0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany vezou tři body z Tuchorazi!


Branky


11

Do rozjeté Tuchrazi dorazil tým Krakovan, který po nepovedeném startu do sezony spadl do záchranářských bojů. V Tuchorazi se jejich vítězství nerodilo lehce, ačkoliv vedli již od 24. minuty brankou L. Chvojky. I přes nápor domácího týmu ve druhé půli se Krakovanům podařilo navýšit vedení a z utkání odnést všechny tři body za výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nástup domácích otupen hrubou chybou

Dnešním utkáním nás provede povedený report z dílny hostujícího hráče Ondry Černého.

 

K prvnímu jarnímu zápasu jsme vyjeli na horkou půdu v Tuchorazi do obce jabloní, věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého, a tak plán zněl jasně, hrát ze zabezpečené obrany a čekat na brejky. Úvod zápasu jasně patřil domácím, kteří na nás vlétli a dělali nám velké problémy. Naštěstí si vytvořili jen několik pološancí, které buď nevyřešili správně, nebo je pochytal výborně chytající Douděra.

 

Ve čtyřiadvacáté minutě se z ničeho nic měnilo skóre, a to, když chybnou rozehrávku domácích vystihl Dostál společně s L. Chvojkou, prvně jmenovaný pádil s míčem směrem na bránu, aby ho následně předložil pro L. Chvojku, který prázdnou bránou nepohrdl, jedna nula pro nás. O pár chvil později, se po skvělé akci zjevil před brankovou čarou po přihrávce od L. Chvojky Horák, bohužel balón pouze škrtl špičkou a tak gól nepadl. Do konce poločasu se nic podstatného již neudálo, a tak jsme šli do kabin za příznivého stavu jedna nula pro nás.

Rozhodující střídání

O poločase jsem své místo přepustil Věříšovi a tento tah našeho trenéra „čudky“ Chláda se později ukázal jako zcela klíčový, to bych ale předbíhal. Začátek poločasu totiž opět patřil domácím, jejichž snahy však troskotali buď na naší přesné obraně, nebo na výborném Douděrovi. Tlak domácích utnul v jednašedesáté minutě právě zmiňovaný Věříš, který se po standardní situaci krásně prosadil hlavou. V následujících minutách se domácí snažili hnát za snížením, byla to od nich ale spíše křeč a tak na druhé straně vznikaly okénka pro naše rychlé protiútoky, které tradičně táhl výborně hrající Dostál.

 

Finální fáze se nám bohužel nedařila řešit optimálně a tak na výsledkové tabuli stále svítil neměnný stav dva nula pro hosty. S přibývajícími minutami se domácí snažily více a více míčů posílat do našeho vápna, naneštěstí pro ně máme v řadách Pavla Myšku, který dnes jako F-14 ovládl vzdušný prostor. Zápas tak skončil našim vítězstvím dva nula, díky kterému si připisujeme veledůležité tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Tuchoraz
Trenér Tomáš Liga: Do zápasu jsme vstoupili s jasně danou taktikou a velmi dobře se nám jí dařilo plnit. Vytvořili jsme si převahu a pár zajímavých šancí bohužel bez úspěchu. Ve dvacáté první minutě se nám zranil momentálně jediný zdravý útočník a to ovlivnilo celou hru. Ve 25. minutě přišel zkrat našeho obránce, kdy poslal soupeře na bránu a ten nezaváhal. V průběhu druhého poločasu se hra hodně vyrovnala, dokonce měl soupeř i převahu a tu využil, kdy náš brankář neudržel střelu a míč mu propadl do brány. Pro mě je to velmi hořká porážka, kdy si soupeř vytvořil z vlastní hry asi tři šance a dal dva góly. My si vytvořili šancí minimálně šest a gól jsme nedali ani jeden.

TJ SK Krakovany
Hráč Ondřej Černý: V Tuchorazi se nevyhrává moc často, jsme rádi že se nám to povedlo právě teď, kdy budeme potřebovat v boji o záchranu každý bod. Klíčem k dnešnímu zápasu bylo přežít nástup domácích, což se nám povedlo, po chybě jsme se ujali vedení, které jsme následně navýšili ze standardní situace a potom jsme si to již pohlídali. Příští kolo nás čekají doma Cerhenice, věřím že předvedeme dobrý výkon a vylepšíme si bodový průměr na domácím hřišti, kde jsme na tom zatím tak trochu jako Baník doma v letošní sezóně.



Sestavy


FC Tuchoraz
J. Matoušek [-] - V. Vopařil [-] (19. J. Šedina [-] ) , P. Šafář [-] (58. D. Sodoma [-] ) , T. Marc [-] , D. Borovička [-] , A. Jochlík [-] , L. Kadeřábek [-] , M. Hozman [-] (47. J. Pokorný [-] ) , A. Kliment [-] , J. Flieger [-] , M. Vostrovský [-]

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - A. Dostál [-] , P. Myška [-] , M. Kutil [-] - L. Chvojka [-] (65. T. Sixta [-] ) , O. Beneš [-] , D. Horák [-] , D. Chvojka [-] (77. V. Novotný [-] ) , P. Kozel [-] - L. Neruda [-] , O. Černý [-] (46. M. Věříš [-] )

ŽK: 86. A. Jochlík - 48. A. Dostál , 88. O. Beneš .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: LÖWE Vilém - KLIMENT Pavel (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jonathan Mensatoris

Expert: Ondřej Türke
Tip experta: výhra domácích

Běhavý fotbal nebude Krakovanům vonět.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích