3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 10:30

23.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama v Domažlicích rozhodl Velfl. Sokolov tak znovu padl


Branky


18

Nečekaný zvrat v zápasu byl k vidění v Domažlicích. Domácí B tým v utkání se Sokolovem dvakrát prohrával, přesto nakonec se radoval z vítězství. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku utkání to byli hosté, kteří diktovali tempo hry. Vstup do zápasu se jim navíc povedl na jedničku. Po centru Čížka ze strany se prosadil z vápna nejlepší kanonýr divize A Dominik Kubinec. Hosté byli stále silný na balonu a dobývali domácí obranu. Domažlice naopak čekaly na rychlé brejky, které nakonec i přišly. V řešení situací si ale domácí nevedli dobře, a tak nakonec prohrávali o půli 0:1. 

 

Po změně stran se povedlo brzy vyrovnat Františku Copákovi. který pěknou střelou překonal brankáře Švihoříka. Hosté si ale vzali vedení zpět. Komberec dobře udržel balon ve vápně, poradil si s obráncem a následně naservíroval míč Kubincovi, jenž se podruhé v zápase nemýlil. Radost z vedení ale hostům dlouho nevydržela. Nepříjemný balon do vápna brankář Švihořík vyrazil pouze k Filipu Velflovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Hosté si nadále chtěli vzít vedení zpět. Hrozili především ze standardních situací. Činit se musel gólman Brych, jenž chytil těžký balon až na brankové čáře. Při jedné šanci už byl domácí gólman překonán, ale balon se nakonec zastavil o jednoho z domácích obránců. 

 

Nakonec tak udeřilo, jak to bývá, na druhé straně. Obrana Sokolova nedokázala nadvakrát odkopnout balon, který se po nečekaném odrazu dostal ke zcela volnému Filipu Velflovi, jenž z vápna pumelicí pod břevno rozhodl zápas. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
František Copák: Do zápasu se Sokolovem jsem šli s velkým respektem k soupeři. V prvním poločase byl Sokolov více na balonu a hrozil hlavně z našich chyb, kterou jsme udělali hned na začátku a dostali z toho zbytečný gól. O poločasové přestávce jsme si v šatně něco řekli a druhý poločas byl z naší strany velice dobrý, bojovali jsme jeden za druhého, padali do střel a hráli rychle nahoru. Podařilo se nám otočit zápas s velkým favoritem jako je Sokolov. Jsou to pro nás velmi cenné a důležité body o záchranu.




Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
L. Brych [-] - D. Sedláček [-] , J. Kolerus [-] , R. Aubrecht [-] , F. Červený [-] , F. Velfl [-] , L. Janča [-] (68. O. Pecháček [-] ) , V. Kašpar [-] , D. Hendrych [-] (92. J. Kolena [-] ) , F. Copák [-] (76. S. Staněk [-] ) , J. Secký [-]

FK Baník Sokolov
J. Švihořík [-] - D. Kubinec [-] (82. T. Mikleš [-] ) , J. Schulz [-] (46. L. Komberec [-] ) , L. Václavík [-] , K. Rmoutil [-] , M. Štůla [-] , T. Holík [-] (76. T. Zázrivec [-] ) , A. Čížek [-] , D. Krlička [-] , D. Richter [-] , M. Kabantsov [-]

ŽK: 65. R. Aubrecht , 85. O. Pecháček - 66. K. Rmoutil .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Babka Ondřej - ŽUREK Roman, ŽEMLIČKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

V Sokolově se stále přemýšlí nad návratem do ČFL. Poslední tři kola se ale výsledkově nepovedla a sen se začíná pomalu rozpadat. Prohra se zachraňujícím se týmem Domažlic by byla katastrofou. Po zářezu v Krumlově a smolném výsledku s Petřínem hosté chytí poslední šanci za pačesy a v Domažlicích vyhrají.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Potřebujeme se dostat zpět na vítěznou vlnu a ještě zabojovat o první místo. Věřím v naše schopnosti a tento zápas zvládneme vítězně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Sokolovští potvrdí roli favorita.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích