2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

23.kolo, Divize A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rokycany pokračují ve skvělé formě. Co by Houdek nečekal v mokrém snu?


Branky


18

Výbornou fazonu mají v jarní části sezony Rokycany. Tým pod vedením trenéra Michala veselého už pět zápasů nepoznal přemožitele a postupně se posunul dál od sestupových starostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstoupili do utkání aktivně a byli prvních třicet minut aktivnějším týmem. Katovice ale dobře bránily a dařilo se jim držet remízový stav. Postupně navíc hosté srovnali hru a ke konci půle měli i více ze hry. Rokycanská obrana se musela mít hodně na pozoru. Vše vyvrcholilo v závěru poločasu přímým kopem z výborné pozice, kdy rokycanské barvy zachránil parádním zákrokem zkušený gólman Růžička. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu. 

 

Čekání na první branku v zápase skončilo po změně stran. Horváth parádním pasem z vlastní poloviny hřiště našel Lukáše Karlíčka. Ten se v těžké pozici zachoval jako rutinér, kdy nejdříve přehodil gólmana a následně svoji akci doťukl střelou do prázdné branky. Domácím se navíc povedlo udeřit ve druhé půli ještě jednou. Rokycanská obrana odvrátil dlouhý balon a následně rozjeli domácí rychlý brejk, na jehož konci byl Jiří Laubr. Ten sice vypadal, že celou situaci prováhal, když se dostal po obhození gólmena do ostrého úhlu, ale vše nakonec zachránil přesnou střelou. Dvougólové vedení si už domácí pohlídali a mohli tak slavit. 



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany
Dan Houdek: Pro nás nesmírně důležité body. Asi opět opticky remízové utkání, ale vyřešili jsme výborně dvě akce a máme tři body v tabulce. Utkání se lámalo na konci prvního poločasu, kdy Luboš Ružička fantasticky vytáhl přímák za vápnem přes zeď. A ve druhém poločase dal neskutečný pas za obranu Simon Horváth, který si ještě před utkáním na tribuně dopisoval úkoly do školy. Když mi řekl svůj ročník narození, tak mám asi nejvyšší čas si zažádat o důchod. A Karlos Karliček předvedl něco, co bych u něj nečekal ani v mokrém snu. Zpracování pasu, přehození brankáře a skórování do prázdné brány, klobouk dolů. Mám na tom malou zásluhu, poradil jsem mu, že po koupi nových kopáků je dobré je vyndat z té krabice. Jirka Laubr pak zakončil brejk na 2:0 a máme opět klid na tréninky v týdnu. Pochvala celému týmu.

SK Otava Katovice
Luboš Vašica: Opět jsme udělali chyby, které rozhodly. A to jsme první poločas odehráli dobře. Celkově to nebylo špatné, ale zatímco my chyby soupeře nepotrestáme, on ty naše ano.



Sestavy


FC Rokycany
L. Růžička [-] - L. Titl [-] , L. Karlíček [-] (77. D. Kroc [-] ) , J. Janota [-] , D. Lehký [-] (46. R. Pražský [-] ) , L. Pergl [-] (68. D. Holek [-] ) , J. Laubr [-] (77. A. Domingues [-] ) , J. Hereit [-] , S. Horváth [-] , M. Rybař [-] , J. Matas [-] (72. M. Černý [-] )

SK Otava Katovice
P. Provazník [-] - J. Brabec [-] , J. Sigmund [-] , M. Kynkor [-] - D. Bálek [-] , J. Štěch [-] (60. V. Uher [-] ) , P. Kotrba [-] (60. M. Souhrada [-] ) , J. Motl [-] (81. P. Sládek [-] ) , M. Kynkor [-] , J. Vonášek [-] - M. Požárek [-] (87. G. Čibera [-] )

ŽK: 14. J. Laubr .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: VOJÁČEK Lukáš - KLÁTIL Michal, ANDRAS Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

V Rokycanech se pro záchranu dělá první poslední. Dle některých zpráv od fanoušků a hráčů jsem zjistil, že i oni jsou občas s některými rozhodnutími rozhodčích znechuceni. Možná se ale jedná jen o shodu náhod a zápasy v Jindřichově Hradci a hlavně s Příbramí byly jen nešťastným pochybením arbitrů. Za mě remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Zápas tabulkových sousedů lépe zvládne domácí tým a připíše si důležité body do tabulky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Sousedé v tabulce, ale doma je doma a Rokycanští vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích