1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

23.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tachov hrál celou druhou půli v oslabení, i tak zvítězil


Branky


18

Fotbalisté Tachova ještě neskládají zbraně v boji o záchranu. V sobotu se povedlo nováčkovi divize zdolat plzeňskou Doubravku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tachov se chtěl před domácími fanoušky oklepat z posledního nepovedeného vystoupení na půdě Komárova. Na domácích hráčích bylo od úvodních minut cítit velké odhodlání a první půle celkově patřila nováčkovi soutěže. Tachovští se navíc dostali brzy do vedení. Po rohovém kopu přistál balon přesně na hlavě Ondřeje Pavlase, který poslal míč přesně k tyči. Gólman Luhový se sice natahoval po míči, ale nedosáhl. Brankář Doubravky měl celkově v první půli plné rukavice práce. Řešit musel hned dva samostatné nájezdy soupeře a jen díky jeho zákrokům bylo utkání o pauze jen 1:0 pro Tachov. 

 

Do druhé půle šel Tachov už bez vyloučeného Semenova, který dostal v rychlém sledu dvě žluté karty. Před domácími tak čekalo hodně náročných 45 minut. Nevýraznou Doubravkou se pokusil trenér Pavle Vaigl oživit střídáními. Hosté měli sice herně navrch, když měli o jednoho hráče navíc, do zkonsolidované obrany soupeře se však jen těžko dostávali. I Tachovu se navíc dařilo nadále hrozit. Když se hosté dostali do zajímavé situace, které smrděla ohrožením branky, nedokázali ji proměnit. Do několika dobrých pozic se dostal Ungr, Roubalova hlavička z malého vápna naopak prošla těsně vedle tyče. 



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Lukáš Hudec: Kluky musím pochválit za předvedený výkon. Nechali na hřišti vše, zvláště ve druhé půli, když jsme hráli v deseti. Jsme rád, že pochopili, že jen jednoduchostí a bojovností máme šanci, abychom se v divizi udrželi.

SK Senco Doubravka
Lukáš Roubal: Těžko se mi tohle hodnotí. Zápas, který jsme po minulém týdnu měli zvládnout, nakopnout se a dostat se do klidných vod. Bohužel přišlo velké zklamání, domácí nás předčili v bojovnosti a ani celý druhý poločas proti deseti jsme se nedokázali prosadit.



Sestavy


FK Tachov
M. Langr [-] - O. Pavlas [-] (74. J. Janda [-] ) , M. Braun [-] , P. Sláma [-] , K. Semenov [-] , T. Vejvoda [-] (93. K. Terč [-] ) , M. Šoul [-] , P. Kořínek [-] , J. Viterna [-] , Z. Sloup [-] , A. Kořínek [-] (86. D. Bulaiev [-] )

SK Senco Doubravka
J. Luhový [-] - P. Krejčí [-] (68. T. Zajíček [-] ) - M. Mlynařík [-] , J. Kule [-] (46. M. Ungr [-] ) - V. Černý [-] , D. Skopový [-] - L. Vacata [-] (53. M. Nový [-] ) , J. Blažek [-] (61. L. Roubal [-] ) , D. Pinc [-] , D. Novák [-] , P. Zajíček [-]

ŽK: 40. K. Semenov , 50. P. Kořínek , 57. M. Šoul , 77. Z. Sloup - 75. M. Ungr . ČK: 45. K. Semenov .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Šálková Helena - PENA Miroslav, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tachov na jaře sbírá bod po bodu, na výhry to ale zatím není. Pokud se chce ještě zachránit, bude muset hrát nad hranou svých možností. Na druhou stranu Doubravka je mistrem remíz, Tachov potřebuje bodovat. Tady to vidím na bezbrankovou remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Doubravka má kvalitní kádr a naváže na vítězství z předchozího kola.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tachov potřebuje výhru, ale Doubravka mu vezme bod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů