1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o čelo tabulky ovládly Zásmuky!


Branky


42. M. Částka - 30. O. Jahoda , 43. L. Martínek , 50. P. Pavlík (p.) , 68. O. Jahoda
11

Souboj prvního s druhým nabídl zápasu rezervy Českého Brodu a Zásmuk. Hostujícímu výběru trenéra Václava Jindry se podařilo zvítězit i díky dvěma gólům Jahody či povedenému lobu Martínka. Jaký to byl zápas?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Martínek ve stylu Poborského

Zajímavostí tohoto zápasu je fatk, že hlavním rozhodčím byl Vít Melichar, svého času ligový asistent rozhodčího, a jedním z nahrazených pomezních Michal Fíla, aktuální rozhodcovský talent z krajské listiny.

 

Zápas nám přiblíží hodnocení trenéra hostujícího celku Václava Jindry.

 

Začátek utkaní byl v režii domácích fotbalistů. Na naší straně byla znát nervozita provázena spoustou nepřesností. Zhruba kolem dvacáté minuty jsme hru vyrovnali a přišla první naše velká šance, která ještě zůstala nevyužitá. Ve třicáté minutě už se skóre měnilo, když se prosadil Jahoda. O dvanáct minut později domácí ze závaru v našem pokutovém území vstřelili vyrovnávací gól. Netrvalo dlouho a šli jsme znovu do vedení, když Lukáš Martínek chytře přehodil domácího gólmana.

 

 

Mládí x zkušenost

Zápas se lámal hned na začátku druhého poločasu, když proměnil pokutový kop Pavlík, po faulu na Lukáše Martínka. Po osmnácti minutách přidal ještě pojistku Jahoda, když navýšil skóre na 4:1



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Zásmuky
Trenér Václav Jindra: I když výsledek může působit jednoznačně, jednalo se vyrovnané utkání, k jehož kvalitě přispěly oba týmy. Za naším úspěchem vidím dobrý týmový a takticky zvládnutý výkon.



Sestavy


SK Český Brod B
J. Hrdinka [-] - M. Šermauer [-] (46. P. Kopecký [-] ) - F. Blecha [-] - Z. Šmejkal [-] (68. M. Škorpil [-] ) , J. Škorpil [-] (80. L. Rypl [-] ) , T. Miňovský [-] , V. Soukup [-] , J. Černý [-] , M. Částka [-] (88. D. Hokr [-] ) , M. Kozlíček [-] (54. M. Vokáč [-] ) , J. Nekolný [-]

TJ Sokol Zásmuky
Č. Hurt [-] - P. Pavlík [-] (80. L. Sobotka [-] ) , J. Martínek [-] , J. Pechar [-] (66. Š. Kohoutek [-] ) , O. Jahoda [-] (88. J. Svoboda [-] ) , L. Martínek [-] , P. Bárta [-] (71. M. Bellada [-] ) , M. Kraus [-] , J. Lindner [-] , Z. Vokáček [-] , M. Čapek [-]

ŽK: 49. J. Nekolný , 70. J. Černý , 76. J. Škorpil - 21. J. Martínek , 80. J. Lindner .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MELICHAR Vít - ŠMEJKAL Miroslav (N), FÍLA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jonathan Mensatoris

Expert: Ondřej Türke
Tip experta: výhra domácích

Divizní áčko bude znát — domácí těsně pokoří Zásmuky.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích