0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 10:00

23.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OBRAZEM: Příbram neproměnila penaltu a prohrála s Aritmou


Branky


18

Neproměněné šance srazily v zápase proti Aritmě fotbalisty rezervy Příbrami. Tým od Litavky tak musel skousnout těsnou porážku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rezervní tým Příbrami měl znovu k dispozici několik hráčů z druholigového A týmu. Od začátku zápasu tak bylo jasné, kdo bude na hřišti aktivnější. Aritma však pozorně bránila a brzy se jí navíc povedlo udeřit po šťastné akci. Alex Trenkwitz se výborně uvolnil na pravé straně, zbavil se obránce a dostal se až do vápna. Tam ještě hledal nabíhajícího Vojtěch Lőfflera, který jeho střílený pas ještě tečoval do branky. 

 

Od té doby domácí marně dobývali soupeřův balon. Největší možnosti ke srovnání měli ve druhé půli. Lukáš Hudec ale svoji pěknou střelou orazítkoval tyčku. Následně navíc mohli domácí zahrávat i pokutový kop, když byl Lubega faulován ve vápně gólmanem Roubem. Loic Nkwinga z penalty ale orazítkoval jen tyčku hostující svatyně. Neujaly se ani další možnosti, a tak si Aritma odvezla, možná trochu překvapivě, tři body. 



Ohlasy k zápasu


FK Příbram B
Adam Kareš: Dostali jsme gól z ojedinělé akce hostů, jinak jsme měli celý zápas herní převahu. Druhý poločas se hrál doslova na vápně hostů. Avšak i přes neproměněné šance, dva neuznané góly a neproměněnou penaltu se nám nepodařilo zápas srovnat.

SK Aritma Praha
Jan Mareš: Domácí byli aktivnější, ale my jsme po vstřelené brance dobře bránili. Měli jsme i štěstí, když jsme přežili pokutový kop a pak soupeř trefil i tyčku. Ale zvládli jsme to. Ohromně cenné body.



Sestavy


FK Příbram B
M. Melichar [-] - J. Park [-] , T. Andronikou [-] (25. E. Lubega [-] ) , V. Jelínek [-] , E. Antwi [-] , W. Nkwinga [-] , V. Gornický [-] (69. M. Soběslav [-] ) , J. Hudec [-] , L. Lisý [-] , J. Brabec [-] , A. Kareš [-]

SK Aritma Praha
D. Roub [-] - Š. Dostál [-] , D. Hodík [-] , A. Trenkwitz [-] (82. T. Kolínek [-] ) , T. Ielitro [-] , J. Mareš [-] , D. Dostál [-] (94. F. Tošnar [-] ) , M. Komárek [-] , S. Kubr [-] , V. Lőffler [-] , J. Škoch [-]

ŽK: 37. E. Lubega , 81. L. Lisý - 52. D. Dostál , 55. T. Ielitro , 80. A. Trenkwitz , 82. D. Roub .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novotný Miroslav - VYCHODIL Tomáš, CIGÁŇ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Příbramské áčko hrálo ve středu a v sobotu, takže žádné výrazné posily neočekávám. Bez nich to bude proti druhému týmu tabulky, který má pevnou defenzivu a nepříjemné protiútoky, těžké. Aritma už přes více než půl roku neprohrála, ale často remizuje. Opět bych nejraději volil neprohru, ale když se musím rozhodnout, tipuji výhru Pražanů. Očekávám gól buď po standardní situaci nebo brejku, tip na přesný výsledek 0:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Očekávám kvalitní zápas s remízovým koncem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Pražský celek si od Litavky odveze tři bnody.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů