z brejků. Nakonec jsme byli šťastnějším týmem, kdy jsme dokázali ubránit závěrečný tlak domácích.



Sestavy


FK Baník Sokolov
J. Švihořík [-] - J. Schulz [-] (63. L. Komberec [-] ) , D. Kubinec [-] , K. Rmoutil [-] (63. T. Zázrivec [-] ) , L. Václavík [-] , K. Kýček [-] (82. D. Jelínek [-] ) , M. Štůla [-] , A. Čížek [-] , D. Krlička [-] , M. Kabantsov [-] , T. Holík [-] (71. D. Richter [-] )

SK Petřín Plzeň
V. Suchý [-] - A. Demeter [-] (90. S. Kacerovský [-] ) , D. Heller [-] (90. J. Hájek [-] ) , J. Treml [-] , P. Bednář [-] , M. Vohrna [-] (75. D. Plecitý [-] ) , J. Vodrážka [-] (63. J. Flachs [-] ) , V. Lisý [-] , A. Kohout [-] , P. Klich [-] , M. Provod [-]

ŽK: 90. D. Krlička .
Počet diváků: 450. Rozhodčí: Orel Pavel - POPELKA Petr, ZIMA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: František Copák
Tip experta: výhra domácích

Věřím domácím, boj o první příčku vyhrají a rozhodnou v závěru utkání.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů