0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

23.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mariánské Lázně zabraly, vyloupily Hořovice


Branky


18

Fotbalisté Mariánských Lázní ukončili o víkendu jarní trápení, kdy dosud ani jednou nezískali tři body. Prolomit čekání na výhru se jim povedlo v Hořovicích, kde vyhrály nejtěsnějším možným rozdílem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu začal hodně bojovně z obou stran. Obě mužstva si nenechávala ani centimetr hřiště a bylo k vidění hodně osobních soubojů. Čekání na první branku však skončilo celkem rychle. Po polovině první půle se po standardní situaci dostal k centru Dvořák, jehož nabídku využil mariánskolázeňský Martin Kapolka. V dalších zajímavých možnostech navíc na hostující straně neuspěli znovu Kapolka a i Kryštof Bílik. 

 

V závěru poločasu se do dobrých pozic dostali také domácí, Königsmark ale ani dvakrát neuspěl. To smaé pak v největší šanci Mareš, který netrefil hlavou branku. 

 

Po změně stran se Mariánské Lázně soustředily na obranu. Hořovice sice více držely míč, ale do pevného postavení soupeře se jen těžko dostávaly. Zajímavé možnosti měli Kos a Wacker, ani jeden z nich se však z vápna neprosadil. 



Ohlasy k zápasu


SK Hořovice
Václav Königsmark: Bohužel, nedařilo se nám v poslední třetině hřiště, což nakonec rozhodlo. Těžko se dostáváme do nějakých větších příležitostí. A když už se do nich dostaneme, tak je neproměníme. Budeme muset na tom zapracovat.

FC Viktoria Mariánské Lázně
Aleš Zach: Jsem rád, že jsme po špatném zápase s Domažlicemi zabrali. Hráči si vzali úterní promluvu k srdci. Bojovali naplno a dovedli zápas k cennému vítězství. I tak ale musíme makat dál, jinak další vítězství nepřibydou.



Sestavy


SK Hořovice
M. Koten [-] - O. Bělohlávek [-] (46. T. Kos [-] ) , V. Königsmark [-] (46. L. Vostárek [-] ) , L. Landa [-] (84. O. Sarvaš [-] ) , N. Wacker [-] , M. Záluský [-] , J. Mareš [-] , M. Kuška [-] , L. Puchmertl [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-]

FC Viktoria Mariánské Lázně
J. Krištofovič [-] - T. Skála [-] , D. Cinkanič [-] , J. Dvořák [-] , J. Fremr [-] - K. Bílik [-] (73. M. Buršík [-] ) , M. Kapolka [-] , D. Pěček [-] (79. J. Trojanec [-] ) , M. Drahorád [-] - A. Bártl [-] (90. D. Tříska [-] ) , P. Holub [-] (90. T. Koudele [-] )

ŽK: 24. M. Kuška , 41. J. Smetana - 44. M. Kapolka , 60. K. Bílik .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - TUPÝ Petr, DIMITROV Nikolaj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Mariánské Lázně na jaře zatím téměř nebodovaly. Jediný bod jinak vždy prohra o jediný gól. Několikrát proti nim byla smůla i další okolnosti. Viděl jsem jejich utkání na Petříně a vypadaly velice slušně, ale nakonec opět prohrály. Po velkém třesku v klubu z konce minulého roku, má trenér Zach těžkou práci a já bych jemu i celým Mariánkám přál lepší zítřky. Měly by se zde poučit i další kluby, jak to může dopadnout, když rozhodují peníze. Nyní zajíždí do Hořovic, které jsou pro mě zatím obrovským zklamáním. Tým který na podzim uhrál slušných 27 bodů zřejmě ztratil v průběhu zimy formu a na jaře je to tragédie. Nebýt šťastné trefy, která jim zaručila jediný jejich tříbodový zisk jara, možná by se ještě strachovaly o sestup. Aktuálně je sestup už spíš teoretická možnost, ale slušný propad tabulkou by měl přijít. Pamatuji Hořovice ještě z doby, kdy jsme byli ve stejné divizní skupině a jejich zápasy proti nám (Admira) byly vždy kvalitní. Jsou mi tedy z A skupiny jeden z nejbližších klubů a mám zde stále spoustu přátel. Mrzí mě tedy to, co se dozvídám, že se aktuálně kolem mužstva děje. Volím zde remízu a budu doufat, že nebude pro domácí hůř.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Hostující tým provází výsledková krize, přesto si myslím, že mají kvalitní kádr a z Hořovic si odvezou bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hořovice doma jsou silné a vyhrají i v tomto utkání.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích