J. Holý 63. (p.)
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2024 10:15

22.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nelahozeves dál tápe, po prohře se Sedlcem-Prčicemi stále ztrácí osm bodů na Kladno


Branky


63. J. Holý (p.) - 55. M. Hájek , 70. V. Novák
11

Nelahozevsi se sezóna zatím moc nevyvedla. Třináct bodů, patnácté místo a bodově stejný počin jako poslední celek tabulky z Votic, který ale na jaře oproti Nelahozevsi alespoň vyhrál a to hned dvakrát. Hosté díky dvěma gólům získali důležité body do tabulky a jsou na jedenáctém místě, domácí stále čekají na první jarní tříbodový zisk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První polovina góly nenabídla

Nelahozeves doma v Klíčanech přívítala nepředvídatelný klub ze Sedlce-Prčic. Dobře připravené hřiště, šance na první jarní výhru... pro domácí poměrně vyhovující podmínky. Ti se už v první půli jevili jako výrazně hrající klub, chtěli vstřelit první branku a stanovili tak dynamiku úvodních minut. Jako vždy jim ale problémy dělalo zakončení a celkově produktivita před brankou hostů. 

 

V prvním poločase k ničemu závažnějšímu opravdu nedošlo. Oba kluby byly v druhé polovině prvního dějství již připravené na druhou čtyřicetipětiminutovku, proto se do ní pojďme rovnou přesunout.

Góly, další ztráta domácích a tři body pro hosty

Druhý poločas byl z hlediska akcí, vstřelených branek i celkovén energie na hřišti výrazně víc obohacující, než poločas první. Hned v 55. minutě se navíc hosté dostali do vedení, které naplno stanovilo postavení obou celků v utkání. Po centrovaném míči ze strany hracího pole míč propadl až na Hájka a po nedůrazu domácí obrany se hosté dostali zásluhou dobrého zakončení aktivně hrajícího ofensivního hráče do vedení - 0:1. Následovaly dvě šance domácích, kdy ale Tryhuk ani Melnyk nedokázali překonat hostujícího brankáře.

Domácí Nelahozevsi se ale vzápětí přecejen podařilo srovnat. Hned osm minut po prvním zásahu v zápase se po faulu na Kulhánka zahrával pokutový kop, kterého se sebevědomě ujal Holý a stav byl rázem remízový - 1:1.

 

7 minut poté si ale hosté vzali své vedení definitivně zpět. Po další standartní situaci se trefil Novák a získal pro Sedlec-Prčice tři body - 1:2. Tímto výsledkem zápas také skončil, tři body si tak odnesl hostující celek, Nelahozeves se musela spokojit bez bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan - trenér: Ve zkratce jsme udělali více chyb ve vápně než náš soupeř. Opět jsme neproměňovali své šance, proto nebodujeme. Kluci makali a zasloužili jsme si alespoň bod, bohužel se musíme obejít bez něj.




Sestavy


TJ Dynamo Nelahozeves
J. Fiala [-] - R. Šimek [-] (74. M. Pekárek [-] ) , E. Melnyk [-] , D. Kulhánek [-] , A. Janovský [-] (86. V. Syblík [-] ) , J. Kalaš [-] (26. P. Tryhuk [-] ) , L. Simon [-] , D. Valda [-] (46. R. Kochman [-] ) , L. Bucha [-] , J. Holý [-] , T. Buldra [-]

TJ Sedlec-Prčice
F. Nerad [-] - O. Rataj [-] , J. Kabíček [-] , M. Sedláček [-] (78. M. Kaprál [-] ) - V. Novák [-] (90. V. Podzimek [-] ) , Z. Všetečka [-] , M. Hájek [-] , V. Kabíček [-] (75. D. Šimák [-] ) , M. Raček [-] - M. Davídek [-] , M. Prchlík [-] -

ŽK: 15. L. Simon , 74. L. Bucha - 82. M. Prchlík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pudil Václav - POKLOP Petr, PIPEK Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Adam Byrtus

Expert: Tomáš Prokeš
Tip experta: výhra domácích

Nelahozeves čeká na první venkovní body a doma proti Prčicím se dočkají 3 bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích