0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 16:30

22.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Český Krumlov využil dvě chyby Katovic a znovu bodoval


Branky


19

Už popáté v řadě bodovali fotbalisté České Krumlova. Na hřišti Katovic znovu sáhli k dobré obraně, která jim opět přinesla kýžené body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Byly to domácí Katovice, které měly od prvních minut více ze hry. Převaha v poli ale domácímu celku příliš k ničemu nebyla. Přes hustou obranu soupeře se jen těžko dostávali. Český Krumlov naopak čekal na svůj moment, který přišel po osmnácti minutách hry. Po obrovské minele v domácí obraně se dostal k balonu Radek Bauer, jenž poté hezky přehodil gólmana Provazníka. 

 

Domácí pokračovali usilovně v dobývání hostující tvrze, ale celý zápas se marně dostávali do zakončení. V dobré pozici byl sice David Bálek, ale trefil jen gólmana Beránka. Po jedné situaci pak zazvonila tyčka na hostující brance. Hosté naopak přidali po další chybě v domácí obraně druhý gól. Radke bauer obral o míč obránce na lajně a následně ho naservíroval Oliveru Polanskému, který se z blízkosti nemýlil. 



Ohlasy k zápasu


SK Otava Katovice
Luboš Vašica: Od nás to byl opravdu špatný výkon. Dopředu jsme byli nuloví. Před týdnem jsme odehráli dobrý zápas a teď jsme byli úplně jak jiný tým. Hosté si sami nic nevypracovali, ale my jsme jim na obě branky doslova nahráli. Jsem zklamaný. Zasloužená porážka. S takovým výkonem nemůžeme stačit na nikoho.

FK Slavoj Český Krumlov
Zdeněk Šváb: Soustřeďujeme se už několik utkání po sobě na kvalitní obranu a funguje nám to. K tomu se nám daří brejky. Využili jsme dvě chyby soupeře, jinak jsme nic moc neměli. Ale i to stačí. Zároveň jsme soupeře kromě jednoho břevna k ničemu nepustili.



Sestavy


SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - M. Kynkor [-] , J. Brabec [-] , J. Sigmund [-] - J. Štěch [-] (46. J. Motl [-] ) , J. Vonášek [-] (68. P. Sládek [-] ) , L. Bálek [-] , P. Kotrba [-] , M. Kynkor [-] (79. M. Souhrada [-] ) - V. Uher [-] , M. Požárek [-] (46. D. Bálek [-] )

FK Slavoj Český Krumlov
Š. Beránek [-] - Š. Šindelář [-] , O. Polanský [-] , J. Kordík [-] , T. Gelnar [-] , R. Bauer [-] (81. V. Kubát [-] ) , M. Švec [-] , M. Matějček [-] , O. Matuška [-] , J. Kabele [-] , D. Trmal [-] (81. J. Matuška [-] )

ŽK: 30. J. Brabec , 38. J. Vonášek , 50. V. Uher - 43. M. Švec , 49. O. Polanský , 85. J. Kabele , 86. Š. Beránek , 87. J. Matuška , 92. M. Matějček .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Kastl Jan - ŠIŠKA Pavel, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Fait

Expert: František Copák
Tip experta: remíza

Tady to vidím na remízový zápas.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích