0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.03.2024 10:15

20.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nelahozeves doma nestačila na rozjetý vlak Spartaku Příbram, hosté zvítězili o dvě branky


Branky


11

V pátek dopoledne se proti sobě postavily kluby z Nelahozevsi a Přibrami. Domácí klub nezaživá nejlepší období, což se projektuje i na jeho postavení v tabulce. Oproti tomu hosté zažívají explozivní vstup do jarní části soutěže a vyšplhali se už na osmou pozici v tabulce. Rozhodující gól vstřelil Prokeš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující branka a nevýrazný průběh

První poločas se odehrával v dosti transparentní dynamice. Hřiště Nelahozevsi je známe svou nerovností, která týmu hostů minimálně ze začátku dala opravdu zabrat.

 

Aklimatizace ale trvala jen chvíli, protože hned v sedmé minutě se viditelně kvalitnější Příbram dostala do vedení. Po přesné, vypočítané přihrávce Zápotočného se míče ujal hostující Prokeš a krásným zakončením upravil skóre na 0:1 pro Spartak.

 

Následoval souběh menších akcí domácích, které ale Nelahozeves nedokázala proměnit v branku. Hosté si zvládali držet svou výhodnější pozici, občas je podržel brankář Poplštein a domácí nezvládali dotáhnout své příležitosti až do konce.

 

Proto se do šaten šlo za jednobrankového vedení hostů, které se Příbram měla pokusit udržet i v poločase druhém.

 

 

 

Potvrzení výhry a marná snaha domácích

 

Druhý poločas žádnou větší změnu dynamiky nenabídl. Minimálně nenabídl změnu z hlediska gólového počinu domácích, kteří byli v utkání v oblasti dotahování akcí opravdu bezzubí. Příbram si tak držela své jednogólové vedení, které jí stačilo k tíženým třem bodům. Jinak byla druhá polovina spíše nevýrazná a zápas rychle směřoval ke konci.

 

V závěru utkání, konkrétně v 82. minutě, se hosté prosadili podruhé a potvrdili tak svou výhru. Po kombinaci mezi Jeníkem a příchozím Srchem se míč dostal až k ostřílenému Slepičkovi, který se samozřejmě nemýlil a překonal gólmana Fialu podruhé v zápase - 0:2.

 

Střet tak skončil výhrou hostujícího klubu, který se dostal na osmé místo v tabulce. Nelahozeves se aktuálně nachází na předposlední příčce.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Nelahozeves
Zdeněk Míka - trenér: Zápas byl kvůli ztíženému hracímu poli velmi bojovný. Po našem prvním gólu byli domácí lepší ve sbírání odražených balónů a dostávali se do šancí. Druhá půle se odehrávala ve stejném duchu, jako ta první. Hodně soubojů, málo kombinace. Tři body do tabulky jsou pro nás důležité.

Spartak Příbram
Daniel Kaplan - trenér: připravujeme...



Sestavy


TJ Dynamo Nelahozeves
J. Fiala [-] - R. Šimek [-] (66. M. Pekárek [-] ) , R. Kochman [-] (66. O. Melmuka [-] ) , J. Kalaš [-] , P. Tryhuk [-] (86. V. Syblík [-] ) , L. Simon [-] , D. Valda [-] , L. Bucha [-] , J. Holý [-] (80. J. Křtěn [-] ) , T. Buldra [-] , D. Kulhánek [-]

Spartak Příbram
J. Poplštein [-] - M. Hejduk [-] (46. D. Prokeš [-] ) , V. Kadlec [-] , D. Morav [-] (76. M. Srch [-] ) , T. Jeník [-] , T. Zápotočný [-] , K. Češka [-] , J. Hotový [-] , T. Prokeš [-] , T. Balík [-] , M. Slepička [-]

Počet diváků: 89. Rozhodčí: KURKA Miloš - PROCHÁZKA Václav, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Adam Byrtus

Expert: Tomáš Šorna
Tip experta: výhra hostů

Spartak je na vlně, posílil zkušenými fotbalisty a počtvrté za sebou na jaře zvítězí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů